oldu mu cem abi oldu mu yaaa dunya para vercen m5 alcan karda kullanıcan oldumu şimdi bu?.
Güle güle binsin bize herhalde başka soz düşmez ama yazık bee![]()
hoş olmamış bence
Zalimler için yaşasın cehennem..
Sabrii sabriii vurduuu ve kuş öldüü
Ben işin makarasındayım isteyen istedigini yapar otomobiline kimse beğenmek durumunda değil .
Yapan kişi bundan hoşlanıyorsa sorun yok ...
Ama Mustafa sende bilirsin ki foruma konu açtıktan sonra yorumlanması tebrik edilmesi gibi böö de denmesi doğaldır . O nedenle ben aracın sahibinin yaptiklarina duydugum gibi yapilan yorumlarada saygi duyuyorum şahsa hakaret vb. Bir durum olmadigi surece insanlar bayildimda diyebilir nefret ettim de .
Bunlara alinganlik göstermemeli araç sahibi üzülecek yada kırılıcak bir durum yok sonucta yapilanlar otomobile yapilan yorumlar ....
Diyerek kendi fikrimi söyleyeyim
Bence videodaki erayin tarif ettiği sanat gibim bişey olmuş![]()
Modifiye Sanattır 'Kamera Arkası' - YouTube
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
renk katmış![]()
Bence komple arabayı pembe kaplatsaydın ve Jantlarınıda beyaz yapsaydın cok daha hos olabilirdi,şeker paketi gibi![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Olmuş. Yapılan arabanın M5 olmasına üzüldüm, fakat olmuş. Yurtdışı drift araçlarında neler neler görüyoruz? Burada maksatın güzel gözükmekten ziyade, dikkat çekmek; amiyane tabirle hınzırlık olduğu belli. Emin sahibi de arabanın karşısına geçip çok güzel oldu be demiyodur. Fakat bakınca ve arkadaşlarına gösterince keyifle gülüşüyorlardır. Maksat bu iken, ciddi manada olmuş. Keşke M5 olmasaymış demeden alamasam da samimiyetle görüşüm budur.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)