satılık boykot yakma sıkıntısı olmayan vtec 2 35.000 tl :D :D
Printable View
satılık boykot yakma sıkıntısı olmayan vtec 2 35.000 tl :D :D
106'ları kapalı garajlara saklayın
benim semt yine bası cekiyor.. bir kurtulamadım surdan..
yaparlarmı yaparlar kansız adiler
Varya haberi okuyunca aklıma ilk erel abi geldi :D Sabaha kadar nöbet :D
madem boykot yapıcan g.tün yiyosa yaksana kendi arabanı insanların ne zorluklarla aldıklarını ne yakıyosun bunların hepsi kansız bunları yakıcan alayını yakıcan şerefsizlerin akşam akşam gerdiler milleti.
ben bu sempatizanlara daldığımda etrafta tonla adam varken 1 tanesi yardıma koşmadı. sizin gibi türkün ben diyerek kendi milletimede sövmek zorunda kaldım orda.
bizimkileri çok sindirdiler herkes hayat mücadelesi bilmemne derken halk tırsak oldu iyice. yazılar olsun.
Pkk fransayi Allahi gibi sever!!
En buyuk destegi onlardan gorur,en rahat orada yasarlar...
Kurtlerin analigina ve pkk nin babaligina soyunmustur fransa!!
ya böyle saçma bir mantık mı var adamlar resmen olay çıkarmaya yer arıyolar
sadece bu sayılan yerler değil bence herkez dikkatlı olmalı böyle bir durum var ise
gerçekten yazık yani arabalara....:(
evet herkes fransanın pkk yı kordugunu söylemiş doğru da.. dikkat çekilen konu bu adamların ... bunu bahane gösterip sanki harbi türk savucunusu gibi kendi eylemini yapmak ... protetolarda karı kılığına giren adam numaradan türkçülük oynar...
ben evimde rahat uyuyamayacaksam, rahatımı güvenimi sağladığım şekile karışmasınlar o zaman.
her zaman söylüyorum hergün 2-3 kesin götürürüm bunlardan.
halbuki araçlarımız olaya fransız :D
RENAULT sahiplerinin endişelenmesine gerek yok .
nasıl olsa halkın % 90 'ı RENAULT u türk sanıyor. :D
Araba yakma girişiminde bulunan ..... lara gelsin
ne güzel diyor doğuş panpa
fransa bayrağı şeklinde stickeri olan bir kaç araç görmüştüm psikopatların ne yapacağı belli olmaz dikkat etmek lazım
Bu ne saçmalık yaaaa..