eds ok ama , orda trafik memur çizgiye burnunu sokana ceza yazdığını gördüm
Printable View
eds ok ama , orda trafik memur çizgiye burnunu sokana ceza yazdığını gördüm
ben kırmızı gördümmü iyicene yapıştırıyorum kimi zaman salise farkı ile kırmızıda geçiyorum o zaman birşey olmuyor ya:D
bende bugun kırmızı ısıkta beklerken bıraz one kaydırdım bıanda bı flas patladı eds kamerası vardı acaba ceza yemısmıyımdır?
ben olsam plakayı kapatıp aynı yerden geçerdim:hahaha::D
benim ödemedigim cezaları buraya yazsam :D boşwer ödeme pampa
yanlız fotolarda on numara çıkmış araba böle helikopterden çekilmiş gibi :D
kardeş geçmişolsn
keşke farklı açılardanda çekeymiş eds :) ne bileyim yan onden arkadan sagdan soldan felan paranın hakkını vereydiler yanlız goruntude kaliteli :)
yaya gecıdınden oncekı tek cızgıyı 1cm bıle gecersen yazıyo kı sen koca arabayla yaya cızgılerının ortasında ben burdayım cek dıye beklıyosun ıtırazlık hakkın yok nazarlık olsun
180'le geçtik okuyor.. 200 üstünü hiç denemedik ama tam 180 dediğinde geçmiştik.. Okuyor yani sıkıntı yok :D
Melih, kardeşim geçmiş olsun.. Eds gerçekten sıkıntı.. Tekerleği çizgiye koyduğun an çekiyor.. Avrupa standartlarındaki gibi bekleyeceğiz.. Yaya geçidinin 1 metre gerisinde.. :)
Maşallah bu arada resimler güzel çıkmış ahaha :D
Harbi he arabada fena çıkmamış kaçtı bi kere yapacak birşey yok :)
Tekirdağdan dönüyorduk dün gece tekirdağdan çıkmaya çok az kalmıştı ki bi anda flaş patladı nedendir nerdendir pek anlam veremedik. 60 ile gidiyorduk ve görebildiğimize göre ışık yoktu:)
eds olayı garip veliefendi yolunda bilen bilir 2 tane ışık var bitanesine kırmızı yanarken öndekine yeşil yanar :D
benim kafam dalgındı öndekine bakıp geçtim eds patladı arkadan ama ceza gelmedi
bi keresindede kırmızı yandı duramadım geçtim oda gelmedi 3 saniye içinde geçersen gelmiyo dediler
???