tam yazıyordum ki sen yazmışsın üstat. Rolling devrini kapatıyoruz arkdaşlar. Devir teknoloji devri 100-200, macası yiyen200-300 kesmezse 300-400 denemeleri yapılır sureler konuşulur. isteyen geri viteste basar isteyen nos basıp vites kaçırır her fanteziyi istediği gibi dener.
saygılar![]()
roll' adabı ,drag adabı, sıkış adabı vs oluşturmalıyız bir konuda![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Hız, Bir Tutkudur... Önüne Geçilemez kolay kolay
Araç denemekte anlamsız birşey değil, Tüm dünyada yapılan birşey bu sonuçta.
Aynı Speclerde veya yakın speclerdeki araçlarla denemek, geçmek veya geçilmek insana birşeyler kazandırır her zaman. iyi yada kötü bu böyle
Emre Kalkan
rolling degil de pistte surelere kasacak arabalar ne zaman cogalir o gunleri gorur muyuz ? birakin duz de basmayi en iyi olan ( pilotaj ve arac ) pistte cikar meydana![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Millet gecilince arabasının degeri düşüyo gibi bi dusunceye sahip sanırım bu yedirememe olayı benm aklıma hep bunu getiriyo,ilan vercek arabaların deneme videoları özellikle gectikleri videolar 15 gun onceden artıyo sanki,bu sekilde bi gözlemim varişin sonu yine dönüyo dolaşıyo para hırsına dayanıyo yani,egoda bi yere kadar
![]()
sewmiyen adamın düşüncesi:
hayatta bi amacım olmadı tek bildigim ustanın taktıgı benim para werip aldıgım parçayla arabayla hava atmak başka bi sosyal yaşantım yok hp bu kadar şeyim şu kadar en çok ben bilirim rollingte bişey yapamıyorsam trafikte gel eziklik egolarını dışa vurmak
sewen adamın düşüncesi : zewk adrenalin yaşam tarzı diyenler warhangisini istiosanız o sizim olsun
ankarada deneme 2 şekilde bi rakibin dewrinde bi kendi dewrinde 2.vitesten fark cok acılmazsa son vites e kadar; eğer 3.veya 4. viteste 4 5 boy atarsan bırakırsın zatenankarada herşey yolunda işliyor ama herkes emek harcamış sanayide sabahlamış kimse arabasının geçilmesini istemez
bu atışmalar tatlı olduğu sürece güzelde umarım cook fazla ciddiye alınmaz. Altı üstü araba burada herkes en kötüsünede en iyisinede biniyor.. Dostluklar arabalar için bozulmasın..
Sosyal mesaj' acık kalmış :P
keyifli Forumlar
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Arabasıyla adam olan, arabasıyla saygı görme peşinde olan, arabasının hızı sayesinde pohpohlananlar olduğu sürece bitmez bu muhabbetler
Bir de aynı model araçlarla deste halinde çıkıp sırayla 1 boy için benzin yakma olayı var ki, hayır sonucunda aracın sahibi nasıl tatmin oluyor valla bilmiyorum.![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)