User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
120 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Portpolısh yaptırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilker ameliyat sonrası 0-400m zamanında 1-2 sn'lik bir iyileşme göreceksin

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç tırsmana gerek yok.. merak ettiğin bir şey varsa bana sorabilirsin..
    ameliyattan önce sakinleştirici yapıyorlar, o iğneyi yedikten sonra pamuk gibi oluyosun
    abi kessinler biçsinler hiç sıkıntı değil ama o tampon yokmu bende 4 gün kalmıştı nefes alıp veremiyodum basınç oluyordu kafamın içinde, 5. gün tamponu zart diye çektiklerinde hastanede o.ç dye inlettim heryeri hoş tampon yokmus galba artık sıvı varmış ve 1 gün duruyormuş dogrumu ? 2004 de olmustum en son ameliyatı sorun halen devam ediyor burundan nefes alamıyorum yeniden olucam ama tampndan dolayı pek yanaşmıyorum pekde araştırmadım işin açıkcası..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen , tampon olarak silikon hortum kullanıyorlar , kardeşim perşembe günü genel anestezi ile ameliyat oldu , 1 saat sürdü , saat 3 te ameliyattan çıktı , saat 6 da taburcu oldu pazartesi sabahı gidip tamponları aldırdık, beni de cesaretlendiren bu oldu.. Geçmişteki keski çekiç durumları , tamponlar alınırken ki acı artık yok...
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner abi senin enişte nerede? Bende gidip bir anda kırdırsam burunu? Hilti ile mi kırıyor peki?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goki sendede mi tekrarlama durumu oldu ? yoksa farklı bi sorunmu oldu bende bu ameliyatı sanrım 1-2 seneye olmam gerekli hem kalp yoruluyormus hem uyurken dinlenemiyorm nefes almakda zorluk cektiğimden
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göki artık tamponlar gelişmiş acıtmayan malzemeden imal edilmiş.. benim de canım çok yanmıştı.. enişte çekiyo çekiyo bir türlü bitmiyordu tamponun sonu.. ulan dedim bu kadar bezi nereme sokmuşlar

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın google'a danışmayın hayattan sogudum .mnako.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soner abi senin enişte nerede? Bende gidip bir anda kırdırsam burunu? Hilti ile mi kırıyor peki?
    benim enişte izmir aliağada KBB uzmanı.. haftada 1 gün ameliyata giriyor.. 2001'den bu yana baya bi tecrübe kazanmıştır.. ben ameliyatı olduğum gün 11 eylül saldırısı yaşanmıştı... onun için hiç unutmam o tarihi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmişteki keski çekiç durumları , tamponlar alınırken ki acı artık yok...
    maalesef o keski çekiç olayı yine var hani burnun ile damağın birleştiği yer var ya; ordaki kemiği kırıyorlar ben ki her kelle kesme videosuna bakabilen, burun ameliyatı videolarına bakamıyorum

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maalesef o keski çekiç olayı yine var hani burnun ile damağın birleştiği yer var ya; ordaki kemiği kırıyorlar ben ki her kelle kesme videosuna bakabilen, burun ameliyatı videolarına bakamıyorum
    Bayılttıktan sonra sıkıntı yok abi , isterlerse motor içine girip piston , egzantrik falanda yapsınlar..
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen , tampon olarak silikon hortum kullanıyorlar , kardeşim perşembe günü genel anestezi ile ameliyat oldu , 1 saat sürdü , saat 3 te ameliyattan çıktı , saat 6 da taburcu oldu pazartesi sabahı gidip tamponları aldırdık, beni de cesaretlendiren bu oldu.. Geçmişteki keski çekiç durumları , tamponlar alınırken ki acı artık yok...
    ya o anesteziyide çok iyi hatırlıyorum, bana hiç bişey düşünme ayılıcagın zaman sayıklarsın bütün kirli çamasırlarını anlatırsın demişlerdi kız bana diyor 10 a kadar say 1.2.3.4.5 gerisi yok gözümü oda da açtım

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goki sendede mi tekrarlama durumu oldu ? yoksa farklı bi sorunmu oldu bende bu ameliyatı sanrım 1-2 seneye olmam gerekli hem kalp yoruluyormus hem uyurken dinlenemiyorm nefes almakda zorluk cektiğimden
    benim 3 kere burnum kırıldı
    askerliğin son 8 ayı çok sıkıntı çektim sürekli kanardı nefes alamazdım, doktor bana burnunu karıştırma demişti o.ç askerden geldiğim gibi ameliyat masasına yattım damarlar çatlakmış. ameliyat sıkıntılı geçti bende 3 saat sürdü çok kanama olmuş ama ben bişey hatırlamıyorum Allah dan 1 sene sıkıntı yaşamadım öle böle nefes almıyodum burnumdan ama 1 sene sonra kapandı burnum yine et yapışmış birbirine yeniden kesicez dediler + burnum düştü ameliyat masasına yatmamanın tek nedeni tampondur..

göki artık tamponlar gelişmiş acıtmayan malzemeden imal edilmiş.. benim de canım çok yanmıştı.. enişte çekiyo çekiyo bir türlü bitmiyordu tamponun sonu.. ulan dedim bu kadar bezi nereme sokmuşlar
    abi sorma ya burdan ankara ya yol olurdu çekerken beynimden alnımdan kulaklarımdan heryerden hissettim o gıcırtıları
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türk ırkı olarak çoğumuzun burnunda bu deviasyon mevcut.. benim aşırı sinüzit ağrılarım vardı.. ağrılar başlayınca ne keyif kalıyordu ne istek.. en sonunda karar verdim deviasyonu düzelttirmiştim.. belki ileride endoskopik sinüzit ameliyatı yaptırırım...

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı durum var korkuyorum keski çekiç ve sonrası tampon dan dolayı nefes alamama gece uyuyamama vs gibi,büyük sıkıntılar bi kaç gün..geçen yaz bi ark oldu 1 hafta neler çekti biliyorum..
    bendeki alınmazsa ilerde sorun olacakmış şimdilik gece resmen orkestra böyle bi horlama yok...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göki başkan cok geçmiş olsn yaw...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Geçmiş olsun bende de kemik eğriliği var bende düşünüyorum ama tampondan korktuğumdan dolayı gidemiyorum.Nefes darlığı,faranjit,geniz akıntısı gibi sorunlara yol açtı mutlaka olmam lazım.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de sinüzit azmıştı, yıllarca çektim. Geniz akıntısı da cabası..

En son bir doktor mucoplus diye bir ilaç verdi. Asetilsistein ana maddesi. 2 gece yatarken içtim. Efervesan zaten. 3 ay hiçbir derdim kalmadı. Tavsiye ederim. Sinüsleriniz dolduğunda için. Bir yan etkisi da yok. Yukarıda sümük namına ne varsa indiriyor aşağı. Burnunuzu tutup nefes verdiğinizde nefesi alnınızda hissediyorsunuz..

civic_ef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç tırsmana gerek yok.. merak ettiğin bir şey varsa bana sorabilirsin..
    ameliyattan önce sakinleştirici yapıyorlar, o iğneyi yedikten sonra pamuk gibi oluyosun
    sinüzit le alakalı bir durummudur neden bu ameliyat nefes almada sorun vb. başka ne tür bir rahatsızlıktan dolayı kemık kırılıyor
    Bak bitti bile…

civic_ef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de sinüzit azmıştı, yıllarca çektim. Geniz akıntısı da cabası..

En son bir doktor mucoplus diye bir ilaç verdi. Asetilsistein ana maddesi. 2 gece yatarken içtim. Efervesan zaten. 3 ay hiçbir derdim kalmadı. Tavsiye ederim. Sinüsleriniz dolduğunda için. Bir yan etkisi da yok. Yukarıda sümük namına ne varsa indiriyor aşağı. Burnunuzu tutup nefes verdiğinizde nefesi alnınızda hissediyorsunuz..
    azgınlığı bu aralar havalar soğuk akıp gıdıyorda yazın akmayınca baş ağrısı hergun zor oluyor
    Bak bitti bile…

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı dertten muzdaribim. Umarım ameliyattan sonraki görüşleriniz yıllardır veremediğim kararı vermemde yardımcı olur.

Bir de benim ameliyatımın lazer ile yapılabileceği söylenmişti ama ben ona da yanaşmadım nasıl oluyor bilmiyorum.
    Ancak bu çok ciddi bir durum kalbi yoruyor, solunumda zorlanma, geceleri horlama , baş ağrısı, fiziksel bozukluğun dışarıdan da belli olması nedeniyle görüntüde de bozukluk yaratması cabası.
    Kısacası operasyonla ilgili hertürlü bilgiyi bizimle de paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)