User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: birdaha vw polomu asla!

samuray
    Misafir
    Büyük konuşmak istemem ama, VW bir daha tövbe.
    Motoru, şanzımanı, mekaniği, alt takımı bu kadar cacık bir araba yoktur herhalde.

Parçası pahalı, servisleri eğitimsiz. Bu aracın nasıl oluyorda 5-6 ay sırası bekleniyor. Anlamış değilim.

VW kullananlar şimdi bana çok kızıyordur. İnşallah aracınızı iyi günlerde kullanın. Ama VW düşünenlere tavsiyem. VW almadan önce çok fazla düşünün.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bahsettiğiniz dsgden gelen ses nasıl bir ses?
    abi mesela trafikteyken arabanın altından boşluk ta birşey varmış gibi hareket ediyorsun tak yapıyor tuk yapıyor

çok aşırı bir ses değil ama camı açıp trafiğe kalırsan kesinlikle duyuyorsun dedikleri gibi çalışma sesine benziyor zaten ama kıllanıyorsun ister istemez

daha bizdeki araç daha 500km bile yol yapmadığından çok fazlada yorumlayamıyorum ,

bu arada ben polo diilde arkadaşıma jazz aldırmak için çok uğraştım ama beğendiremedik tasarımını

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet vuruntu gibi bir ses var. bir de uğultu var poryadan dediler değiştirdiler geçmedi ses, ki daha 200kmde dsg garantiden değişmişti. araç golf 1.6tdi dsg
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ara benimde midem bulanmıştı...
    Arabayı ilk aldıgımda DSG den gelen sesleri farkeetiğimde dünyam başıma yıkılmıştı...
    İğrendim arabanın basitliğinden sağının solunun seslerinden.
    Sonra artık bu böyle olmaz dedim ve arabaya kafamı takmadan sorunsuz biniyorum seslere aldırmıyorum...
    Şanzımanım 30 bin civarlarında takıntı yapmaya basladı...
    Zorla mekatroniği değiştirdim şanzıman daha berbat olmaya başladı...
    Bu sefer kavrama dediler komple şanzıman değişti ama asla orjinalindeki şanzıman gibi güzel vites geçişleri olmadı....
    Sİz siz olun şanzımanınızı parçalayana kadar kullanın yoksa değişen şanzıman birdaha düzen tutmuyor lanet ettim....
    Bir daha vw mi? Seat mı?
    ASLA
    GT-R

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poloyla Punto Evo arasında kalıp polodan daha fazla para verip Puntoyu aldıgımda manyak mısın demişlerdi. son 1 hafta 10gundur duyduklarımdan snra İyi ki Puntoyu almısım

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sogudum vag dan dusuyorduk vala simdi direk kafadan sildim

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşım geçen sene audi a3 aldı büyük hevesle sıfır km dsg şanzımanlı,

araç 1000 km ye gelmeden birgün yıldız yokuşunda bütün ışıkları yanıp stop etti, servise götürdüler şanzımanda hata var dendi ve yanlış kullanımdan dolayı oldu denmiş sebebide çok dur kalk yapmışsınız sonradan motor yağ sıcaklığına bağladılar yine fazla ısındırmışsınız vs.vs. neyse pek bi müdahalede bulunmadılar tekrar nüksetmez diye aldılar aracı çıktılar yola bir hafta sonra tekrardan köprü trafiğinde aynı sorun tekrarladı aracı geri iade etmek istediler kabul edilmedi sonraları araca binmeye korkuyordu

marka farketmiyor hatalı üretimler illaki olacaktır, önemli olan servisin müşterisine sunduğu hizmet, ne kadar zamanda sorunu nasıl çözüyorlar mağdur duruma düşülüyor mu önemli olan bunlar
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mercedes A-Serisi'de sınıfın en pahalısı ama bu cok iyi bir arac oldugu anlamına gelmez ki. Benim Jetta'mda da var bu ses ozellikle eski taş yollarda cam acıkken baya duyuluyor. Bende mekatronik degistirdim hemde 2 defa garantiden Dogus Oto bi'yandan iyi seyler yapmaya calısırken garani bittigi anda da gecirmeye baslıyor. Mesela klima kompressorum dagılmıs ona baglı sistemde haliyle 4.000tl fiyat cıkardılar aldım aracı baska servise 500-600 civarına yapılıyor. 1000lira iscilik nedir ya.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla alakasız ama 40 kusur bin lira para verdikten sonra ille dizel takıntım olmadığından gider Skoda Superb alırdım. Geniş geniş binerdim. Varsın TSI olsun..

Ufacık arabaya o kadar para vermek bana garip geliyor.

Sonuçta aynı grubun o paralara 2 üst sınıf başka aracı da satılıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım bu dsg sorunu yag sıcaklığıyla alakalı,bi videoda izledim adam gazlamadan bile yağ sıcaklığı artıyor veya düşmesi gerekirken düşmüyordu

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bir sorun değil de izalasyon eksikliğinden kaynaklanabilir.Arabasına çok çok titiz bir abimiz var burda zamanında 2009 model sıfır vito almıştı 2000 km kadar binip sattı sebep ise aynı.Bi çukura giriyosun sanki 80 model araba gibi lak luk ses geliyor ön takımından arabada zerre kadar sorun yok oysa.Dediğim gibi izalasyon eksikliğinden kaynaklanıyor bu sorunların çoğu altta çalışan parçaların sesini titreşimini yeterli düzeyde ememiyor ve içeriye geliyor ses.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz ı tavsiye ederim küçük segmentte 150k da aracım bırakın sesi vites diştiğini anlamıyorsunuz.cok güzel bi şanzımanı var.wv kötü dyosunuz ama birde fort un dizel otomatiklerine bakın asm mi neydi iğrenç ve yapıcak bişi yok demiş servis hatta bir kaç otomatik aracı manuele çevirmişler ve arkasında durmuyorlarmış bunları nette araştırdım fiesta ve jazzı karşılaştırırken buldum.jazzı eşimin kullanıyor belki ondan cok arıza vemiyodur ama maşallahı var

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 model sıfır arkadaşa leon almıştık.araç daha 3 bin km yapmadan şanzımandan viteste kompresyona bırakınca takır takır dişli sesi gelmeye başladı.aracı servise bıraktık yeni şanzıman taktılar.Cevapda bu serilerde bu sorun oluyor içindeki bir dişlide sorun varmış.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jazz ı tavsiye ederim küçük segmentte 150k da aracım bırakın sesi vites diştiğini anlamıyorsunuz.cok güzel bi şanzımanı var.wv kötü dyosunuz ama birde fort un dizel otomatiklerine bakın asm mi neydi iğrenç ve yapıcak bişi yok demiş servis hatta bir kaç otomatik aracı manuele çevirmişler ve arkasında durmuyorlarmış bunları nette araştırdım fiesta ve jazzı karşılaştırırken buldum.jazzı eşimin kullanıyor belki ondan cok arıza vemiyodur ama maşallahı var
    honda cok ayrı ama

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk4 golf mk5 jetta 2012 caddy ve 1974 beetle kullandım hala bazılarını kullanmaltayım

dsg ye asla ısınamadım caddy i alırkende manuel aldıgımıza şükrediyorum.

golf ve jetta için konuşursak hassas arabalar.. golfun kazası yoktu bir kere içeriye ses girdiğini daha duymadım arac 180 bindeydi sattık sonra..

jetta golfün üst sınıfı olmasına rağmen golften daha rahatsızdı en ufak bir çukurda içeri ses geliyordu alt takımın ayarı bir türlü tutmuyordu. jettadan kullandıkça sesler çoğaldı bunun yaptığım kazayla da alakası var tabiki ama sesi engelleyebilen bir servisin olmaması hayal kırıklığı..

74 model vosvosumdan daha tık yok

model yükseldikçe kalitesi düşen bir vw markası var dünyada...
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babma transporter aldık sıfır. 1 hafta sonra kapılardan ses gelmeye basladı, florya mez e göturdum durmu ızah ettım.

DALGA GECER GİBİ SPREYLE BISEY SIKTILAR TAMAM GIDEBILIRSINIZ 10 DK SONRA SESLER KESILCEKTIR DEDI dısardan saf gıbımı gorunuyorum dedım cıktım. vos vosla ısımız o gun bıttı.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ilerde vw almayı planlarken bu konu midemi bulandırdı ayrıca 1.4 tsi larda yağ yakma sorunu hala çözülemedi sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Vw e togbe diyenlerden birisiyim, suanda bile kullanmama ragmen.
    New beetle kullaniyorum 6 aY once yeni motor alip taktirdim ama yinede asiri fazla yag yakiyo eskiden kasiyodum ama artik kasmiyorum kime gosterdiysem yag yakar dua et su eksiltmiyo dediler
    Iceriye cok ses aliyo lastiklerim falanda yeni, bide on takimdan gelen tuhaf, tok bi ses var ama nedendir bilinemedi
    Icinden gelen sesleri soylemiyorum bile ki gercekten bisuru arkadasimda var bu arabadan ve enn ama en sorunsuzu benimki gerisini siz dusunun.
    2000cc ama fazla gitmiyo, ben bunu yakita bagliyorum max90 oktan alabiliyorum ondandir diye dusunuyorum ki servisde avans in bu yuzden oldugunu soyledi.
    Kisacasi markadan sogudum ister istemez

saintarsonist
    Misafir
    Oldum olası volkswagen e ayar olmuşumdur.. Alman teknolojisi deyip millete kakalıyorlar dandik arabaları.. En dandik caddy i de alsan en pahalı passat ı da alsan abi adamın bana verdiği sistem aynı.. Sadece kasa tipi değişik onun harici içi komple motoru komple aynı.. Ne anladım ben o işten.. Düşünsenize 40.000 e caddy alıyorsunuz ticari araç ve 90.000 e passat alıyorsunuz içleri aynı motoru aynı.. Hani nerede kaldı ticari sınıfla lüks sınıf farkı? Ben passat sahibi bu yüzden olmam.. Herhangi bir firmada teknik servis aracı da benim passat ımla aynı malzemeye sahip ne kadar acı.. Asla 1 kuruş param çalışmaz volkswagen e..

Ben şahsen 1999 mayıs ta ilk çıktıgında sıfır 206 ya bindim 3 sene daha sonra 106 aldım onu pert edene kadar bindim şu anda cıtroen c2 vts var inanılmaz memnunum..

öz dayımda 2000 model polo var bende de 106 vardı 2000 model.. Dayımın aracı ilk el ve sürekli servis kontrolü altında benim de 2. El almıştım ve gerekli rutin kontrolleri yaptırıyordum.. Inanın polo nun yanına koyamazsınız 106 yı.. Inanılmaz sorun çıkarıyor polo ve çok masraflı.. Bir gün sürdüm polo yu garibime gitti antalya vw yetkili servisi alvin e götürdüm kontrole aracı 1.000 tl masraf çıktı ön düzenden.. Dayım evli barklı aracı yavaş kullanan bir adam ben makas atan hızlı binen bir adamım.. 1.000 tl yi duyunca şok oldum.. çok komik araba volkswagen.. Uzun süre binen anlar ancak.. 10.000 km binip satmış arkadaşların volkswagen alman teknolojisi sözlerini duymazlıktan geliyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)