http://www.techturkey.com/forum/body...ir-numara.html
direk konuyu buraya tasımalısınız.
http://www.techturkey.com/forum/body...ir-numara.html
direk konuyu buraya tasımalısınız.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
berbat olmuş
m5 e gunah ya
buyuk zevksızlık
bence 10 numara olmuş adamın eylence taşşa....k geçme arabası bu bakış açısıyla bakılmalı olaya gayet güzel ilgi çekici olmuş
abiiiiii yılbaşındanmı kaldın naptın evlata böle![]()
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
Amaç dikkat çekmek ve gayette başırılı. Renk konusunda da araç sahibi söylemiş zaten söyleyeceğini. Yurt dışında buna benzer nice örnekler var..
György Szilveszter - Promo 2011 - PhotoWheel.HU on Vimeo
Yapilan bazi yorumlari gercekten anlayamiyorum. Evet arac hos oldugu soylenemez uzuldum bende acikcasi ama tr de utanilcak saklanacak o kadar cok sey var ki, ben sadece boyle bir arabadan dolayi utanmayi ovunc sayarim.....
2009 - S2000
2010 - EVO X
2011 - C63 AMG
2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned
2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D
2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI
2015 - ?
bu kadar yorumun üstüne ben jdm works ekibinden çok sağlam bir m5 bekliyorum
mert abinin araç hakkında yorumu nedir mustafa abi?![]()
olum 200 sx lerin azına mıçtınız araba bırakmadınız piyasada şimdide BMW lere el attınızuzak durun olum bu ne yaa
![]()
İcim yoruldu, sikinti ettim kendime. Otopark nerde tum parcalari carbon olaniyla degstirelm cilalayalim kacalim.
Sakin güç...
geçmiş olsun M5 kardeşiç kısım olmamış panjurlar da nitekim. diğerleri biraz daha affedilebilir =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Nedense drift araclari denince gozumde cok renkli olabildigince farkli araclar canlaniyor.. kimi guzellestirmeye calisiyo kimi pisletmenin pesinde .. sahsen m3um icon ilk planim cirkinnnn lanettt tiksinc bisey yapmak :-)
arkadaşlar araç pist aracı eğlence aracı farklı olması ilgi çekmesi için bu halde.Günlük değer verdiğiniz araçmış gibi bakmaktansa sizin böyle bi eğlence aracınız olsa farklı gorunmesi için ne yapardınız bu şekilde bakın.Ellerine sağlık musa jilet olmuş.Bende fıstık yeşili yapacağım.
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Benimde çok sevdiğim bir araç e39 m5.Benimde hoşuma gitmezdi işlemler günlük kullanım aracı olsa.Çok büyütülmüş yapılan işlemler.Kullanıcıda sadece drift için kullandığını söylüyor.Adam fiberi,macunu basıp tampon vs saçmalamak gibi bişey yapmamışki.Kendi zevkine tarzına ve sadece drift arabası yapmak istemiş.Bence başarılıda olmuş.Amaç eğlenmek yazılmış ve başarıyada ulaşılmış.E39 m5 çok çok güzel ve özel bir araba ama öylede abartılıcak kadarda nadirleşmedi.Kısacası ben sevdim.Sıkılıncada en fazla yarım saat içerisinde orjinal haline dönebilicek bir modifikasyonun bir zararı olmaz.En kötü iz kalırsa cila atılır düzelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)