User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
80 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: birdaha vw polomu asla!

sinan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

birdaha vw polomu asla!

Artık aracımdan gelen seslerden dolayı kafayı yıcek durumdayım daha 3aylık olmasına ragmen gerek sanzımandan gelen sesler gerek amrtisorden gelen lakır lukur sesler benı geregınden fazla pısman ettı servıse goturdugumde ıse dogus otonun vurdumduymazlıgı sınır bozucu bırdaha ne dogustan araba alırım nede tavsıye ederım acaba polo kullanıcıları sızlerınde sıkayetlerımı varmıdır?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok sasirdim valla, gecmis olsun

Acarlar VW'e gittiniz mi? Cengel'de oturuyorsunuz sanirim yakin sayilir, orada ilgi- alaka olarak cok memnun kalmistim ben, tavsiye edebilirim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiz arkadasima aldik gerci daha 400kmde ama cam acikken dikkat ettigim dsg olmasina ragmen arabanin altinda biryerde bosluk var sanki biraz daha yol yapsin goturucem servise

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka servisleri denednmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Acarlar VW'e gittiniz mi? Cengel'de oturuyorsunuz sanirim yakin sayilir, orada ilgi- alaka olarak cok memnun kalmistim ben, tavsiye edebilirim.
    tesekkur ederım. gıttım acarlarada normal dıyorlar ama gercekten rahatsız edıcı derecede sesler var . gecen hafta servıste yıne beklerken dsg 1.6 tdi geldı ve arkadasla laflastık aracı devamlı yag yakıomus anlamadım gıttı devamlı sorun

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kiz arkadasimada aldik su an arac 27 bn kmde masallah tik demio ben cok memnunum acikcasi ama bole sikayetler vw grubunda cogalmaya basladi jettalar danda bole sikayetler duyyorum surekli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederım. gıttım acarlarada normal dıyorlar ama gercekten rahatsız edıcı derecede sesler var . gecen hafta servıste yıne beklerken dsg 1.6 tdi geldı ve arkadasla laflastık aracı devamlı yag yakıomus anlamadım gıttı devamlı sorun
    O zaman ozel servis kontrolu farz olmus. Teshis konulduktan sonra yetkili servise baski yaparak sorunlu parca varsa degistirilmesini istemelisiniz.

Benim sag onden ufak bi ses geliyordu uzun suredir var, sonradan mi basladi hatirlamiyorum da, 45bin bakiminda detayli kontrol ettik hic bir problem cikmadi, motor kulagindandir, yapar oyle deyip gectiler

Yuksek desibelli bir ses olmadigi icin de takilmiyorum acikcasi, baska ses de yok cok sukur ki ben 15bin km'dir coiloverli, 12bin km'dir 18 jantli kullaniyorum, masallah diyeyim

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende anlamış değilim bu VW den gelen şikayetleri Golf IV , Golf V , A3 , Scirocco , Golf VI bütün bu araçlara sahip oldum en az 15.000km olmak kaydı ile hepsini kullandım , şimdiye kadar bakımlar ve kazalar dışında servise gitmedim araçlarım için nede bir şikayetim oldu. Ya kullanıcılar araçlarına hiç acımadan kullanıyor yada ben çok şanslıyım ama bu kadar araçtada şans olacağını sanmıyorum. 1 seçenek bence daha ağır basıyor , biraz daha özverili kullanılsa bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum. DSG ile ilgili ses problemide aracın kuru kavrama olmasından dolayı olduğunu biliyorum. Bu 7 ileri DSG ler çıktığından beri hep böyle bir şikayet var fakat yurt dışındaki VW kullanıcılarınında servisten aldığı cevap şanzımanın yapısından kaynaklı bir ses olduğu.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman ozel servis kontrolu farz olmus. Teshis konulduktan sonra yetkili servise baski yaparak sorunlu parca varsa degistirilmesini istemelisiniz.

Benim sag onden ufak bi ses geliyordu uzun suredir var, sonradan mi basladi hatirlamiyorum da, 45bin bakiminda detayli kontrol ettik hic bir problem cikmadi, motor kulagindandir, yapar oyle deyip gectiler

Yuksek desibelli bir ses olmadigi icin de takilmiyorum acikcasi, baska ses de yok cok sukur ki ben 15bin km'dir coiloverli, 12bin km'dir 18 jantli kullaniyorum, masallah diyeyim
    zaten herseyı şu motor kulagına bağlıyolar kaçıs noktaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende anlamış değilim bu VW den gelen şikayetleri Golf IV , Golf V , A3 , Scirocco , Golf VI bütün bu araçlara sahip oldum en az 15.000km olmak kaydı ile hepsini kullandım , şimdiye kadar bakımlar ve kazalar dışında servise gitmedim araçlarım için nede bir şikayetim oldu. Ya kullanıcılar araçlarına hiç acımadan kullanıyor yada ben çok şanslıyım ama bu kadar araçtada şans olacağını sanmıyorum. 1 seçenek bence daha ağır basıyor , biraz daha özverili kullanılsa bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum. DSG ile ilgili ses problemide aracın kuru kavrama olmasından dolayı olduğunu biliyorum. Bu 7 ileri DSG ler çıktığından beri hep böyle bir şikayet var fakat yurt dışındaki VW kullanıcılarınında servisten aldığı cevap şanzımanın yapısından kaynaklı bir ses olduğu.
    bızde suanda golf 5 de var ve onda hıcbısorun yok benım bundan once 2006 model polom vardı ondada bı sorun yasamadım ama bu aracım cıleden cıkardı ve cok tıtızımdır kendımden daha cok bakarım aracıma o derece hor kullandıgımda yok kı henuz 3 aylık arabada cıkan sesler bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evt benim bahsettigim ses sanziman olabilir ama hic hos bi ses degil daha 500km bile yol yapmadiginiz aractan gelince insanin biraz midesi bulaniyor

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evt benim bahsettigim ses sanziman olabilir ama hic hos bi ses degil daha 500km bile yol yapmadiginiz aractan gelince insanin biraz midesi bulaniyor
    Arkadasin DSG Polo Tdi'inda da var o, standart sanziman sesi olmasi lazim ben de oyle biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozellikle dur kalk fln yaparken cami acinca duyuyorum

Onun disinda 16 jant ile cok sessiz ve konforlu bir arac

135
    ├┼┼╕
    246R

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg lerın hepsınden o ses gelır ozellıkle parke tas yola gırdıgınde o sesın cozulmesı zor cozemıyorlar...

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde aldık yenı polo daha 4000 km de çok memnunuzz...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaba bu dsg sistemini tam oturtamadılarmı
    bi kaç sene sonraki dsg şanzımanlı araçlarda böyle sorunların olacağını sanmıyorum
    aynı tsi tekenolojisinde olduğu gibi 2007 modeller hep sorunluydu ama 2008 lerde sıkıntı yoktu

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Acarları denemeni öneririm. Ben orada satış danışmanlığı yaptım bir süre..
    Gayet iyi niyetli insanlar, bir şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Ramazan bey var, servis müdürü. Kendisiyle görüşürsen çok kafa dengi bir adamdır. Bi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır

edit : Benim çalıştıgım sure DSG Şanzımanlardan kaynaklanan bir çok sıkıntı yaşanmıştı. bu maalesef bir gerçek. Ama garanti kapsamında bir takım işlemler yapılıp giderildi diye duyum aldım. Çok kısa aralıklara sahip oldugundan bazı sesler gelmesi normal. Hatta benim bi arkadasımda bu sebepten ötürü çok rahatsız olmuştu ve sattı aracını..
    Tavsiyem git yardım iste, parçalayacagını soyle arabayı bir şekilde yardım ediceklerdir. Gayet usta çalışanlara sahip. Doğustan daha cok tavsiye ederim orayı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dsg ler 2005 lerdeki Opel'in easytronic muhabbetine benzedi.
    Dsg'nin bu tip sorunları kronikleşti gibi.

Taykun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracimi 1 sene oldu alali 13 000 km de kw v1 coilleri takalı 500 ila 700 km arası oldu en dip basıkta orjinal amartsörlerden bendede tak tük ses geliordu en ufak cukurda ama coillerde hiç bir sıkıntı yok orjinal amartsörlerde frenler cok berbattı tutmuyordu genel olarak tüm pololarda bu sorun var.. ama coilleri takinca o sorun ortadan kalkti

aracın rolantisi yok o yüzden 1de kalkişta sirkeleme yapabilir 2 ye atarken sirkeleme yapabilir ama ayarini tutturdunmu en ufak 1 sirkeleme bile yapmiyor ilk zamanlar alişasıya kadar sürekli sirkeliyordu araç sonuçta yüksek torklu 1.6 tdi 90 beygir uzun yol canavari..

denizliden antalyaya gelirken 200 e cok rahatlikla ulaştim (220 yapan arkadaşlarımda var gerçekten süratli bi araç) virajlarda ise 160 dan aşşaği düşmedim en keskin virajlarda ise 140 120 girdim tabi orjinal amartsörleriyle uzun yolda gerçekten cok güzel 1 araç ama şehir içinde kısa mesafelerde aracı öldürüyorsun tat alamıyorsun.....

eerki altındaki polo ise 16inc canttan yukarı takmıyacaksın ha ben 17 18 takıcam diorsan golf yada leon benzeri araç alıcaksın hea oda yetmez 30 40 50 inch takıcaksan ozel üretim alıcaksın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)