ben şu an 58000 km deyim ve servis değişmiyor çok iyi durumda diye :),bence baskı balata v.s doğru kullanımda gitmesi gerektiği kadar gidiyor .
Printable View
Kardaşım gerilmene gere yok sonuç olarak bi torba civata artı 2 plastik çamurluk :D
bukadar strese gerek yok ama mümkün olduğunca kurcalanmamış stock araçlara yönelmende ve parası neyse verip kendin ömürlük yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum sonuç olarak kimse arabana senden daha fazla değer vermiyecektir :) ist. da 34 PER plakalı vardı araç sunroof suz du ama temizlik abidesiydi çok niyetlendim almaya rakamda anlaşamadık bi türlü duryorsa paranda varsa git notere parayı ver üzerine al geç o derece bi araç :)
hee son bi dikkat edeceğin nokta ph2 recaro edition diye Türk lakabıyla anılan , ama recaro edition diye bi donanım paketi veya model uzatısı olmayan araca bakıcaksan şanzuman dişlilerine de detaylı baktır ben 6. vtes te bi sıkıntısı var gibi hatırlıyorum günahını almayım kimsenin emin olmamakla beraber aklında bulunması için söylüyorum.. sonuçta aracın sahibide bi kardeşimiz tanımasamda haksızlık yapmak istemem aracına :)
Estagfurullah yillarin usta soforu babama bile vermiyorum benim kadar hassas kullanamaz diye hatta ben bu debriyaj konusunda o kadar takintiliyim ki yokusta durursam falan mecburiyetten,arkaya bakiyorum geri aliyorum arabayi duzluge ordan tekrar kaldiriyorum benimki psikolojik bozukluk debriyaj konusunda :D sadece ilk kavramada dikkat ederseniz oyle yarim debriyaj sacmaligi falan yapmazsaniz uzunca sure dayanir..
Yeni yoko advanlarim sagolsun eskiden asr devre disi yazisi gozuktumu 3 un sonuna kadar sarardi komple,simdi 2nin yarisindan ya da sonundan itibaren sarmiyor isininca :) daha iyi tekme yemis efekti yaratiyor eskiye gore :D kesinlikle hayati onemi oldugu dogru ama viraj icinde cikislarda falan dikkatli basmak lazim gaza asr deactivated deyip sari isik sabit duruyorsa sol gostergede :D
Bu araba çalışır yürürmü nedir ne değildir
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 104925326