ilker ameliyat sonrası 0-400m zamanında 1-2 sn'lik bir iyileşme göreceksin![]()
![]()
ilker ameliyat sonrası 0-400m zamanında 1-2 sn'lik bir iyileşme göreceksin![]()
![]()
abi kessinler biçsinler hiç sıkıntı değil ama o tampon yokmu bende 4 gün kalmıştı nefes alıp veremiyodum basınç oluyordu kafamın içinde, 5. gün tamponu zart diye çektiklerinde hastanede o.ç dye inlettim heryerihoş tampon yokmus galba artık sıvı varmış ve 1 gün duruyormuş dogrumu ? 2004 de olmustum en son ameliyatı sorun halen devam ediyor burundan nefes alamıyorum yeniden olucam ama tampndan dolayı pek yanaşmıyorum pekde araştırmadım işin açıkcası..
Aynen , tampon olarak silikon hortum kullanıyorlar , kardeşim perşembe günü genel anestezi ile ameliyat oldu , 1 saat sürdü , saat 3 te ameliyattan çıktı , saat 6 da taburcu oldu pazartesi sabahı gidip tamponları aldırdık, beni de cesaretlendiren bu oldu.. Geçmişteki keski çekiç durumları , tamponlar alınırken ki acı artık yok...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
goki sendede mi tekrarlama durumu oldu ? yoksa farklı bi sorunmu oldu bende bu ameliyatı sanrım 1-2 seneye olmam gerekli hem kalp yoruluyormus hem uyurken dinlenemiyorm nefes almakda zorluk cektiğimden![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
göki artık tamponlar gelişmiş acıtmayan malzemeden imal edilmiş.. benim de canım çok yanmıştı.. enişte çekiyo çekiyo bir türlü bitmiyordu tamponun sonu.. ulan dedim bu kadar bezi nereme sokmuşlar![]()
![]()
ya o anesteziyide çok iyi hatırlıyorum, bana hiç bişey düşünme ayılıcagın zaman sayıklarsın bütün kirli çamasırlarını anlatırsın demişlerdikız bana diyor 10 a kadar say 1.2.3.4.5 gerisi yok gözümü oda da açtım
benim 3 kere burnum kırıldı
askerliğin son 8 ayı çok sıkıntı çektim sürekli kanardı nefes alamazdım, doktor bana burnunu karıştırma demişti o.çaskerden geldiğim gibi ameliyat masasına yattım damarlar çatlakmış. ameliyat sıkıntılı geçti bende 3 saat sürdü çok kanama olmuş ama ben bişey hatırlamıyorum Allah dan
1 sene sıkıntı yaşamadım öle böle nefes almıyodum burnumdan ama 1 sene sonra kapandı burnum yine et yapışmış birbirine yeniden kesicez dediler + burnum düştü ameliyat masasına yatmamanın tek nedeni tampondur..
abi sorma ya burdan ankara ya yol olurduçekerken beynimden alnımdan kulaklarımdan heryerden hissettim o gıcırtıları
![]()
türk ırkı olarak çoğumuzun burnunda bu deviasyon mevcut.. benim aşırı sinüzit ağrılarım vardı.. ağrılar başlayınca ne keyif kalıyordu ne istek.. en sonunda karar verdim deviasyonu düzelttirmiştim.. belki ileride endoskopik sinüzit ameliyatı yaptırırım...
bende aynı durum var korkuyorum keski çekiç ve sonrası tampon dan dolayı nefes alamama gece uyuyamama vs gibi,büyük sıkıntılar bi kaç gün..geçen yaz bi ark oldu 1 hafta neler çekti biliyorum..
bendeki alınmazsa ilerde sorun olacakmış şimdilik gece resmen orkestra böyle bi horlama yok...
Geçmiş olsun bende de kemik eğriliği var bende düşünüyorum ama tampondan korktuğumdan dolayı gidemiyorum.Nefes darlığı,faranjit,geniz akıntısı gibi sorunlara yol açtı mutlaka olmam lazım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bende de sinüzit azmıştı, yıllarca çektim. Geniz akıntısı da cabası..
En son bir doktor mucoplus diye bir ilaç verdi. Asetilsistein ana maddesi. 2 gece yatarken içtim. Efervesan zaten. 3 ay hiçbir derdim kalmadı. Tavsiye ederim. Sinüsleriniz dolduğunda için. Bir yan etkisi da yok. Yukarıda sümük namına ne varsa indiriyor aşağı. Burnunuzu tutup nefes verdiğinizde nefesi alnınızda hissediyorsunuz..
Aynı dertten muzdaribim. Umarım ameliyattan sonraki görüşleriniz yıllardır veremediğim kararı vermemde yardımcı olur.
Bir de benim ameliyatımın lazer ile yapılabileceği söylenmişti ama ben ona da yanaşmadım nasıl oluyor bilmiyorum.
Ancak bu çok ciddi bir durum kalbi yoruyor, solunumda zorlanma, geceleri horlama , baş ağrısı, fiziksel bozukluğun dışarıdan da belli olması nedeniyle görüntüde de bozukluk yaratması cabası.
Kısacası operasyonla ilgili hertürlü bilgiyi bizimle de paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden geçmiş olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)