User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kedi bakan arkadaşlar ?

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de evde beyaz Ankara kedisi besliyorum. Kedi kumu aldığınızda topaklaşan kumlardan alın kokuda yapmıyor ve temizlemesi kolay.
    セルカン+レーラ=愛

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam hayvan hastasıdır mahallede apartmana taşınan bı komşunun geldıgı mahallede bıraktığı kedısı onu bulup geldı apatmanda takıl baya doğurdu doğdudugundan berı babam bakıyor kedılere oldular birer panter. Mahallede inanmazsın köpek kovalıyolar. Babam açık yem alıyor 5 liraya 1 poşet dolusu kedi yemi 4 kedi + dışarıdan vahşi gelip sonradan babama evcılleşen 2-3 kedı ıle bırlıkte 1 ay rahat yetıyor. Sen 1 kedi bakacaksan 1 aydan fazla yeter bence açık yem al 5tl ye ver gitsin.
    kenarına maydanoz falan koyup küçük kaçamakalrda yapabılırsın
    DR. OWL

merve
    Misafir
    kedi deyenimlerim çocukluğuma dayanıyor hala da bir kedim var cadı ötesi. şekerli şeyler verme şeker komasına felan girer. onun haricinde tamamen sahiplenip evde bakıcaksan, parazit ilaçları içirmeden ve aşılarını yaptırmadan asla alma, en nihayetinde önce kendi sağlığınız.. en mantıklı yiyeceği kuru mama olacaktır hem onun için hem sizin için. evde olan yemeklerden besleyeyim desen inan daha zor olur, ki öğrenci evi baya zor hayvan aç kalır =D bide bi heves uğruna ise hiç evine alıştırma öyle kapıya gelsin gitsin evdeki yemeklerden vermeye devam et. severken kuyruk, karın bölgesi ve patilerine dokunma mümkünse sadece kafasını okşa. kediler temiz hayvanlardır, bakabileceğine inanıyosan evine alabilirsin bence.

merve
    Misafir
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de evde beyaz Ankara kedisi besliyorum. Kedi kumu aldığınızda topaklaşan kumlardan alın kokuda yapmıyor ve temizlemesi kolay.
    onlarda çok ince olduklarından patilerine bulaşıyo ve içinden çıktığında yerlere dökülüyo haliyle. ben huzuru şu cam gibi olup ıslaklığı hapsedenlerde buldum, en iyisi onlar bence.

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gündüzleri dışarı bırakın geceleri eve alın en azından havalar ısınana kadar.Kediler zahmetsiz hayvanlardır temizliğini kendisi yapar tuvalet ihtiyacını kum alırsanız kuma yapar uğraştırmaz sizi tüyleri içinde ara ara tararsınız evinizde fazla tüy olacağını sanmıyorum ki bizde neredeyse hiç yok kadar az genelde yemek olarakta arkadaşlarında dediği gibi tavuk ciğeri verebilirsiniz pişirmek kaydı ile kuru mama verebilirsiniz tatlı bir yiyecek kesinlikle yedirmeyin kör olabilir daha ilerlerse ölebilir.Karınlarından gıdıklandıkları için fazla elletmezler

mKc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde beslemeyi kesinlikle düşünmüyorum arkadaşlar. Bi maymun iştahlılık var bende, sonradan sıkılırım fln diye evin içine almak istemiyorum.

Balkonda takılıyor o, yerinden de memnun gibi. Çok soğuk olunca içeri alıyorum biraz sevip ısıtıyorum sonra geri gitmek istiyor zaten yerine (=

ama bu gün yeni bir huy edindi sanırım, elimi uzatınca kafasını yere yaslayıp alnıyla elimi ittiriyor, ne demek istediğini bir türlü çözemedim ((=

Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kenarına maydanoz falan koyup küçük kaçamakalrda yapabılırsın
    Küçük kaçamaklar mı ((= denerim bir daha ki sefere (=
    HVAC

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekir falanda eve alma bu saat oldu uyutmuyor sürekli birseylerle oynuyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuru mama alın ya da tavuk ciğeri alabilrsiniz ucuzdur, kaynatın pişirin verin bayılırlar.. Göbeğini sevdirmemesinin sebebi size daha güvenmiyor olmasıdır. Bence öyle şişman sarı bir şeyse ankara kedisi karışmış olabilir araya asil olurlar, arkadaşınızı ikna edin.. Aşılarını vs. yaptırın ve bakın.. Yazık o soğukta ben balkonda bırakamam bana öyle baksa
    Valla ne şişman ne sarı (= Beyaz üzerinde de leke leke kahverengilikler var. Zaten tam yetişkin bi kedi sayılmaz küçük gibi (= Ama tüyleri fazlasıyla uzun, annesi geliyordu ondan önce, anasına çekmiş sanırım (= Ama göbek olayını aramızda hallettik, sırt üstü yatıyor anında d= Eve alma konusunda ev arkadaşımın alerjisi var, bi de hiç kedi sevmez )= o yüzden balkonda sıcak tutmaya çalışıyoruz artık
    HVAC

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavuk ciğerine bayılıyolar haşlayıp ekmekle yoğurursan bayılır ekmeği fazla kaçırma bide iğrenç bi kokusu var haşlarken ama olsun seviyolar değer kuru mama her kedi yemeyebilir biraz yemek seçen hayvan bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla geçen valide hanım sarma yapmıştı söylemesi ayıp memleketten getirmiştim (= onu verdim 1 tane, lapur lupur götürdü (=
    HVAC

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavuk ciğerine bayılıyolar haşlayıp ekmekle yoğurursan bayılır ekmeği fazla kaçırma bide iğrenç bi kokusu var haşlarken ama olsun seviyolar değer kuru mama her kedi yemeyebilir biraz yemek seçen hayvan bunlar
    ben babama baykuşu bırakıyım ben gelene kadar bak dedımde 50 yaşındayım bukadar et yemedım onamı yedırcem lan bakmam ben ona dedı alamadım eve abı tavuk cığeri haşlama falan adamlar öğrenci sorsana kendılerı haşlama yemişmi
    DR. OWL

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlarda çok ince olduklarından patilerine bulaşıyo ve içinden çıktığında yerlere dökülüyo haliyle. ben huzuru şu cam gibi olup ıslaklığı hapsedenlerde buldum, en iyisi onlar bence.

Benim dediğim kum bu. İnce değil küçük çakıl taşı gibi ama süper
    セルカン+レーラ=愛

merve
    Misafir
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim dediğim kum bu. İnce değil küçük çakıl taşı gibi ama süper
    ben resim yükleyemiyorum ama cat's pearls benim dediğimin adı, bembeyaz,ve sıvıyı hapsettiği için hiç koku oluşturmuyo. onun haricinde bulamadığımda cat litter alıyorum, o sizin dediğiniz topaklananlardan, koku olayı onda da hiç olmuyo hatta parfümlü kokuyo kendisi ama çok incecik tanecikleri. cat's pearls tavsiye ederim, kedi diğerini daha çok seviyo daha kum gibi olduğu için ama benim işimi bu daha iyi görüyo kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kum konusunda sıkıntımız yok evin içinde olmadığı için, balkon onun istediği yere ihtiyaç giderebilir (= Şimdi oyun oynuyorduk, anahtarı koydum yere debelenip durdu (= Videosunu çektim atarım birazdan buraya da ((=
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    HVAC

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda benim şapşalın 1buçuk aylık hali
    BORKED

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ne şişman ne sarı (= Beyaz üzerinde de leke leke kahverengilikler var. Zaten tam yetişkin bi kedi sayılmaz küçük gibi (= Ama tüyleri fazlasıyla uzun, annesi geliyordu ondan önce, anasına çekmiş sanırım (= Ama göbek olayını aramızda hallettik, sırt üstü yatıyor anında d= Eve alma konusunda ev arkadaşımın alerjisi var, bi de hiç kedi sevmez )= o yüzden balkonda sıcak tutmaya çalışıyoruz artık
    İyi artık size güveniyor demektir.. Alnıyla ittirmesi falan şımarıklığı.. Sürtünürken çok garip şekillere girerler yakında çözersiniz Ev yemeğine alıştırmayın. Neden? Çünkü o bir kedi. Ulaşamayacağı hiç bir yer yok, acıktığınızda tencerenin kapağının altında kedi görmek istemezsiniz bence Eğlendirmek de çok basit herhangi bir şey atın önüne azıcık da sinirlendirdniz mi tüm gün onunla savaşır
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda benim şapşalın 1buçuk aylık hali
    BORKED
    hepsi aynı şapşallıktaymış (=

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi artık size güveniyor demektir.. Alnıyla ittirmesi falan şımarıklığı.. Sürtünürken çok garip şekillere girerler yakında çözersiniz Ev yemeğine alıştırmayın. Neden? Çünkü o bir kedi. Ulaşamayacağı hiç bir yer yok, acıktığınızda tencerenin kapağının altında kedi görmek istemezsiniz bence Eğlendirmek de çok basit herhangi bir şey atın önüne azıcık da sinirlendirdniz mi tüm gün onunla savaşır
    yemeklerime sarkması konusunda bir sıkıntı yok, balkon kapısını açmadan içeri giremiyor (= içeri girdiğinde de hep yanında oluyorum oynaşıyoruz zaten (=
    HVAC

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz büyüsün de kapıyı açmayı öğrendiğinde bu dediklerinizi hatırlatırım Ya da arkanızı döndüğünüzde tüm evi aramanıza rağmen bulamadığınız kediniz nerelerden çıkacak.. Hep böyle kandırıyorlar soğuk havada masum masum gelip hahaha
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)