aracımda 5 cm yay war cam tawandan bazı esnemelerde ses geliyor genelinde bi sıkıntı yok aldığım hafta kapıları söküp yalıtım yaptım...
aracımda 5 cm yay war cam tawandan bazı esnemelerde ses geliyor genelinde bi sıkıntı yok aldığım hafta kapıları söküp yalıtım yaptım...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
abim 1.4 benzinli polosunu 3 gün çalıştırmazsa marş basmıyordefalarca servise gitti (ilkinde 1 hafta kaldı) birşey yok, normaldir, sık sık! çalıştırmanız lazım deyip geri yolluyorlar (general otomotiv). en son doğuşa yazdıktan sonra birkaç gün daha aracı misafir ettiler ve sorunu çözdüler. nasıl mı? AKÜYÜ DEĞİŞTİRDİLER :S !!!
bu da böyle bir anıydı
2001-2011 arasievin bir deliklinanesi mevcuttu arada sirada biseyler cikartti ama ti demedi dedirttirecek cinsten bir otomobildi kendisi .
Ben kalitesine guvenirim acikcasi baen sorunlari hemen kesfedemiyorlar oda yetki verilmis olan servisin yeni otomobillerdeki deneyimsizliginden yada ihmalinden kaynaklanabiliyor .
Sorununuz cozuldugunde goreceksinizki polo o segmenttek en otomobil gibi otomobil ...
Bu arada konuyla alakasiz ama dod dan otomobil satin almayin .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Siz hiç yalıtımsız her yeri cızıldayan MMT şanzumanlı toyota kullanmamışsınız..Yatn kalkın şükredin bence..
Şimdi bir iki birşey yazayım bende.
Şimdi DSG sesi normal çalışma sesi. Buna yapılabilecek birşey yok.
Nasılsa bir yere vurunsan bir ses çıkar,mesela şimşek çakınca bir ses çıkar, DSG çalışırkende o ses geliyor.
Yürüyen aksam konusunda geçen hafta başımıza gelen bir olayı anlatayım kısaca. Bir forum arkadaşımızın aracından kasislerde ses geldiğini belirtiyordu. Bir kaç defa biz ses duymadık. Sonra kendisiyle ben teste çıktım ve uzun süre bir çok farklı zeminde gittikten sonra ani kasise düşmede bir ses duyduk. İLk defa duyduğumuz bir sesti. Tüm ön takımı kontrol ettiğimiz halde ses geliyordu. Sonra aracın ön takımdaki tüm parçaları söküp denedik ama ses halen duruyodu. Sonra bir şirket aracıyla komple ön takım değiştiripdeneyecektik ama aklımıza bizim şirket aracını denemek geldi. Baktıkki aynı yolda aynı ses var. Sonra anladık çalışma sesi. Onada yapacak bir şey yok maalesef.
sana göre süt bize göre çikolata olmuş bukonu:S talihsizlik sanırım
Polo yahu bu vw nin en alt segment en ucuz aracı ki vw nin kendisi de halk aracı olur. Yani alırken beklentileriniz neydi bilmiyorum ama bu kadar sağından solundan ses gelmesi, dsg nin ses yapması vs... çok süpriz olmamalı...
Neticede 1996 dan beri aynı arabayı biraz süsleyip sağını solunu düzeltip fiyatınıda yükseltip satıyorlar...
![]()
Senin yurtdışındaki fiyatlardan haberin yok galiba Polo zaten en küçük sınıfın en pahalısı ayrıca, ayrıca şu retoriği bırakın "Polo yahu bu vw nin en alt segment en ucuz aracı ki vw nin kendisi de halk aracı olur." Bundan 15 sene önce iletişimin bu kadar küreselleşmediği dönemde birisi bunu söylese bazıları inanbilirdi...
Ancak, VW Almanya ve Avrupa'da pahalı, yani; premium markalar harçında bütün o araçlar ne kadar halk arabası ise VW onlardan biraz daha pahalı halk parası,
Ayrıca senin herhalde Türkiye'deki diğer küçük sınıf araçlar fiyatlarından da haberin yok galiba.
Kiz arkadasim golf aldi dsg cok keyifli bir arac fakat sanzumandan golfdede ses geliyor ve rahatsiz edici
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Pardonda ne bekliyorsun, 40 milyar verip 1.9 multijet falan mı almalıydı ?
Parasına göre ve performansına göre 10 numara araçtır. Bir iki ses geliyor diye bu arabaya söz söylemek yanlış olur. Polo da Golf'te segment lideri araçlardır. Ben bunun satışını yaparken Golf rahatça bulunuyordu stoklarda. Polo'ya sıra bekliyordu millethemde şaka gibi 4 AY!!
Rocco'yuda 6 ay bekleyen vardı.![]()
Halk arabası desende, kötü araba değil polo. 2011 coopers en dusuk 70.000lirayken bu araba 40 50 lira arası.. Aynı gidiyorlar.. Cooper'dan da ses geliyorhe ben hangisini seçerim dersen Cooper, ama polo mu scirocco mu desen polo.
80 milyar verip 40 milyarlık bi alt modelimden yavaş kalırsam kafama sıkarım![]()
VW kendi kendine rocco pazarını bitirdi. Hem ucuz hem daha hızlısını yaptılararada bir sıkıntı çıkıyorsa bu da yanında çerezi olsun.
edit : bugun 100.000 Euro'luk Touareg'in DSG'sinden de ses geliyorbu kronik sorunu bir şekilde çözeceklerdir..
Birde eğer amortisörlerden ses geliyorsa tak tuk diye mutlaka Coilover alın KWv1 v2 v3 farketmez YADA lastikleriniz Run-Flat ise çöpe atın normal lastik alın.![]()
coil over orginale göre 5 10 kat daha verimli ve konforlu. Tabii adaftif şasi kontrol varsa araçta değiştirmemenizi tavsiye ederim.
yeni kasa polo hiç kullanmadım desem yeridir, fakat sorununuza şu açıdan yardımcı olmak isterim. yeni c3 hdi'de de sizin belirttiğiniz gibi sağ ve sol arka amortisör tarafından ş.içinde/bozuk yolda( yani otoban gibi pürüzsüz olmayan yolda) tak tuk diye ses geliyordu. araç daha 100-150km'de iken dahi geliyordu. servis onu denedi bunu denedi sonunda yeni tip amortisör taktı (eskisinden farkı ise amortisör kolunun tozluğunun lastikli oluşuydu, ötekisinde tozluk plastik silindirik bir parça idi) ondan sonra bu ses kesildi. ben de çok titizimdir ve sıfır araçtan bu tarz sesler duyunca insan gerçekten aldığına pişman oluyor. umarım sizin ki de en kısa zamanda çözüme kavuşur...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bu bahsettiğiniz dsgden gelen ses nasıl bir ses?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
bizde dsg leon var 1.6 tdi öyle rahatsız edici bi dsg sesi filan duymadım ama acaba kullanıcılar cokmu hassas
Bir araç pahalı satılıyor diye iyi mi olmak zorunda.en küçük sınıfın en pahalısı olmak
iyi bir özellikmidir? kalite sembolümüdür? yoksa konu sahibi ve daha bir sürü insanın yaşadığı sorunları yaşayıp bu kadar parayı poloya!!! saydığına lanet etmekmidir?
Tek birşeyi doğru söylemissin vosvos kendini premium zannediyor ona göre fiyat çekiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)