User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
111 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 4.000 5.000 arası araç tavsiyesi

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turk-Look Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşünürseniz vw1303s superbeetle var bi yakınımda ,kırmızı.
    kesinlikle kazasız çürüksüz ip gibi hatları olan kurcalanmamış bir beetle,boya ister
    Ankara aracıymış , İst'da son 4 yıldır plakası hala 06.
    ve artıları var mangels jant pilot koltuk vb.
    Mekanik olarak mükemmel,geçenlerde bikaçgün ben kullandım
    beğenmesem asla önermem vw düşünürseniz bi görün derim.
    Zira ne enkazlara neler istiyolar görüyorum.
    Muayenesi 09/11'de bitmiş,
    LPG mevcut ama pasif durumda fakat ruhsata işli.

Muayene masrafını düşüp 5.000TL'ye verecek
    hiçbiryerde ilanı yok bu arada...
    vallahi cok güzel olur, bizim herif nöbetci bu ara, o da benim gibi saglık çalışanı.. aracı nerede görebiliriz, birde kimsenin göremeyeceği bir kanaldan bir tanecikte olsa fotografını v.s. gösterebilirmiyim arkadasıma acaba önden? bana kalsa şimdi arabamı satıp alırım o arabayı, tabi arkadasım için kurcaladıgım için mevzuyu.. gerçi beğenir o da ya nerede görebiliriz aracı
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kapı olması sorun degilse satılıklar kısmında ilanı mevcut sadece dikkatimi çekmişti
    Renault R 11 Flash 1984 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69725058

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZıPır_2112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kapı olması sorun degilse satılıklar kısmında ilanı mevcut sadece dikkatimi çekmişti
    Renault R 11 Flash 1984 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69725058
    teşekkür ederim, birinci sayfada konusu gecmişti gerçi yanlıs anlamayın yine belirteyim ben ; arkadas gecmişte yaşadıgı bir olaydan ötürü flash broadway tarzı araclara pek yakın durmak istemiyor
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk tercihim Lada Vega olur. Şu an altımda ve fiyatına göre iyi özellikler ve performans var.

99 modelleri 6000 Civarından başlıyor.

Olmadı 92civarı Lada Samaralaar. Parçaları Tofaşlar kadar ucuz. Sağlamlık daha iyi. Motor ve çekiş inanılmaz.

Bir başka tercih ise Arkadaşların belirttiği gibi Taunus. Benim tarcihim 93 model 2.0 GTS leri olabilir. Elektrikli Cam- Merkez, kilit-Elektrikli ön cam klima standart özellikte. Fiyatları 5 civarları. Çift far GTS ama. Konforuda mercedesi pek aratmaz

Daha bir çok araç sayabilirim ama parça vs sorun olabilir

SEFAKALACAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de aynı düşüncelere girmiştim 4 bin 5 bin civarına araç bakıyordum.Aradım taradım Ford Sierra 2,0 GLS aldım enjeksiyonlu 4,500 tl ye.Hiç bir sorununu yaşamadım.Bana göre konforu ucuza yaşamak için ideal araç 2 ay kaldı ve 5,250 tl ye sattım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk tercihim Lada Vega olur. Şu an altımda ve fiyatına göre iyi özellikler ve performans var.

99 modelleri 6000 Civarından başlıyor.

Olmadı 92civarı Lada Samaralaar. Parçaları Tofaşlar kadar ucuz. Sağlamlık daha iyi. Motor ve çekiş inanılmaz.

Bir başka tercih ise Arkadaşların belirttiği gibi Taunus. Benim tarcihim 93 model 2.0 GTS leri olabilir. Elektrikli Cam- Merkez, kilit-Elektrikli ön cam klima standart özellikte. Fiyatları 5 civarları. Çift far GTS ama. Konforuda mercedesi pek aratmaz

Daha bir çok araç sayabilirim ama parça vs sorun olabilir
    cok ekstrem olmayanlar dışında aklınızdaki diğer alternatifleride yazarmsıınız

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sephialarda çok mantıklı olabilir, az önce bir kac link gösterdim arkadasıma; sephiaların kasası kozmetiğini cekici buldu haliyle bu arada linkteki arac sizinmi

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok bu fiyat aralığında bulduğum eli yüzü düzgün görünen ilk araçtı linkteki ,,, kia önyargısı olmayan bi kullanıcıyım , fiyata göre gayet iyidir görünümü...
    Evlendikten sonra 3. araç olarak otomatiği var benimde aklımda 7-8 aralığında.Hanımefendiyi istanbul trafiğinde araç kullanımına ikna edebilirsem c4 ü ona veririm otomatikle takılırım

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi cok güzel olur, bizim herif nöbetci bu ara, o da benim gibi saglık çalışanı.. aracı nerede görebiliriz, birde kimsenin göremeyeceği bir kanaldan bir tanecikte olsa fotografını v.s. gösterebilirmiyim arkadasıma acaba önden? bana kalsa şimdi arabamı satıp alırım o arabayı, tabi arkadasım için kurcaladıgım için mevzuyu.. gerçi beğenir o da ya nerede görebiliriz aracı
    Hiç fotoğrafı yok ama yarın çekip göndereceğim + PM

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle vosvos öneririm, o paralara binilebilecek temizlikte olanları var ve o paralara maganda kılıklı olmayan kızların hayranlıkla baktığı tek araç

yedek parçası bulunmaz çok sorun olur pahalı olur vs vs gibi şeyler düşünmeyin, hertürlü parçası vs mevcut ve sudan ucuz.... misal sıfır piston gömlek seti 350 lira düşünün artık ben totalde 2500 liraya komple motoru indirttim bütün debriyaj fren balatalarını hiroliklerini tellerini ve hortumlarını benzin borularını değiştirttim... motor tamamen sökülüp parçalanıp paslı yerleri boyanıp sorunsuz şekilde geri toplandı ve birçokta aklıma gelmeyen extra işlem yapıldı, gerisiniz siz düşünün, adam gibi yapıldığı sürecede kesinlikle sıkıntı sorun çıkarmaz... eğerki düşünürseniz ustamın detaylarınıda veririm dükkanı maslak sanayide.....

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6000e cikarsaniz 1991 model 1.2 subaru justy verelim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle vosvos öneririm, o paralara binilebilecek temizlikte olanları var ve o paralara maganda kılıklı olmayan kızların hayranlıkla baktığı tek araç

yedek parçası bulunmaz çok sorun olur pahalı olur vs vs gibi şeyler düşünmeyin, hertürlü parçası vs mevcut ve sudan ucuz.... misal sıfır piston gömlek seti 350 lira düşünün artık ben totalde 2500 liraya komple motoru indirttim bütün debriyaj fren balatalarını hiroliklerini tellerini ve hortumlarını benzin borularını değiştirttim... motor tamamen sökülüp parçalanıp paslı yerleri boyanıp sorunsuz şekilde geri toplandı ve birçokta aklıma gelmeyen extra işlem yapıldı, gerisiniz siz düşünün, adam gibi yapıldığı sürecede kesinlikle sıkıntı sorun çıkarmaz... eğerki düşünürseniz ustamın detaylarınıda veririm dükkanı maslak sanayide.....
    vosvos olayı kafama yatmaya başladı gerçekten cok teşekkür ederim arkadaşımı satışa getirip bende bi tane satın almayı bile düşündüm şu an özellikle Turk-Look abimiz ( ismini bilmiyorum kusura bakmasın ) bir link verdi ki biraz gezindim, gerçekten cok güzel araclar

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turk-Look abimiz ( ismini bilmiyorum kusura bakmasın ) bir link verdi ki biraz gezindim, gerçekten cok güzel araclar
    Fatih EGE

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünürseniz LADA VEGA alın derim. LADA kalitesiz derlerse inanmayın son derece dayanıklıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turk-Look Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih EGE
    Eyvallah Fatih abi, kusuruma bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşünürseniz LADA VEGA alın derim. LADA kalitesiz derlerse inanmayın son derece dayanıklıdır
    Ladayla ilgili bir vega sahibi abimizin başına gelen mevzu var, motor yaptırmak için vermişti arabayı bir yere, sonra fren horumları v.s. kaybolmustu orada arabanın, bir kaç eksik parcası vardı bulmakta oldukca güclük cekmişti, acaba onun şanssızlığımıydı

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben size sunu alin bunu alin diyemiyorum ama tavsiyem elinizden geldigince yeni bir araba almaniz yonunde..
    arac ne olursa olsun model eskidikce sorunlarinizin artma ihtimalide artar genel olarak..
    hani madem butceside rahat bir arkadas degil arac almayi planlayan kisi, hani ilerde yormasin cebini..
    bunu da size evinde 73 mercedes ve 89 golf olan biri olarak soyluyorum

ama eskilerden alinabilitesi olan bir arac tosbaa olabilir..
    yanliz onunda yakit sarfiyatini arastirmanizi oneririm, ben bilmiyorum ne kadar yaktigini ama genel izlenim biraz yaktiklari yonunde..
    yakit da onemli bi faktor sonucta, direkt ceple alakali..

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dusunursen 93 model tek kapı 106 var elimde kırmızı renkte çalısmayan hiç bir aksamı yok 2013 muayene var arabada ve ciddi anlamda yasına gore temiz.. yururu sanzımanı çok iyi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)