türkiyede de olmuş sanırım bazı resimleri taksim hacıosman metrosu arasındaki durakların resimleri mevcut :S
türkiyede de olmuş sanırım bazı resimleri taksim hacıosman metrosu arasındaki durakların resimleri mevcut :S
Alışmamış götte pantolon durmuyor tabi. Düşüvermiş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kimbilir sıkıntıları ne
ama şunu biliyorum
amerika gibi gelişmiş ülkelerde, benzin ,foto makinası, araba , tv gibi herşey bizim ülkemizden 3 katı daha ucuz + buna rağmen ortalamada aldıkları maaşlar bizden 3-4 katı daha fazla .. olmasına rağmen hala hayatlarından memnun değiller?
o yüzden ne yapacaklarını şaşırıp böyle saçma sapan protestolara yönelen bir takım rahat batmış kesimler var, sanırım bunlarda onlardan biri
sopayı yiyince gözleri açılır bunların merak etmeyin
burası istanbul hacı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ölmeyi Bayılma Sananlardan Onlar![]()
Adamlar ne kadar rahat kendi ülkelerinde bide buraya gelmişler böyle şeyler yapıyolar biri çıkıp taciz etse suç sayılır![]()
oğlan için bişey diemicem de.bayanlara sağlam biri denk gelir yakında
arkadan sıcak bişi hissediverirfortcu çok
Dr.Ecu
karsıt gruplarda pantolonu indirirse durum fena ama sayılarında istemsiz bir çogalma olur![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Götü kurtardıklarına dua etsinler bence, kadın erkek demeyip bi çalılık arasına çekerlerdi bunları taksimde![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
o değilde şu gelinlikle dünyayı yürüyerek dolaşan kadın aklıma geldi... bunlar hiç duymamışlar galiba o haberi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)