Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
adam bilse bu kadar değerli olacağını açık arttırma ile satar![]()
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
adam bilse bu kadar değerli olacağını açık arttırma ile satar![]()
Arabaya sadece haftasonumu biniyorsun bilmiyorum ama 3.30 lar heleki otomatikse sehiricinde 15 litreden asagi inmiyor.
Tabi bir yandandan E46 larin temizi kalmadigina gore tercih ediebilir.Etrafmda cok var garajdan ilk sahibinden e46 arayan ama bir turlu bulamayan..Bu devirde polo masrafina e46 ya binersin.Ustasi,yedek parcasi,sorunlarinin cozumu falan oldukca basit ucuz...
bir 330 ci sahibi olarak benim yorumum,eğer araç dediğiniz kadar temizse düşünmeden alın derim,şu anki arabamı almadan önce yaklaşık 7 ay aradımpiyasada temizi pek yok.ayrıca manuel olması çok büyük avantaj,ben 10,5 lt ortalama ile biniyorum otomatikler 13 lt civarı yakıyor,performans artısı da cabası yanında..
‘Ultimate Driving Machine’
Cooper ı herzaman bulabilirsin ama anlattığın temizlikte E46 3.30 bulmak Cooper bulmak kadar kolay olmaz.
ayenn cooperın temızını herzaman bulurusun ama rwd araçlara genelde her köşe başı tecavüz edilinc bulunması zor oluyor. bmw nin genelde iç aksam parçları çok pahalı olur trimler falan ee sende diyosunki içi bal dök yala bencede kaçırma . fiyat piyasada bikaç milyar yüksek dahi olsa alınır öyle temizni bulmuşken kaçırma sonra pişman olursun. millet fellik fellik temizini ararken şans senın ayağına gelmiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)