Gecmis olsun, Allah sifa versin.
kadesim benm yapabilecegim bişey varsa elimden geleni yapmaya hazırım her zaman...
Allahım acil şifalar versin inşallah![]()
acil şifalar versin kardeşim....gebzede kanser hastanesi vardı.birçok kişinin iyileştiğini duymuştum
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
mustafa cok üzüldüm kardeşim allah acil şifalar versin allah yardımcın olsun![]()
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
geçmiş olsun , allah acil şifasını versin , kan kanserinin türleri varmı bilmiyorum ama (illaki vardır da , birbirine yakınmıdır acaba) , anneannem de de 5 yıl önce rastlandı.Emin değilim , bilgili birisi olarak konuşmuyorum ama ilerki yaşlarda daha az zararlı olduğunu biliyorum (çocuklara kıyasla) , hele bizimki dünyada sayılı görülen bi hastalıkmış , bi örneği de meksikadamıymış neymiş , doktor sürekli o diğer hastanın doktoruyla mailleşti , ilaç tedavisi , kan ölçümleri vss derken yıllardır takip ediyor, 15 te bir , ayda bir , 3-4 ayda bir şeklinde farklı sıklıklarda çağırıp kan değerlerini kontrol edip yolluyor.Şuan yaşlılığın verdiği sorunlar harici gayet yerinde sağlığı.İnşallah aynı yada benzer rahatsızlıktır.İstanbulda , devlet hastahanesindeydi doktor.Muayenesinide orda yapıyor.Birazdan alıyorum hastahane ismi ve doktorun adını.
geçmiş olsun size en yakın ve en iyilerden olan akdeniz üniversitesine gidebilirsiniz. Bir hematoloji uzmanı ile iletişim halinde iseniz zaten sayıları fazla olmadığı için birbirleriyle her zaman diyalog halinde yani yardımlaşırlar.
Bizim doktorda aynı şeyi söylemiş KanKanseri değil ama orak hücre anemisi demiş.Çok sık görülen bir cins değil demiş.ama yaş ilerlediği için çok büyük tehlikesi yok demişler.Kemiğin içerisinden ilik örneği almışlar. Hemotologlar tarafından inceleniyor. Bugun tüm sonuçlar çıkacakmış. İnş korkutuğumuz gibi kötü bişey çıkmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)