^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
port poliş yaptırınca motor sesinde değişiklik oluyormu acaba
geçmiş olsun abı şaka bı yana en kısa zamanda sağlıgına kavuşman dıleği ile
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Geçmiş olsun abi.
10 gün önce bizim fabrikadan bi abi Portpolish yaptırdı, konak garage'de.
Gayet memnun, emiş baya etkili olmuş![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
bendede denge sorunu var kulaktan gelen basım donuyor falan rot balans ayarlatcam
Geçmiş olsun abi bende orta ana kemiğe ellemeden genel anesteziyle ameliyat olacam,dıştan pek belli olmayan fakat içerde doktorun bile şaşırdığı bir yamukluk düzelecek ve bikaç ufak düzeltme işlemleri(ana kemik kırılmadan)... Bende zaman yaklaştığından tırsıyorum hayırlısı...
Geçmiş olsun.Benimde komşum oldu bir hafta sargılı gezdi sonra açtı.Çok yaygın bir durum sanırım.
Tam olarak upgrade edilecek parça hangisidir ?![]()
![]()
tekrardan geçmiş olsun.tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Ben 4 senedir tırsıyorum , kardeşimi kobay olarak kullandım.. Perşembe saat 14:00 de ameliyata aldılar , saat 15:00 te çıktı , Saat 18:00 de taburcu ettiler.. Pazartesi sabah tamponları aldırdık ( silikon olduğundan hiç sıkıntı olmadı ) , adam V2 takılmış vti gibi nefes alıyo.. Tırsılmaması gerektiği test edildi ve onaylandı.Sıkıntı yok..
platın kullanıcakmı bende amılyat olmustum ama benımkısı esnetık amılyat kazadan dolayı yuzum parcalanmıstı amılyatı yurtdısında oldum benım burnuma platın taktılar eger oyle bır durum ollucaksa burnuna cok dıkkat edıceksın rahat nefes alırısın ama burnuna alıcagın darbe beyın kanamasına kadar gıder su an ben o pozısyondayım tekrar amılyat olucam beklıyoourm ınsan ıcıne cıkmıyourm otobuse metrobuse tren halk tasımacılını kullanmıyoum ters bır haraket sonum olabılır sımdıden gecmıs olsun acıl sıfalar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Çok geçmiş olsun , benimki ciddi bir durum değil.. Karadenizli olmanın getirdiği genetik bir burun problemi var zaten , buna İzmit gibi pis havalı bir sanayi şehrinde yaşıyor olmayı da eklediğinizde kaçınılmaz bir burun kanalı problemi.. 4 yaşındaki oğlumda da geniz eti var , şimdilik ilaçlarla ufaltılmaya çalışılıyor , başarılı olmaz ise 5-6 yaşlarında ameliyat olacak... Nasılki zencilerin tripot durumu genetikse , biz karadenizli lerinde burun problemi genetik..
Şu an öyle bi gaz birikti ki bende yorumlar baya bi rahatlattı hemen ameliyata alsalar koşa koşa giderim.Sabah olduğunda bu fikrim tamamen etkisiz olucak.Cesaret ilacı filan yok mu alsak yahu![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
geçmiş olsunbenimde burnumdan ameliyat olmam lazım ama tırsıyorum..sigarayı bıraktım sıra bunda
![]()
Benden çok kimse tırsamaz bu işten , bırak ameliyat olmayı 1-2 kez hasta ziyareti dışında hastaneye gitmedim.. Narkozu yiyorsun , uyandığında herşey bitmiş kafa bimilyon ( benim brader karısının yanında hemşirelere sarktı , bildiğin sarhoş tu yaw ) 2 saat sonra taburcu oldu , sabah bandajlı koca burnu dışında herşeyi normaldi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)