ve arkadaşlar ankaraya bu eds sistemi kurulsn cok ciddiyim devlet zam yapmakdan vazgeçer eds den bütce acıgı kapatır. 2 gün içinde yeşile kırmızıya uyan cok cok nadir insan gördm![]()
ve arkadaşlar ankaraya bu eds sistemi kurulsn cok ciddiyim devlet zam yapmakdan vazgeçer eds den bütce acıgı kapatır. 2 gün içinde yeşile kırmızıya uyan cok cok nadir insan gördm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yaya geçidi çizigisi falan diye birşey bilmiyordum sadece kırmızı ışıkta geçmek görünce ve resimelerde durduğumu görünce hiddetlendim. Şuanda kural ihlali yaptığım doğrudur. İndirimli ödicem yada hiç ödemicem onu bilmiyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bu arada geçmemen gereken çizgiyi 1 boy geçmişsin o kırmızı yerin önündeki çizgiydi geçmemen gereken, geçmiş olsun
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Sadece ışığı görmüyor kameralar, trafiğin durumunuda görüyorlar. 2 sene önce eds olan yerde tam ışıktan geçmişken trafik sıkıştığı için kırmızı çizgileri az geçip durmuştum, o halde 2 defa ışık yeşilden kırmızıya sonrasında tekrar yeşile dönmüştü. 2 senedir gelen giden ceza falanda yok. (vergi dairesi vs.) Çizgiyi geçti deyip direk ceza yazılmıyor yani.
siyavuspasa galatasaray kupasinin orasi sanirim, gecmis olsun Melih
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Aynen uefa anıtının olduğu yer emlakçı arıyoduk bulduk o arada cezayıda yemişiz![]()
Gerekli açıklama yapılmış benim tandığımnda başına gelmişti o kalın çizgiyi azck üstüne çktınmı yiyiyorsn cezayı geçmiş olsun,indirimli öde derim![]()
neyse kardeşim olan olmuş..parayla öğreniyoruz bazı tecrübelerigeçmiş olsun..
Gecmis olsun ama yapacak hic birsey yok cezayi erken odeyin indirimden yararlanin... Sonucta araba kirmizi isigi gecmis durumda...
Sorgulamada görünmüyor ceza gene. Plakaya kesilmiş olmasına rağmen. Ödicez mecbur artık.
açık bir ihlal var.
aynısı bana da olmuştu geçerim dedim ama kırmızı yanınca frene asıldım çizgiyi 1 karış geçmiştim.
Ceza geldi.,
Geçmiş olsun.
Işıklara dikaktli yaklaşmak lazım.
Tek sıkıntım durmam işte keşke geçseydim en azından geçtikte yedik derdik![]()
Gecmıs olsun arkadasım yaya gecıdınde durdugun ıcın ceza yemıssın 140 tl lık ceza cok gıbı gorunsede buyutme cezalar ne kadar cok olursa o kadar caydırıcı olur.
Sen kotu nıyetle yapmamıs olabılırsın ama bu cezayı gercekten hakederek yıyenler ıcın 140 az bıle
altunizade de gece zor durduk aracı geri aldık ceza gelmedıyada kapanmıştı çok geç saat değildi ama
yaya kaldırımında durman kırmızıda geçmedin anlamına gelmiyor kırmızıda çizgiyi geçip yaya kaldırımında durmuşsun maalesef bişey elde edemezsin sarıyı gördüğün an yavaşlaman gerekirdi diye cevap alırsın sanırım.
Eğer hareket etmezsen eds çekim yapmaz. Ama kırmızıda durdun hafif eğim var araba ilerledi çekim yapıyor. Yan arabada bi amcaya olmuştu
Yurt dışında böyle bi durumda belediyeye itiraz yazıyorsun ambulans vardı diyerek onlarda acil çağrı merkezinden o saatte o güzergahta ambulans olup olmadığını sorguluyorlar. Bende oldu ambulans geliyor diye yaya kaldırımın üstüne geçerek sağa geçtim foto çekildi ambulans benim açtığım yerden değil karşı şeride geçerek lambaları geçtiama genede ceza gelmedi
![]()
Eds kısaca sıkıntı bir daha tövbe.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)