User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
101 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 206 RC sorgu?

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim baktığm yerler türk ondan herhalde 7.4sn rs- 7.2sn rc olarak gösteriyorlardı. gerçi ben bu fabrika verilerine hiçbi zaman inanmadım

RcK4MiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 RC' yi almadan hatta bilmeden önce ANKARA - ETLİK ADESE önünde görürdüm. Sene 2006 filandı

Hayırlı olsun bu arada aracınız
    H O P E = (H)ave (O)nly (P)ositive (E)xpectations

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atar gider yapıcaksan Clio al. Şekil güvenlik konfor ve düşük km istiyorsan 206 al.
    Güvenliğe laf yok Schumi. Clio'nun Euroncap puanı 206'dan yüksektir.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rs ile 206 RC degerlendırsek kesınlıkle hastalık meselesi zevk ısı.RC nin elektronik gaz kelebegı olması aracın gaz tepskini azaltıyor hemen gaz yemıyor buda orjınal gucu 180 hp olan gucunu gosterememesi hemen.clio rs ıse jantları kucuk daha hafif gaz kelebegı farklı bu farklardan oturu bıraz daha serı oluyor ama aractan araca fark var kesın clio gececek dıye bıse yok veya rc gececek dıye bıse yok ustundekı modifiye parcalarına gore hersey degısıyor.ama ben 3 sene RC kullandım ıcı falan rahat koltukları kliması esp airbag vs vs baya dolu arac yanı clio ya gore bence clio rs eskıdı 2000 modelleri falan alınacaksa 2004 ve üstü alınabılır.kendı dusuncem sadece clio rs le aram pek yoktur

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beygiri düşük olmasına ragmen rs daha hızlı yani ?
    177 hp 206 RC. Ama hem kilo ağır hem jantlar ağır. Ayrıca gaz kelebeği elektronik. He hızlı ama atlan deve mi. Değil.

Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güvenliğe laf yok Schumi. Clio'nun Euroncap puanı 206'dan yüksektir.
    1.4 motorlu baz donanımlarda belki haklı olabilirsin. Ama RS vs RC yaparsan bi kere kafadan airbag sayısı bile puanı etkiler. Herşeyi geçtim Ankara'da bir arkadaşımın yaptığı kazayı ve içinden 4 kişi sapasağlam çıktıklarını duyunca aracında fotoğraflarını görünce zihinsel EuroNCap puanım tavan yaptı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 motorlu baz donanımlarda belki haklı olabilirsin. Ama RS vs RC yaparsan bi kere kafadan airbag sayısı bile puanı etkiler. Herşeyi geçtim Ankara'da bir arkadaşımın yaptığı kazayı ve içinden 4 kişi sapasağlam çıktıklarını duyunca aracında fotoğraflarını görünce zihinsel EuroNCap puanım tavan yaptı.
    Rs'im Tech camiası için feda olsun Schumi gel kafakafaya çarpıştıralım gerçeği öğrenelim.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem 206 hemde clio sahibi olan birisi olarak söylüyorum 206 kesinlikle daha sağlam
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs'im Tech camiası için feda olsun Schumi gel kafakafaya çarpıştıralım gerçeği öğrenelim.
    Valla ben çok para, zaman, emek harcadım kusura bakma. Hiçbir camia için olmaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

0k4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pug fransızların kralıdır be
    Peugeot Performance

-----------------------------------------

61,5

205rallye
    Misafir
    güle güle kullanın tamponları ve oz ler güzelmiş

recep07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagol guzel abim bende cok sevıyorum bu halını ama nasıp olmadı uzun soluklu bınmek satısa cıkardım

akif252
    Misafir
    hangi stock rc hangi stock rs den daha ii görüntü istenirse rc ye evet derim ama gider isteniyorsa aldıgın rc ye en az 5bin tl harcaman lazımki rs den daha ii olsun sen diyelim rc ye para harcadın rs sahibi sadece port poliş cai egzosla seni gene ezer ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
    15 senelik motor ustasıyım 3 yılım pug servisinde gecti 3 yılımda citroen uzun yıllardır 106 gti alır yapar binerim şuan rs m var karşılaştırırsak clio yürür aksamı az bişi daha saglamdır ama 2. araçda fıransız oldugundan bir hondanın dayanıklılık bakımından tırnagı bile olamazlar....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi stock rc hangi stock rs den daha ii görüntü istenirse rc ye evet derim ama gider isteniyorsa aldıgın rc ye en az 5bin tl harcaman lazımki rs den daha ii olsun sen diyelim rc ye para harcadın rs sahibi sadece port poliş cai egzosla seni gene ezer ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
    15 senelik motor ustasıyım 3 yılım pug servisinde gecti 3 yılımda citroen uzun yıllardır 106 gti alır yapar binerim şuan rs m var karşılaştırırsak clio yürür aksamı az bişi daha saglamdır ama 2. araçda fıransız oldugundan bir hondanın dayanıklılık bakımından tırnagı bile olamazlar....
    sadece port polish egsozla nereye ezıyor 206 RC yi

akif252
    Misafir
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece port polish egsozla nereye ezıyor 206 RC yi
    1 tane stock rc göster stock rs den daha ii yürüyen...

var var piyasada zaten dolu rc 2 3 tane onlarda belli şekillerde rs den daha ii yürüyolar .. ama stock olarak hesaplarsan 10 tane rc den belki 2 tanesi rs den daha ii yürür..ayrıca rc yi kötülemek değil amacım sadece hp sinin ve parasının hakkını vermiyor yoksa içi dışı jantları ha bide koltukları güzeldir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

var var piyasada zaten dolu rc 2 3 tane onlarda belli şekillerde rs den daha ii yürüyolar .. ama stock olarak hesaplarsan 10 tane rc den belki 2 tanesi rs den daha ii yürür..ayrıca rc yi kötülemek değil amacım sadece hp sinin ve parasının hakkını vermiyor yoksa içi dışı jantları ha bide koltukları güzeldir..
    206 RC nın gucunu söyle veremıyor elektronik gaz kelebegı oldugu ıcın birden gaz yemıyor.o yuzden yani.kelebegı degıstırırsen ucuyor o araba

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla baydı rC Rs vt kıyaslaması bence 3 nüde kullandım ayrı ayrı artıları var.. Bi arkadaş yazmış atla eşek değil hiçbiri katılıyorum.. Model yıllarına göre donanım konfor değişimleri var güçleri zaten ortada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derece43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla baydı rC Rs vt kıyaslaması bence 3 nüde kullandım ayrı ayrı artıları var.. Bi arkadaş yazmış atla eşek değil hiçbiri katılıyorum.. Model yıllarına göre donanım konfor değişimleri var güçleri zaten ortada...
    yok tartışma olarak degıl bızımkısı tabiki renkler ve zevkler tartısılmaz ben saygı duyuyorum herkesın fikrine.her aracın ayrı bi zevkı tadı var dogru dıyorsunuz.aralarında en donanımlısı 206 RC.abımdede 206 RC vardı bende kullandım hakkını yemim güzel arabaydı vallaha 206 rc.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Misal stok rs stok rc den ne kadar iyi yürüyor ? Ölçütün nedir ? Birde geçmek için 5000 harcaması über saçma olmamış mı ? Ayrıca 28 yaşında olup 15 senelik motor ustası nasıl oluyorsun bilmiyorum ama ben motor ustası değilim. Bu gün RC'yi yürütmek istiyeyim önümüzdeki ay koşar araba. Hemde usta değilim. Sadece Google Chrome ile Fransız'ca siteleri İngilizce'ye çevirip okuyabiliyorum. O kadar.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Misal stok rs stok rc den ne kadar iyi yürüyor ? Ölçütün nedir ? Birde geçmek için 5000 harcaması über saçma olmamış mı ? Ayrıca 28 yaşında olup 15 senelik motor ustası nasıl oluyorsun bilmiyorum ama ben motor ustası değilim. Bu gün RC'yi yürütmek istiyeyim önümüzdeki ay koşar araba. Hemde usta değilim. Sadece Google Chrome ile Fransız'ca siteleri İngilizce'ye çevirip okuyabiliyorum. O kadar.
    aynen abi çok doğru dıyorsun.5 binlıralık masrafada gerek yok.ya zevk işi biyerde tamamda.206 RC saglam yürüyen cigerli bi araç.araçtan araca fark var 1 video ızleyıp aaa bak RC gecemıyor rs i diyip clio rs RC yi gecıyor demek yanlış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)