User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Kaza Hakkında Yardım

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav adam geliyo önüne kırıp fren yapıyo adam nası ayarlıcak takip mesafesini.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arakadan çarpmak %100 suç diye birşey yok en azından öyle olmadığını kötü bi tesadüfle öğrendim :
    Kız kardeşim araba ile kırmızıda bekliyor yeşil yanıyor hareket ediyor diğer yoldan kırmızıda geçerek aniden bi araba önüne fırlıyor ani fren yapıyor ve arkadaki çarpıyor. Tutanakta bu olay aynen yazılıyor sonuç iki tarafda %50 suçlu olarak çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sonuç belli olduğu çoğunluğunda bahsettiği gibi suçu bana verdiler adaletini senin tramer
    MEGANE RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek çok kişi arkadan çarptın suçlusun diye ezbere cevaplamış geçmiş. takip mesafesi aynı şerit içindeki araçları bağlar. yan şeritte gidenlere de takip mesafesi bırakacak olsak sollama diye bir kavram olmazdı.

trafiği tehlikeye atacak şekilde şerit değiştirmek diye bir ceza maddesi var, 46/2-c mi öyle bir şeylerdi. çarptığın arabanın bu maddeyi ihlal ettiğini ispatlayabilirsen ceza almadan kurtulma olasılığın var.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Owner89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen eğer rapora doğru şekilde yazsaydın sen haklı çıkabilirdin arkadaşımn başına da geldi Sol şeritte ilerlerken sağdaki araç sola geçip ani fren yapmştı Suçu öndeki araca verdiler senin dediğinde aynı şekilde olmuş Sen sol şerittesin önünde araç yok yani takip mesafesi koycagın kimse yok o senin önüne atlamış sen duramamş vurmşsn keşke rapora daha açıklayıcı bu şekilde yazsaydın zira adamlar o yazdıkalrına göre kusur veriyolar yine bi arkdşm makas atarken otobüsse kıçını çarptı suçu otobüse verdiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şans yokki gökten bişler yağsa bana farklı bişeler geliyor anlarsınız ya
    MEGANE RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şeridimde giderken bana arkadan vursalar yine bana ceza gelirdi ne bitmez sıkıntım varmış arkadaş
    MEGANE RS

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ani şerit değiştirmek suçtur ve boyle bir durumda takip mesafesi oluşturmak diye bisey söz konusu değildir. benim arkadaşım motordan kaçarken ani şerit değiştirmiş ve arkada gelen çarpmış suçlu ani serit değiştiren arkadaş oldu. anca raporda ani şerit değiştirdiğini kabul etmişti.
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ani şerit değiştirmek suçtur ve boyle bir durumda takip mesafesi oluşturmak diye bisey söz konusu değildir. benim arkadaşım motordan kaçarken ani şerit değiştirmiş ve arkada gelen çarpmış suçlu ani serit değiştiren arkadaş oldu. anca raporda ani şerit değiştirdiğini kabul etmişti.
    Mevzunun üzerinden 7 yıl geçtikten sonra yaptığınız açıklama ve verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederiz.

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzunun üzerinden 7 yıl geçtikten sonra yaptığınız açıklama ve verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederiz.
    Mevzunun üzerinden 7 yılda geçse trafik kuralları değişmiyor. Konuyu okuyan olursa bilgi bulunsun diye yazdım. Forumların bir özelliğide budur yoksa konunun uzerinde belirli bir süre geçince silinecek şekilde ayarlarlardı. Saygı ve sevgilerimle.
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 15 yıl aradan sonrada yazmakta mahsur yokta konuyu nasıl buldun hocam bravo valla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac bize geçti, lütfen konuyu kaldıralım )))))))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)