valla bende cam tavan var ve sesi soluğu çıkmıyor alper hocam sadece çok bozuk yolda araba sağa sola esniyorsa hafif tıkırtı yapıyor.
Printable View
valla bende cam tavan var ve sesi soluğu çıkmıyor alper hocam sadece çok bozuk yolda araba sağa sola esniyorsa hafif tıkırtı yapıyor.
Sunroofsuz benim için de tercihtir. Neden bilmem, ısınamadım ben bi türlü :)
Valla bende var. Kullanıo muyum tam tersine perde sürekli kapalı. Ama hatun seviyor yazın akşamları üstünü açıp dolaşmayı.
yok abi tek sanroofsuz denmiş orası zaten yanlış bir sürü sanroofsuz rs var zaten. ama tek sanroofsuz olsa sanki diğerlerinden değerli olurmuş gibi bir izlenim olmuş.
yoksa araç kazasız boyasız ve 40k civarı km de ise zaten bu özellikleri değerli olması için yeterli. tek değil ama hadi tek sanroofsuz rs o olsaydı bile bu extra bir değer değil extra bir eksik olurdu bence anlamında yazdım.
ben dinamik dizel megane sedan beyaz renk alma niyetinde idim. koca sahibinden de 1 tane sanroofu olan beyaz sedan vardı. diğer beyazlar hep sanroofsuzdu ve sanrooflu olan diğerlerinden 5 milyar daha pahalı olmasına rağmen daha önce satıldı kaçırdık :D
yaw bizim arabalar yürümüo zaten neden rüzgar sesi yapsın sunroof :D
olm şimdi de bana mı kaldırdın lan. Haftasonunu bekle.Sen ataşehire gelmezsin şimdi.
ben geçemio muşum olm öyle diolar ya.
Alper abi (kel olan :D),
Buji işi çözüldüyse, kuruda bir deneyelim :)
Yok yarına halledicez.
Gokhanın araba duzeldi, kalkık hal ondandır :)
Aslında Utku, Alper ve Gokhan trio su baya işler çıkarır.
3ümüz deneyek o zaman :D
Ben kelalpere bilendim. Profiterolü geçilen ısmarlasın. Nasılsa Alper abi gece yemek yemiyor, her halükarda bana giren çıkan yok :D
Alper hocam, az daha düşeri var gibi.
muahhahaha, Utku pek girişken gördüm seni :)
yok arkadaş araya type r mevzusu girmedi mi tadı yok baksana karşılıklı şakalaşmalar falan tadı yok sizin roll un :)
kelalperin typerlarla durum belli işte. geçersem kral benim gibi duruyor :D