Erel sabaha kadar nöbet tutar artık :)
Printable View
Erel sabaha kadar nöbet tutar artık :)
tam bizim memlekete göre bir protesto yöntemi çok faydalı çok yaptırımcı :)
salak bunlar ya milli servete zarar weriolar fransaya deil bence bahane
hiç acımam ezer geçerim :D
japonyadaki tsunamide japon araç sahiplerine yardım etmediklerine göre fransız araçlarına saldırmak kadar salakça bir şey olmaz he ben sıfır fransız bir araba alırmıyım almam onun nedenide farklı :)
Allahtan mahallenin taşlı sopalı gençleri olarak sabahlara kadar mahallenin köşesindeyiz. :)babamdada 308 var. Sıkıntı. Bu hainler laftan anlamayacağı için karşılaştığınızda elinizde zarar verici maddeler olmalı.
o.çları araba yakmak için sebep arıyorlardı.
lan hevesimizi alamadıkki i**eler :D
Alın bı Japon kurtulun :D
Sivasta öyle bir teşebbüs de bulunsalar keşke kibriti çaktıkları anda ibiklerine çökeriikkkkkk :D
106 yı verdik Allahtan 124 var yerli ona bişey yapmazlar heralde :D
Bu karar da pkk nin araba yakmasini gerektircek bir durum yok bi canmz var ipin ucu kacarsa herkezin gozu karadir bakalm daha neler duyup gorecegiz yazik...
böyle saçma salak sebeplerle gelip arabama dokunmaya yeltenen gözü yiyen varsa gelsinler arabadaki pompalıyı gözüne sokmayı iyi biliriz bizde.. nasıl bir mantık bu git bu kararı alanları boykotla
biz koreliyiz birader bize komasinko :D
ama ortalığı koruyup kollamakta şart yani
Nedir bu fransızcıların hali :D Hondadan çektikleri yetmedi şimdi siyasetten çekiyorlar :D
şaka bir yana güzel ülkemde her bişey olur :D
Arkadaşımın 307 Var Aradım Böyle Böyle Saldırırlar Görürlerse Dedim 5-6 Kişi Geziyorlar Arabada Bıçaklar Filan :D Ayık Olsun Saldıranlar :D