bısey sorcm arkadaslar bu sene ılk defa gırıcem oss'ye .
oss basvuru formunun son alım tarıhı 13ocakmıs sanırım. basvuru formu aldıktan sonra napmamız lazım?
turkıyenın herhangı bı yerındekı lıseden alabılırmıyz?
Printable View
bısey sorcm arkadaslar bu sene ılk defa gırıcem oss'ye .
oss basvuru formunun son alım tarıhı 13ocakmıs sanırım. basvuru formu aldıktan sonra napmamız lazım?
turkıyenın herhangı bı yerındekı lıseden alabılırmıyz?
pekı ben ızmırde yasıyorrm bu ıslemı ıstanblda yapsam nolru
beykent 2 yıllık şu türkiyede yazılmıcak tek okul bilginiz olsun senelerimi yedi yemeyede devam ediyo:icon13:
Son gün 13 Ocak yani yarın! Elinizden geldiğince erken bitirmeye çalışın kalabalığa kalmayın.
Durumlar ney beyler? Puanlar ne alemde?
300'e yakın yapıyorum, ek puan sayesinde bi yerlere gidiceğiz inşallah :)
Ek puan, okul puanı mı? Ne istiyorsun?
Bölümüm ulaştırma hizmetleri
http://www.techturkey.com/forum/sohb...mus-varmi.html
sınavda yaptığımız puanlara ek olarak ne veriyorlarsa ondan bahsediyorum işte :) okul puanı ek puan falan, hepsi..
Metal Teknolojisi bölümü mezunuyum hangi üniv lere gitmelıyım sizce direk geçiş olarak Astsubaylıkları deneyeceğim ama 2 yıllıkda düşünsem mi acaba var mi bi öneriniz ?
ben 2010 da ygs-lys ye girdim tm bölümüm 350 civarı puanlarım geldi tercih yaparken hep 360-370 lik yerleri yazdım sonlarada girebileceğim bölümleri yazdım ve doğal olarak yerleşemedim.2.tercihi beklemeden yurtdışına bosnada bi üniye kayıt yaptırdım hazırlık tıkır tıkır gidiyordu ama 4 puanla son level'da kaldım tonlarca para ve emeklerimi hiçe sayan tuzak bi sınav yüzünden.bende geri geldim ve şu an tekrar hazırlanmaya çalışıyorum tekrar aynı puanı yapmam çok zor.Allah yardımcımız olsun.
Asıl söylemek istediğim şey tercih yaparken çok dikkatli olun olduda yerleşemediniz maddi durum el verirse özel veya vakıf ünileriyle görüşün burs koparmaya bakın.baktınız olmuyor 2 yıllık myolara kapağı atmaya bakın çünkü 2 yıl myo okuyup 2 yılda özel ünide okuyan arkadaşlarım abilerim vardı orda mesela myoda makina teknikerliği okumuş özel ünide mühendis olmak için çalışıyordu.yani her şey bitmiyor çok ölü bir puan yapmazsanız.. endüstri meslek liseliler daha şanslı sınavsız geçiş hakları var myolara ama benim gibi anadolu veya düz lise okuyanlar dahada sıkıntılı kısacası biraz çalışmak gerekiyor ama benim içimden gelmiyor kaldı 2 ay.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum :)
bu yıl bende giricem ama dogru düzgün çalışmadım hiç ya hayırlısı bakalım.. kimler nereleri hedefliyor?
Valla sorma ben doğru düzgün çalışmadım hedefler aynı yeni alternatif damyo işte mümin kardeşim. :)
İnşallah öğrenci olarak bir İzmir'li olmak nasib olur. :)
Ben dün itibari ile çalışmaya başladım. Bugüne kadar hiç çalışmamıştım, denemelerden 330 civarları çıkartıyorum. Lakin sınavda bu işin böyle geçmeyeceğini hissettiğim için biraz sıkıya almak istiyorum kendimi.
Eskişehir - İzmir / Basın-Yayın Sinema-TV olucak inşallah.