User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Ne yiyeceğiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakı İçen Ölüyoda , Süt İçen Ölmüyomu ??
    Yiyin Gitsin

BlackEmperor
    Misafir
    yapılacak tekşey var, her sebzeyi mümkümse mevsiminde yiyin. diğer ürünlerde seçme şansınız olmasada hormonlu gıda oranı mevsiminde yenilen meyve sebzede azalır. Et ürünlerinide mümkünse bi kaç ardakaş birleşip kurban kesip stoklayın.

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapılacak tekşey var, her sebzeyi mümkümse mevsiminde yiyin. diğer ürünlerde seçme şansınız olmasada hormonlu gıda oranı mevsiminde yenilen meyve sebzede azalır. Et ürünlerinide mümkünse bi kaç ardakaş birleşip kurban kesip stoklayın.
    arkadaşa katılıyorum ben kırmızı eti cok seviyorum ama doktorum yeme diyo beyler birde indi etini deneyin piştikten sonra kuzu etini aratmıyo

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda saatlerce konuşabilirim ama şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

BORKED

Yiyin gitsin olayı tamamen hurafe. Öyle her zararlı şeyi yiyen insanla yemeyen insan arasında dağlar kadar fark var. Herneyse 1.5 senedir hiç bir fast food yemedim. Dışarıda yiyeceğim zaman sadece düzgün bildiğim yerlerde yerim. Kullandığım ürünlere dikkat ederim şampuan'a bile. Yalnız şunu bilmekte fayda var her organik diye aldığınız ürün organik değil. Araştırıp almak lazım. Yiyeceğin domates araştırılır mı demeyin. Araştırılır, sağlık bu. Bir de marketten alınan çoğu üründe sıkıntı var. Sebze ve meyva'da özellikle tohumlarından tutun sulandıkları suya kadar önemli. Tamamen engelleyemeyiz ama kamil gibi de bile bile saçma sapan kanserojen sağlığa zararlı şeyleri yemeyin. Haribo'ydu bilmemneydi. Özellikle sakız çiğnemeyin içinde Aspartam vardır daha doğrusu çoğu şekerlendirmede vardır. Aspartam en kısa açıklamayla beyin kanseri olmanıza yardımcı olur.

Yine söylüyorum aldığınız ürünlerin hepsini sağlığa uygun seçemezsiniz fakat mümkün olduğunca dikkat ederek alırsanız daha kaliteli bir yaşam sürersiniz. En azından yaşlılığınız iyi geçer.

Mesela benim naçizane yaptıklarım;

- Süt'ü çok yakından tanıdığım bir yerden alıyorum ve tamamen doğal olan o sütten yoğurtu yapıyorum. İçinde karbonat bile yok o kadar taze.
    - Tahıl alıp çektirip kendi ekmeğimizi yapmaya çalışıyoruz üşenirsek tam tahıllı bilindik markaların katkısız ürünlerini yiyoruz. Çoğunlukla beyaz ekmek yemiyorum.
    - Zeytinyağını teyzem kendi yapar.
    - Bal'ı tanıdığım birinden alıyorum doğal.
    - Şeker kullanmıyorum.
    - Abur cubur yemiyorum. Çok canım isterse çikolata yiyorum.
    - Nutella konusuna gelince küçük Nutella 6 ay yetiyor. Çok canım isterse yiyorum. Nutella dediğiniz çok yararlı bir şey değil zaten yediğiniz Nutella'nın %45'i keçi boynuzu!!!
    - Fast food kesinlikle yemiyorum.
    - Sigara kullanmıyorum ve Alkol çoook nadir senede 2-3 kere içiyorum.
    - Her sabah karışım içiyorum. Alışması biraz zordur ama tavsiye ederim. Pancar, elma, brokoli, portakal veya mandalina, zencefil, çok az zeytinyağını geçiriyorum katı meyva sıkacağından sonra tek dikişte.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bycrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşa katılıyorum ben kırmızı eti cok seviyorum ama doktorum yeme diyo beyler birde indi etini deneyin piştikten sonra kuzu etini aratmıyo
    Abi hindi etiyle olcak iş değil, büryan kebabının yerini tutarmı kuzu etinin yağını emmiş pidenin üstünde lokum gibi kuzu eti off
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir ara patates cipslerinede sigaralardaki gibi sağlığa zararlıdır yazılması muhabbeti vardı
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah kahvaltısını poğaca, simit gibi yiyeceklerle yapacağınıza çorba içebilirsiniz hem daha sağlıklı hemde daha doyurucu.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rakı İçen Ölüyoda , Süt İçen Ölmüyomu ??
    Yiyin Gitsin
    Herkez yetecek kadar pamuk var önemli olan pamukdan önce yaşayabildiğin sağlıklı bir yaşam

Alıntı bycrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O vücudun 5 sene sonra ne olacak hiç düşündünmü suat usta ? gerçi sizler biraz daha iyisiniz sağlık konusunda ama biraz daha dikkat etmek lazım insanız neticede en iyisini en güzelini yemek bizimde hakkımız

Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda saatlerce konuşabilirim ama şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

BORKED

Yiyin gitsin olayı tamamen hurafe. Öyle her zararlı şeyi yiyen insanla yemeyen insan arasında dağlar kadar fark var. Herneyse 1.5 senedir hiç bir fast food yemedim. Dışarıda yiyeceğim zaman sadece düzgün bildiğim yerlerde yerim. Kullandığım ürünlere dikkat ederim şampuan'a bile. Yalnız şunu bilmekte fayda var her organik diye aldığınız ürün organik değil. Araştırıp almak lazım. Yiyeceğin domates araştırılır mı demeyin. Araştırılır, sağlık bu. Bir de marketten alınan çoğu üründe sıkıntı var. Sebze ve meyva'da özellikle tohumlarından tutun sulandıkları suya kadar önemli. Tamamen engelleyemeyiz ama kamil gibi de bile bile saçma sapan kanserojen sağlığa zararlı şeyleri yemeyin. Haribo'ydu bilmemneydi. Özellikle sakız çiğnemeyin içinde Aspartam vardır daha doğrusu çoğu şekerlendirmede vardır. Aspartam en kısa açıklamayla beyin kanseri olmanıza yardımcı olur.

Yine söylüyorum aldığınız ürünlerin hepsini sağlığa uygun seçemezsiniz fakat mümkün olduğunca dikkat ederek alırsanız daha kaliteli bir yaşam sürersiniz. En azından yaşlılığınız iyi geçer.

Mesela benim naçizane yaptıklarım;

- Süt'ü çok yakından tanıdığım bir yerden alıyorum ve tamamen doğal olan o sütten yoğurtu yapıyorum. İçinde karbonat bile yok o kadar taze.
    - Tahıl alıp çektirip kendi ekmeğimizi yapmaya çalışıyoruz üşenirsek tam tahıllı bilindik markaların katkısız ürünlerini yiyoruz. Çoğunlukla beyaz ekmek yemiyorum.
    - Zeytinyağını teyzem kendi yapar.
    - Bal'ı tanıdığım birinden alıyorum doğal.
    - Şeker kullanmıyorum.
    - Abur cubur yemiyorum. Çok canım isterse çikolata yiyorum.
    - Nutella konusuna gelince küçük Nutella 6 ay yetiyor. Çok canım isterse yiyorum. Nutella dediğiniz çok yararlı bir şey değil zaten yediğiniz Nutella'nın %45'i keçi boynuzu!!!
    - Fast food kesinlikle yemiyorum.
    - Sigara kullanmıyorum ve Alkol çoook nadir senede 2-3 kere içiyorum.
    - Her sabah karışım içiyorum. Alışması biraz zordur ama tavsiye ederim. Pancar, elma, brokoli, portakal veya mandalina, zencefil, çok az zeytinyağını geçiriyorum katı meyva sıkacağından sonra tek dikişte.
    Tam olarak demek istediğim buydu nasıl alacağız nelere dikkat edeceğiz çok zor değilmiş en azından belli ürünleri bildiğimiz garanti yerlerden almamız gerekiyor

Az yaşam çok sağlık daha cazip geliyor,birde şunu belirtmek isterim konu bana biraz tuhaf geldi hiç kavga gürültü yok
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senna da yazmış yukarıda, hiçbirşey yapamıyorsanız en azından sebzeyi meyveyi mevsiminde yemeye çalışın...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sebzeler köyden geliyor yoğurdu ananem manda sütünden yapar her hafta sonu ava gittiğimizde alırız sucuk ta polonez bizde şuan sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_leon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sebzeler köyden geliyor yoğurdu ananem manda sütünden yapar her hafta sonu ava gittiğimizde alırız sucuk ta polonez bizde şuan sıkıntı yok
    Kardeşim nerde oturuyorsun ? yakınsan manda sütünü halledelim .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık suyu bile güneşe bırakın yosunlanmıyor

ne yesek neye elimizi sursek kanserojen birşeyler kesin var içinde
    suyun guneste yosunlanmaması ıyı bişi aslında, artık daha temız su ıcıyoruz demkkı

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Benim güzel memleketime şükürler olsun ki doğal ürünler gelir hep...

Sebzeler,meyveler,süt,yoğurt,pekmez,salça ve daha bir çok şey...
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim nerde oturuyorsun ? yakınsan manda sütünü halledelim .
    tekirdağ saraylıyım satın alabilceğiniz bi köy tavsiye ediyim yolunuz düşerse istanbul- binkılıç yolu var eski istanbul yolu diyede geçer orman içinden giden bi yol hafta sonu gezinti için gidebilirsiniz. yol üzerinde binkılıça (eski adı ıstranca) gelmeden danamandra köyü var ordan peynir, yoğurt ve süt almanızı tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_leon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekirdağ saraylıyım satın alabilceğiniz bi köy tavsiye ediyim yolunuz düşerse istanbul- binkılıç yolu var eski istanbul yolu diyede geçer orman içinden giden bi yol hafta sonu gezinti için gidebilirsiniz. yol üzerinde binkılıça (eski adı ıstranca) gelmeden danamandra köyü var ordan peynir, yoğurt ve süt almanızı tavsiye ederim.
    Kamyoncu bir arkadaşım var haftada bir gider o tarafa onunla görüşeyim çok makbule geçti bilgi sağoalsın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamyoncu bir arkadaşım var haftada bir gider o tarafa onunla görüşeyim çok makbule geçti bilgi sağoalsın
    Rica ederim bi tenke peyni net 3 kg civari ve fiyati 20 lira civari olmasi lazim.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende genelde saray'a gittiğimde ordan almaya gayret gösteriyorum herşeyi...
    Eniştemizin sarayda kovanları var, balı ondan alıyorum tam organik..
    Geri kalanlarıda varsa köyden toparlıyoruz...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes çok güzel anlatmış kendini de hiç böyle insanlar görmüyorum ben Ya da benim çevremde yok
    Varsa yoksa fast food-cola-cips falan fıstık...

Edit:He öz eleştri, sanırım bütün zararlı yiyecek ve içecekleri tüketiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)