o da ayrı bir dert dün otopark parası isteyen 2 zibidiyle tartıştık 1.5 gün çıkamadım karakoldan yaralandılar diye adamdan sayıyorlar olan bize oluyor doğru katlı otoparklara:)
Printable View
göki nin söylediği gibi zaten mantıkları ...araba yakmaya yer arıyor pez...ler .. yolda klamayın bu ara benzinden :D vermeleri imkansız ötesi aşırı dikkat ve önem veriyorlar.. her yeri uyandırmışlar allahtan şu dönemi bir altatsak.. yeter..
Bence o kalleşler yakalım, parçalar için fransızlara ihtiyaçları olsun diye yakıyordur. Boykot için değil.
Kasko'da yok, Bağcılar'dayım ... Şuan acayip tırstım bir kaç gün şirkettemi kalsa araç acaba :S
Allah ıslah etsin, böyle şerefsizleri ...
ayarlamadınız forumca toplanıp bana bi g3 ve mermi arşivi :(
hepiniz için içeri girmeye hazırım bulun verin sempatizanlara sıkmassam adam değilim.
Fransızda piyasada peynir ekmek gibi :D daha bugün arkadaşla dedik renault benzinli araba satmıyo diye :D
Honda hayat onda diye boşa dememişler aga bıkere alıyosun ne boykot ne yarışta ezılme derdı var mis :D
satılık japon honda vti 40.000 tl :)
geçicen o işi artık emniyet türkü değil bazılarını koruyor anladın sen.
geçen krolar kavga çıkardı, abi niye almıyorsunu adamları diyorum bizim yetkimiz yok siz dalın şunlara kırın kafalarını gözlerini çıkarın dedi polis bana ya.
vay dedim arkadaş biz onlara vurunca bizi almayı biliyorsunuz herifler üstümüze yürüyünce niye bişi yapmıyorsunuz. gidin dalın diyor yaw :D
sonuç: anlımda çizik ensemde ve sırtımda morarıklar :(
olmayan megane coupe piyasası sıfır olacak iyice :D zaten travesti arabası diye bir nam yemiş zamanında, sarı birde, renault.. tam yakmalık vallahi.. Allah akıl fikir versin ne diyelim
bizimkine ji sung suba ru etiketi yapıştırayımda fransız falan sanarlar mâazallah.
şaka maka ne yapacaklarını şaşırdı o.ç ları.
bi ara yine böyle bir fransız boykotu olmuştu da , eylemin yanından geçen peugeot un kovalandığına şahit olmuştu. güpegündüz ankara nın meydanında. dikkatli olun
sanırım otoparka bırakıcam semt cok sakatlaştı bu aralar. 10-20 liradan kaçıp arabadan olmak istemiyorm.
cihazları sökmek lazım araba kaskolu zaten :D yaşanmaz oldu bu ülke polise bile güvenemiyoruz askeri zaten madara ettiler kime güvenicez bu kadar aciz bir hale geldik senin arabanı yakacaklar sen karşı çıkıcan gerekirse o şerefsizlere zarar vercen polis yine seni alıcak yazıklar olsun