hani yanlış anlamayında sokmak isteyen adam sokar o vitese zorlamak yeterli
aynen..
bende cooook eskiden, ehliyetsiz sagda solda apacilik yaptigim donemlerde mercedesi sirf el freni halati kopuk ama olsun ben bu halde de el freni cekmiscesine kaydiririm mantigiyla arkadasimla iddiaya girip 3 den 1 e dusup amacima ulasmistim..
Allah tan bi b.k olmadi makinaya yoksa babam beni 3 den degil 5 den 1e cekerdi . . .
normalde merc de bahsettiginiz gibi neredeyse durmadan 1 e girmez, ama inaninca yapiliyor emin olun
hala inanmayan varsa getirsin kactan kaca istiyorsa duserim yani![]()
Yanlış vites yarışırken olabilir ancak trafik yoğunluğunda zaten yavaşlama var ve bir atraksiyon yok ise bütün kollar çıkaracak nasıl? bir hata yapılabilir ki.Ama kullanıcı komprosöre bindirmeyi seviyormuş özellikle hızlanırken vites küçültmüşse bir şey diyemem.Aksi taktirde bütün kolların bloktan çıkmasına acak sıvı sebeb verebilir çünkü bütün gözlerin aynı anda sibob kesmesi mümkün değil,derim.
çok büyük geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum ama eğer zorlarsanız servis garantiden yapar çünkü genelde herşey kullanıcı hatası diyorlar![]()
Çift debriyaj vs. yardımcı durumlar varYeterki isteyin 60km ile giderken geriye bile takılır
![]()
abi artık firmalar çalıştıkları LPG bayileriyle garanti kapsamında montoj yaptırıyorlar,
atıyorum Opel X firmasıyla çalışıyor, ve siz orda LPG taktırırsanız,
aracınızın garantisine bişey olmuyor
Aycan abi, senin böyle bir durum var mı ?
bu arada tekrardan geçmiş olsun
sağ olun arkadaşlar...
20 000 km deki aracın motorunu kucağıma alınca ...hemde böylesi bir durumda ...
böyle bir şey olamaz ....
hala inanamıyorum rüya gibi ....
![]()
Geçmiş olsun. Ama sorun yüksek devir çevirmekten ya da timing hatasından kaynaklanıyor. Pistonlarla sübaplar arasında sağlam kavga çıkmış belli.
IN BOOST WE TRUST
bu subabların pistonlara vurması
devir çevirtip kullanıcı hatası dışında
şu şekilde olur diyebiliceğimiz başka şekilleri varmıdır ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yani servis mesela sorunun başlangıcı olarak yüksek devir çevirtmişsiniz kısmını direk anlayabilirmi
yoksa timing hatalı oldu veya triger koptu vs ayırt edilemezmi ?
gerçi hepsinde ecu var pc ye takınca birsuru hata kodu çıkıyor tahminimce ordan bakıp karşılaştırıyorlardır da bilgi amaçlı sordum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
[QUOTE=nuxi;2934708]sağ olun arkadaşlar...
20 000 km deki aracın motorunu kucağıma alınca ...hemde böylesi bir durumda ...
böyle bir şey olamaz ....
hala inanamıyorum rüya gibi ....
geçmiş olsun ..
motorun bu halinin oluş sebepleri hakkında çok yorum yapamam fakat şunu iyi biliyorumki boş bırakmamalısın bu işle ilgili muhataplarını servis satıcı her neyse adı.
hatta ben tr genel distirübütörlüğe bile ulaşırdım alt kademeden bi sonuç alamazsam..
ölede bi dünya yok 20.000 km deki aracın motoru bu hale gelicek bütün sorumlluk senn dicek...
ben aracım servise bıraktım yerine bi araç verdiler al bunla takıl diye
verdikleri aracın debriyaj merkezi mokoko oldu ve pedal basılı kaldı. aracı vurdurarak çalıştırdım b.çekmeceden ataşehire kadar debriyaj pedalı olmadan viteste büyülttüm viteste küçülttüm. inanıyorumki zorlasam debriyaj pedalı çalışmadığı halde 5den 2ye bile çekerdim ama yapmadım tabiki![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
arkadaşlar eger lpg den dolayı garanti dışı kalmadıysa servislerin genel taktiği bilinçsiz müşteriyı kandırmaya çalışmak bence biras üstüne giderseniz bence çözersiniz bana bu araç Hyundai gibi çünkü facede de dolaşan bi İ30 fotoğrafı var 25 metre takla atarak pert hale gelen aracın 10 hava yastığı olmasına rağmen 1 hava yastığı dahi açılmıyor servisin dediği arabanın takla atarken atttan darbe almamış olmasıdır buna benzer hyundai nin çok açığı var bence sizde mahkemeye başvura bilirsiniz geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)