Kanka geçmiş olsun, kazasız cezasız diye boşuna demiyoruz :D
Printable View
Kanka geçmiş olsun, kazasız cezasız diye boşuna demiyoruz :D
Piyangodan çıktı la yeniyıl hediyesi :D
Amorti çıkmış Allahtan :D
140 benim yediğim en büyük ceza la 66dan yukarı yemiyordum :D Herşeyin ilki varmış :D
Pm attim sanabak hele:)
Cevepladım :)
Geçmiş olsun melihcim sabah bende filmden 152 yedim :D arabada şık çıkmış :D
Keşke önden çekselerdi ya :) burda eski jantlar falan var önden çekeydi park sis falan :D Hey Allahımya ağancak halimize gülüyoruz bunada şükür hep şükür :)
melih itiraz etme bariz kurallara uymamışın geçirmişler yapcak bişi yok. fotoyuda koymuşun buraya ben hatalıyım diye bağarıyor :D
Abi yazıyı değiştiricem zaten ilk başta bilmiyordum öğrenmiş olduk ne yapalım :)
Iyi hadi gecmis olsun :D Beni de yaya gecidine park etmekten cekmislerdi gecenlerde, farketmemisim yaya gecidi oldugunu, aci tecrubeyle ogrendik :D
Yerde cizgi, isikta EDS olmasa da yayalarin gecebilecegi sekilde dikkat ederek beklemek lazim her yerde, buna dikkat cekmek icin de konu iyi olmus aslinda :icon_tup:
Senaryo 1 icin isiklari takip etmek, ilerde trafik acilmadan kavsaga atlamamak gerek. Ulkemizde en sinir oldugum durum valla gidip milletin gotunce beklerken yan taraftan gelen trafigi engellemeye bayiliyor millet. :Deli:
2 icin nolur bilmiyorum ama; bu EDS cezalari da sistemde cikmiyor zaten. Hangi cezalar cikiyor merakla bekliyorum biri ciksa da odesem.
Valla benim arabada hiç ceza görünmüyor gene bende anlamadım bu durumu :) Fiestadan ilk aldığımda yemiştim bir kere onuda ödemedim araba gitti :)
120+ geçince ogs kaçak yakalıyomu geçen hafta gece geçmem gerekti ya alarm çalmadı yada çok hızlıydım diye duymadım
Geçmiş olsun melih abi.
150'ye kadar ogs okuyor.120 çok mu hızlı anlamadım ben?
Evren abinin senaryo 2'si doğru bu arada yazıyorlar o durumdada.Mahallemde taksici olan bir abimden duymuştum oda öyle yemiş ceza.
ben eyup sahıl yolundakı butun edslerde bole durdum daha ceza gelmedı