ve arkadaşlar ankaraya bu eds sistemi kurulsn cok ciddiyim devlet zam yapmakdan vazgeçer eds den bütce acıgı kapatır. 2 gün içinde yeşile kırmızıya uyan cok cok nadir insan gördm :)
Printable View
ve arkadaşlar ankaraya bu eds sistemi kurulsn cok ciddiyim devlet zam yapmakdan vazgeçer eds den bütce acıgı kapatır. 2 gün içinde yeşile kırmızıya uyan cok cok nadir insan gördm :)
Yaya geçidi çizigisi falan diye birşey bilmiyordum sadece kırmızı ışıkta geçmek görünce ve resimelerde durduğumu görünce hiddetlendim. Şuanda kural ihlali yaptığım doğrudur. İndirimli ödicem yada hiç ödemicem onu bilmiyorum :)
bu arada geçmemen gereken çizgiyi 1 boy geçmişsin o kırmızı yerin önündeki çizgiydi geçmemen gereken, geçmiş olsun
Sadece ışığı görmüyor kameralar, trafiğin durumunuda görüyorlar. 2 sene önce eds olan yerde tam ışıktan geçmişken trafik sıkıştığı için kırmızı çizgileri az geçip durmuştum, o halde 2 defa ışık yeşilden kırmızıya sonrasında tekrar yeşile dönmüştü. 2 senedir gelen giden ceza falanda yok. (vergi dairesi vs.) Çizgiyi geçti deyip direk ceza yazılmıyor yani.
siyavuspasa galatasaray kupasinin orasi sanirim, gecmis olsun Melih
Aynen uefa anıtının olduğu yer emlakçı arıyoduk bulduk o arada cezayıda yemişiz :)
Gerekli açıklama yapılmış benim tandığımnda başına gelmişti o kalın çizgiyi azck üstüne çktınmı yiyiyorsn cezayı geçmiş olsun,indirimli öde derim :)
neyse kardeşim olan olmuş..parayla öğreniyoruz bazı tecrübeleri:)geçmiş olsun..
Gecmis olsun ama yapacak hic birsey yok cezayi erken odeyin indirimden yararlanin... Sonucta araba kirmizi isigi gecmis durumda...
Sorgulamada görünmüyor ceza gene. Plakaya kesilmiş olmasına rağmen. Ödicez mecbur artık.
açık bir ihlal var.
aynısı bana da olmuştu geçerim dedim ama kırmızı yanınca frene asıldım çizgiyi 1 karış geçmiştim.
Ceza geldi.,
Geçmiş olsun.
Işıklara dikaktli yaklaşmak lazım.
Melih geçmiş olsun, EDS gerçekten büyük sıkıntı :o
Tek sıkıntım durmam işte keşke geçseydim en azından geçtikte yedik derdik :)
Gecmıs olsun arkadasım yaya gecıdınde durdugun ıcın ceza yemıssın 140 tl lık ceza cok gıbı gorunsede buyutme cezalar ne kadar cok olursa o kadar caydırıcı olur.
Sen kotu nıyetle yapmamıs olabılırsın ama bu cezayı gercekten hakederek yıyenler ıcın 140 az bıle
altunizade de gece zor durduk aracı geri aldık ceza gelmedı :D yada kapanmıştı çok geç saat değildi ama
yaya kaldırımında durman kırmızıda geçmedin anlamına gelmiyor kırmızıda çizgiyi geçip yaya kaldırımında durmuşsun maalesef bişey elde edemezsin sarıyı gördüğün an yavaşlaman gerekirdi diye cevap alırsın sanırım.
Eğer hareket etmezsen eds çekim yapmaz. Ama kırmızıda durdun hafif eğim var araba ilerledi çekim yapıyor. Yan arabada bi amcaya olmuştu :)
Yurt dışında böyle bi durumda belediyeye itiraz yazıyorsun ambulans vardı diyerek onlarda acil çağrı merkezinden o saatte o güzergahta ambulans olup olmadığını sorguluyorlar. Bende oldu ambulans geliyor diye yaya kaldırımın üstüne geçerek sağa geçtim foto çekildi ambulans benim açtığım yerden değil karşı şeride geçerek lambaları geçti :) ama genede ceza gelmedi :)
Eds kısaca sıkıntı bir daha tövbe.