beyler star gazetesi her salı deneme veriyormuş.alın sonra internetten kontrol ettiriyormuşsunuz falan hoşuma gitti benim bu salı bakayım.haberiniz olsun sizinde.
Printable View
beyler star gazetesi her salı deneme veriyormuş.alın sonra internetten kontrol ettiriyormuşsunuz falan hoşuma gitti benim bu salı bakayım.haberiniz olsun sizinde.
2010'un ygs sınavını çözüyorum. Önce bi gidip abdest tazeliym. : ))
final in toplu ygs deneme sınav kitapçığını nerden buluruz.30-40 tane olsa yeter.sınava kadar hergün bir deneme yapmak istiyorum.star'ınki çok kolay.almayın boşuna.
dershaneye gitmiyorum.ilk denemelerimden.zaman fem ygs denemesi.
türkçe 29 doğru 9 yanlış.
sosyal 27 doğru 6 yanlış.
fen 4 doğru 7 yanlış.
matematik 20 doğru 4 yanlış.
iyi olacak inşallah.yanlışları işaretlemeden durabilsem birde :)
ygs sınavına girilcek okulu artk netten şifreyle öğreniliyomuş. bu şifreyi ben kaybettim, yenisini nasıl alırız birde ne zmn belli oluyor girilcek yerler.
o kağıt duruyo ama her zamanki şifrenizi kullanın diyo ne bilim o şifreyi :) , seneler önce girdim sınava, şimdi böyle bi sıkıntım var.
@gorke
Duyduğuma göre hangi liseden mevzunsan orası verebiliyor o şifreyi para karşılığında.
napın ne edin bilmem ama pamukkale üniversitesini yazmayın böyle aptal bi üniversite görmedim ne öğrenci işleri sorunları halledebiliyor tam mezun olacak duruma gelmişsiniz yeni abuk subuk yönetmelikler cıkıyor bide bakmışınız okulunuz bi sene uzamış gerçekten üniversite tercihini yaparken dikkat edin aman deyim arkadaşlar
sözel bölümden alan gelecek vaad eden bölüm yok mudur? :D
Arkadaşlar konu açmak yerine buradan bir derdimi yazmak istiyorum.Makina teknolojisi lise3 öğrencisiyim seneye staj ygs gibi işler olacak.Fakat liseden mezun olduğumda 2 yıllık meslek yüksek okula gitmemimi yoksa üniversiteye başlamamımı önerirsiniz? birde makina üzerinde hiç tecrübem yok torna freze falan :D
bir sorum olacak.az önce bi deneme çözdüm arkadaştan almıştım içinden başka bi denemenin cevap anahtarı çıktı.aranızda daha önce bu denemeyi çözmüş olan falan varsa cevap anahtarının fotoğrafını koyabilirmi.ne kadar yaptığımı merak ediyorum o kadar çözdük:) internette de bulamadım.bilen paylaşırsa memnun olurum.
FEM YGS-LYS Hazırlık - YGS Denemesi - 3/A
deneme bu.
19-03-2012
YGS 'ye giriş bilgileri güncellendi. Sınava nerede, hangi salonda vs. gibi bilgilerinize Aday İşlemleri Sistemi sitesinden ulaşınız.
ÖSYM 'nin web sitesindeki aday işlemleri bölümünden sınava giriş bilgilerinizin çıktısını almayını unutmayınız. O belge sınav yerinize girişinizde istenecektir.
LYS başvuruları başladı bilginize;
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
Merhabalar;
Aşağıda resimde 2012 YGS-LYS sonuç tablomu paylaştım. Ders yardımı vs. görmeden elimden geleni yapmaya çalıştım ancak 4 yıllık şuan için ertelendi. Sizlerden ricam en acilinden bu puanlamaya göre İstanbul veya İstanbul yakınlarında önerebileceğiniz okul ve bölümler.
Bir sene hazırlan vs. gibi öneriler olmasın lütfen bu sene başlamak istiyorum.
Meslek Lisesi Metal Teknolojileri bölümünden mezunum.
http://img98.imageshack.us/img98/7886/lysu.jpg
Önlisans için iki yıllık mekatronik, makine ya da bilgisayar operatörlüğü bölümleri yer alan üniversite önerilerinizi alabilir miyim?
271 binlerdeyim 281.000 veya 304 000 deki yerlere girebilirmiyim acaba ? Sizler nasıl yaptınız tercihlerinizi
orası olursa çok iyi olur..benim aklımı karıştıran bu özel okul rehberlikçilerinin sıralamalar değişecek şeklinde söylemleri oldu ama millete bakıyorum her zamanki gibi yapmış tercihlerini 20 bin 30 bin üstü yerleri yazanlar var.İnşallah herkes gönlündeki yeri kazanır 2 senedir aynı şeyi yaşamaktan bıktım.