30 kere dedik ama dinlemediniz, pimaşın contasını sökecektik.
Printable View
30 kere dedik ama dinlemediniz, pimaşın contasını sökecektik.
bırak şimdi ayarı kayarı Utku, akşam rolleniyor musunuz ?
Fordun nesi varmış? Olsa bi Focus RS de, üstüne kayak takımı, bagajına piknik tüpü atsak? :D
maslakta bir beyaz var yapılmayı bekliyor ucuz rakamlara duyumum 13 14e bırakıyorlarmış küçük bi pazarlık payıda vardır o fiyata satılıksa. bence alınıp komple bir boyanabilir. üzerindeki beyaz folyo kaplama leş birde kaputunda dandik hava girişleri var. çıkma kaput 150 lira zaten sıkıntı olmaz.
ama motoruda komple elden geçmeli ki. hepsini yapsan bahsedilen rakama alırsan 20 milyarı bile bulmaz aracın maliyeti. bence adamlar toplamadan talip olunup alınıp yapılabilir.
Hiç sorun değil... Ben sevmem çamur yapmayı biliyorsun
Ama depom benzinle dolu, arabanın yağıda tam, ikisindende az çektireyim öyle geleyim bu şekilde ağırlık eşitleyemem. Üstelik 2-3 gün yemek yemeyeceğim... Aksi halde deneme bile yapsak saymam ama akıtarak basarsam olur.
Üstelik konuyu karıştırma
Hocamı dinle, sök o contayı... :icon_tup:
HSS plaka olan dediğim gibi gidip bakmıştım sahibi çok efendi biri baya sohbet ettik full servis bakımlı bir araç sağ tarafta komple derin çizik var anahtar takmışlar sağ çamurluktada göçük var ufak bunlar ancak kusurları sayılabilir birde sunroof yok bence sunroof olmıcaksa en azından temiz bir araç alayımda içim rahat olsun mantıgındayım bende yürüründe sıkıntı yoktu içinden bazı yerlerden tıkırtı geliyordu o sırada ona tutulmuştum onun dışında problemi yoktu
bende bakıyorum bu aralar kendime rengi siyah olmamak kaydıyla eşte dosta varsa pm atarsanız sevinirim konu sahibi arkadaş uygun görmesse bunu editlerim bu mesajımı...
olm geyiğe vurdunuz laa işi
İstanbul trafiğinde çiziksiz araba bulamazsın. Ben dün kendi yolcu kapımı kendim çizdim elinde pc kasası ile aradan geçmeye çalışırken. 1cmlik yer cırt dedi gitti. İçim yandı ama yapacak bişey yok.