Bu arac benim çok samimi arkadaşımın aracı.Kendisi zaten siteye uye. Sana gerekli bilgi vericektir. Daha dun gece Type R la sıktık.
Printable View
Bu arac benim çok samimi arkadaşımın aracı.Kendisi zaten siteye uye. Sana gerekli bilgi vericektir. Daha dun gece Type R la sıktık.
araç benim öğrenmek istediğiniz ayrıca bişey var ise sorabilirsiniz sol çamurluğu ve kaputu değişik komple boyalı motorunda yürürnde sıkıntı yok sadece sağ amortisör ve akis değişmesi gerekiyor motorunda bi problem yağ yakma vs yok bujilerin zamanı geldi değişmesi gerek kompresyon değerleri olması gerektiği gibi onun dışında bi sıkıntısı yok yani toplamda 1000 tl masrafı var zaten yazdığım fiyatta çok çok uygun yürüründe sıkıntı yok tekrar söylüyorum F.H. lı typer ile kafa burun yürüyorum benim aracımda yazılım yok hks mantar filtre 70 lik DUMP PİPE 70 lik cutaut var Z rotları ,rot başları,şanzuman yağı,lastikleri,motoryağı yeni değişti.
on ızgara panjuru on tamponda degısık sanırım? farlarda degısmıstır dımı? far yıkamaları yok cunku. benımde dıkkatımı cekmıstı bu araba :)
ewet araç sarıydı antalyada bi abimizden aldım
ewet ön tamponda değişik
sorulan bütün soruların cevabını verebilirim açık açık herşeyini yazıyorum taklalı pert 106 lara 16 ila 18 bin istiyorlar vtenk leri sölemiyorum bile ben bu paranın uygun olduğunu düşünüyorum ben insanların yüzüne bakan biriyim yalan konuşmayı sevmem :) o yüzden herşeyini belirttim
cok tskler hakkatende sızın gıbı acık net olunca arabayı dusunen kısılerde acabamı dıcegı yerıne bılıpte ona gore gelıp baktırdıgında sızın dedıklerınızın dısında bırsey cıkmadıgı zaman her ıkı tarafta memnun olup hayırlısıyla olur gercektende. askere gıtmeseydım alırdım sızın arabanızı gercektende ıyı bır rakam yazmıssınız.
alanada satanada hayırlı ugurlu olsun. hayırlı satıslar :)
[QUOTE=Gkacar;6386279]ewet araç sarıydı antalyada bi abimizden aldım
tamam teşekkür ederim.
http://i46.tinypic.com/214wdoo.jpg araca baya rabet var fırsatcılık yapıp fiyatı yükseltmedim çünki dediğim gibi aracın 1000 tl civarı masrafı var ve arayan çoğu bebe artislik ve ölücülük yaptıkları için satmıyorum diyip suratlarına kapadım o sebepten şuana kadar durdu araç