Bulgara gelsin gerisi çok kolay beyler arabanızla sadec 1 hafta bulgarda kalmanız yeterli
C R M performance
Honda Legend 3.5 V6 1997 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 58352445
işte araç bu, eğer 3.5 v6 makine isteyen olursa sipariş üstüne pert ettirilir![]()
Açılırsa konu kötü yerlere gidiyor yanlış anlaşılıyorum sonra bulgarda işçilik ve parça çok ucuz bir tek ustalar yok adam gibi dediğim gibi bulgara geliyorsa ok ama fiyatlar çok çok ucuz degil gecen senede burda vardi b16a2 elk tesisat aks sanziman 5 liraydi daha ucuz olmaliki herseye deysin
C R M performance
gittin geldin riske soktun kafana tecavüz ettin şusu busu kaka püsürü....
bu fiyatlar ucuz değil![]()
Bulgara gitme gelme sorun degil Edirne'ye kadar benzin al seni sınırı geçirsin orda 2 lira falan civarı gelirkende Edirne'yi geç yürüsün araba yeter incigi boncuğu burda yapılır ama pahalı harbiden![]()
C R M performance
bi kaç sene öncesine kadar motor getiren biri olarak,sitedeki fiyatlar yüksek ayrıca getirmek sorun değil gelir...sorun gümrükte arkadaşlar.ikinci el olmasından dolayı normalde beyanname açamazsınız bu seferde 0 diye beyanname açtıryosunuz ama onunda bi maliyeti var![]()
arkadaşlar bunu getirene kadar TR fiyalarından çok fark kalmıyor zaten araştırılırsa güzl motorlar bulunabılır
Toyota Motor (komple) 10.000 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 66558421
bu adamlar la konuşma lazım dırek japonyadan getırıyolarmıs . nasıl getırıyolar orası ayrı bı konu. diğer lanına bakın typer motoru var
bu fiyatlar ne yaa insan kafayı yer.. gerçi burada bu fiyatlara olsa herkes swap yapar valla cezası filan umrunda olmaz..![]()
Asıl sancı uyandığında..
ya arkadaşlar ne bulgarı uluslararası taşıma işi yapan bi tanıdığınız olsun yeter birazda araba bilgisi olsun tmm.
bu arkadaş foruma üye ztn satılık oem parçalardada ilanı var
ayrıca ben bgn konuştum yasal yollarla faturalı getiriyorlarmış
nick: beytuaga
http://www.techturkey.com/forum/stan...2jz-motor.html
millet belki işinize yarar
http://www.techturkey.com/forum/sohb...proseduru.html
tşk
Rıdvan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)