Siyasetçi gibi cevapalr veriyosunuz
istediğiniz yerden stediğinizi çıkartıp cevap vermişsiniz..
1-feyz al yada alma demedim beni gram alakadar etmez umrumdada değil zaten galericiler iyi adamlardır demedim sadece hepsi sizin anlattığınız gibi değildir dedim bunda anlaşılmıycak ne var?
2-korsan taksi örneğide gayet açık onlarda gayri resmi yolcu taşıyo oysa resmi bir şekilde yolcu taşıyanda var ticari taksiler.. ticarilerin ne suçu var burda? gayriresmi galericilik yapanlarda aynen bu şekil benim ne suçum var ben her sattığım arabada bide devlete vergi veriyorum bunu bana açıklarmısınız?
ayrıca dükkan olmadan araba satanıda demedim ticaretini yapanları söyledim yoksa alıp kullandığın arabanı tabiki günü gelince satıcaksın yada illa bi galeriye vermek zorunda değilsinki.. dersin ben arabayı alıyorum bi kaç ay kullanıyorum satıyorum kimi zaman kar ederim kimi zaman zarar ben bu işin ticaretinde değilim o başka tabiki o adama kimse bişey diyemez zaten vergi dairesi sana bunun açıklamasını soruyo açıklama isityo
3-Galerici dükkanına alıp sattığı her arabada devlete vergi veriyo ticaret yaptığı için tabi işini dürüst bi şekilde yapan galericiler..
yani benim derdim bu işin ticaretini yapıp haksız bi şekilde kazanç sağlıyanlarla yani herkez arabasını ticaret amacı gütmeden alıp satabilir bu durumda karda eder zararda orası kimseyi alakadar etmez
inşallah sorularınıza net cevaplar verebilmişimdir