:icon_tup::icon_tup:
Printable View
yalnız ve ss denemesi süper olmuş aşırı zevkli. yol da acayip güzelmiş :)
yaparız bi ara o yolda bişeyler sabahtan ..
o zaman baştan neden böle yazmadın :D:D güneş balçıkla hiç bir zaman sıvanmaz..ben telefonla senle konuştuğum zaman biraz daha farklı gibiydi her şey neyse.demekki rektifiyecinizde aşırı bir bilgi mevcut.neyle ölçtüde beğenmedi gözleriylemi ??? ahmette o kapağı taktığını bana söyledi ahmet bana yalan mı söyliyecek kardeşim gibi olan adam ???
benim işim KAPAK EMME MANİFOLDU GAZ KELEBEĞİ profesyonelliğim bu konuda arabanın başka hiç bir yerinle ilgili yorum yapmam susarım ama bu konuyla ilgili istediğiniz kadar soru yöneltin istediğinizi söyliyebilirsiniz bende hepsinin cevabı mevcut ukalalık yapmadan bilgimi herkezle paylaşırım kötü niyetli olmadığımıda her kez iyi bilir..
burada senı rencıde etmek ıstemıyodum ama fazla yazmaya basladın ..o zaman sana bısey soracam ahmetın kapagınıda macarıstana gonderecektın 1 ay oldu ama gecen gun ahmet kapagını senın dukkanda kenara atılmıs sekılde bulmus nasıl olcak...acaba kapagı uydu uzerındenmı ıslıcek macarıstanlılar :D:D
en son yapılan ıslerını buraya yazmak ıstemıyorum benı zorlama ..ekmegıne bak ..
her kez birbirine *** atar ALLAH yukarda bir insanın ömrü ortalama 80 yıl ben bu 80 yılı en iyi şekilde işime bakarak tamamlamayı düşünüyorum arkamdan konuşan hakkımı yiyen beni başka insanlara sağda solda arkamdan fitne fesat yapan insanlar la öbür tarafta görüşeceğim için benim içim son derece rahattır ekmek kısmına gelince ALLAH herkeze rıskını ayrı verir yiyecek ekmeğimiz kalmadığı zaman'da zaten yaşam bitmiştir...benim içim rahat ALLAH büyük.
bı ınsan ekmegını yer hemde aslan gıbı ama baskasına *** atmaz gecenlerdede CRM PERFORMANS SUAT ıcın demıssınkı kapaklarını ben yapıyorum :D o adam kapak dıye mılletı ısler yanlıs anlama ..
ben polishden flan pek anlamam kımın nasıl ne sekılde yaptıgını bılmem,, kaan kardesım ahmete bu kapak ne dedıgımde urucun kapağı kaan benzın rayı yaptı işte şu çizgiler dedı (emme tarafına assagı dogru cekılmıs cızgıler) ama kapak olmadı burda duruyor dedı.
kimse yanlış anlamasın olayın gercegını netini ahmet yazar onlıne olunca.
kapak neye göre olmamış evet doğrudur benzin hattını işledim bana soru soranlara sormak lazım benzin hattı nedir diye ben kimsenin yaptığı işede *** atmam ama kendimide ezdirmem..kim bana bu işi kötü yapıyorsun derse karşılarına tr ye geldiğimden beri yaptığım arabaları örnek gösteririm ben kimsenin hakkını yemedim hızlı araba yaptık diye üstümüze geliniyor sen mami abi bana demedinmi ortalığı karıştıranlar var sen dememişsin diye
töbe yarrabbi kime ne *** attım ben kime laf söledim suat abi cok güzel ac ye timming vermiş dedim araba her devirde canlı dedim hakan geldiğinde söledim hakan yalanlasın *** attın desin insanı neden burda karalamaya çalışıyosunuz...amacınız nedir telefonda başka konuşuyosun burda başka konuşuyosun..