yavrım Allah acil şifalar versin![]()
Yüce Rabbim acil şifalar versin anneye.. Ankara'da birşey gerekirse yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..
.
Merhabalar geçmiş olsun oncelikle.Orak hücre anemisi olduguna emin misiniz ? daha çok losemi gibi anlatmışsınız .
Mustafam geçmiş olsun Allah(c.c) acil şifalar versin teyzeme burda elimden geleni yaparım yardımım olacaksa..
benım hatun gereken bılgıyıı verdıı bıraz rahatladı trdekı butun hastenelerle baglantılıyız allah ızın verırse bunuda atlatcagız
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Eski kanser hastasıyım (Lenf, Testis ve böbrek). İlk moralinizi düzgün tutunki etraftaki olumsuz hava hastayı etkilemesin. Üzülücekseniz annenizin yanında olmasın. Kanser artık grip gibi bir hastalık haline geldi malesef. Yediğimiz GDO'lu gıdalar etrafımızdaki aletlerin yaydığı radyasyon vs. Düzgün bir onkoloji uzmanı arayın ve ona danışın. Sizi yönlendirecektir zaten. Ben vücudumda kitle olduğunu öğrendiğim günün akşamı ameliyat olmuştum. Geciktirmeyin gerekli şeyleri. Harfiyen yapın birde doktorun dediğini.
Şu zor günlerin ardında güzel günler sizi bekliyor unutmayın.
Ekliyeyim; zor olan hastalık değil tedavi sürecidir. Kemoterapi ve radyoterapi insanı zorlar. Ben hastalık anında 59kg kadar düştüm. Şuan 85 kiloyum öyle hesap edin. Saçlar tedavi başladıktan ortalama 15-20 gün sonra dökülmeye başlıyor. Yerine daha güçlüleri geliyor. Hemde beyazlar varsa yok olucak diye teselli edebilirsiniz bile... Bulantı kusma ateş ishal halsizlik yaşanan olaylar. Enfeksiyon kapma lüksü yok. Maskeyle dolaşmak zorunda ev dışında. Evcil hayvan besliyorsanız gönderin evden. Tedavi sırasında bunlara kendinizi hazırlayın. Bunları siz bilin valide hanım yaşadıkça görsün bırakın şimdiden söylerseniz moralman çökecektir (tecrübeyle sabit) Geçmiş olsun tekrardan
Tedavi sürem boyunca kanserin her çeşidine yakalanıpta iyileşmeyen insanla karşılaşmadım 1.5 sene boyunca onuda belirtmek isterim.
allah şifa versin geçmiş olsun
Abi babamın kanser haberini sana verdiğimde bana çok yardımcı olmuştun, geçmiş olsun. Teşhis konulduktan sonra ve ameliyat yapıldıktan sonra eğer gerekliyse hemen acıbademe başvurun. Tamamen devlet karşılıyor ayrıca biliyorsun ki sen de hijyen çok önemli. Acıbadem bunu çok i yi sağlıyor, ben babamın hayatının büyük bir kısmını onlara borçluyum. Umarım annen de atlatır, ne konuda istersen yardımcı olurum.
cok geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun allah acil şifalar versin
Mkt cok geçmiş olsun kardeş. Bi bakalım saga sola haber salalım olumlu bi haber cıkarsa biz haber veririz. sende haber ver.
kemalim büyük geçmiş olsun kardeşim yapabilceğimizi düşündüğün bişe olursa mutlaka haberleşelim. Allah acil şifalar versin![]()
Güzel anlatmışsın arkadaşım sanada geçmiş olsun.
mkt arkadaşım bende Ankara'dan yardımcı olunması gereken birşeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Bende bir beyin tümörü ameliyatı geçirdim arkasından radyoterapi arkasından kemoterapi ve atlattım allah'a şükür fakat şu anda ise o rahatsızlıkla bağlantısız bir şekilde isede akciğer kanseriyimŞu anda kemoterapi görüyorum en son 2. kürümü aldım 3.yü bekliyorum bunuda atlatıcam benden güçlü olacak değil ya?
Eğer onkoloji uzmanı gerekecek olursa yardımcı olurum.Hacettepe'de tedavi oluyorum ve öneriyorum her şekilde.Hiçbir şekilde özel hastaneye gitmeni tavsiye etmiyorum bu arada tekrar geçmiş olsun...
R-Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)