Arkadaslar persembe kim geliyo kimle denicem anlamadim gelcekler yazar mi direk orda mi goruruz
Arkadaslar persembe kim geliyo kimle denicem anlamadim gelcekler yazar mi direk orda mi goruruz
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
kpro ep3 olaydı iyiydi. cupralarla denicemde bi cupracı arkadaşımız önce kprolarla bi dene sonra biz deneriz demişti. e bi denemek lazım artık
1bardaki megane`a cupralar benzin yakmıyor kprolar yaksın bari.
özelde de konuştuğumuz gibi yılbaşından sonra deneriz üstad sorun değil. hepimizin aracının hazır olmadığı dönem oluyor. ben zamanında arıza varken denedim sonra dedikodular türedi. en iyisini yapıyorsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu akşam yarın akşam hangi akşam isterseniz bu yakaya buyrun sıcak çikolata ikram edelim otobana çıkalım arkadaşlar avrupa sıkıntılı ona rağmen dün gelelim dedik kimseden ses seda çıkmadı laklak yapmaya da onca yol tepilmez sanırım haftaiçi işgünüYC 106 nın sahibi her akşam arıyor var mı birşeyler diye foruma üye ama online olmuyor pek bende menejer durumuna düşmek istemiyorum gelecek olan varsa haber vereyim.
..::PASSATURBO1::..
ah ulan kpro mu neden sattım binlerce kez pişmanım büyüklerim küçüklerim verme abi verme kardeşim dedi dinlemedim
şimdi tam benlik bi ortam mevcut. ahh ahh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)