kia sephia bulunabilirse o fiyatlara çok sağlam arabalar
93 model 4 cam otomatik hidrolik direksiyon var konforlu 1.5 dohc motor akrabamda var 250,000km+ motor açmadı henüz.
kia sephia bulunabilirse o fiyatlara çok sağlam arabalar
93 model 4 cam otomatik hidrolik direksiyon var konforlu 1.5 dohc motor akrabamda var 250,000km+ motor açmadı henüz.
2003'den beri taunusumuz var, sadece biz 200 bin km'den fazla yaptık, bu güne kadar sadece 1 kere sibop ayarı yapıldı motora el değmedi 9 senedir. Biz alırkende motor açılmamış dediler. Hırpalanmamış, yorulmamış bi taunus'un derdi olmaz. Yeterki düzgün bi ustası olsun bi sıkıntısı oldugu zaman. Her usta derdini anlamaz. 9 senedir yapmadıgımızı bırakmadık. Hani buna yaptıgımızı bi şahine doğana brodwaya yapsaydık( küçümsemek degil sadece örnek) şimdiye 5 kere perte çıkmıştı..
Parça sıkıntısı yok, Parçaları pahalı değil, kendisi pahalı değil, çok böyle abartı bi yakıt sarfiyatı yok, rahatlık var, huzur var![]()
Bana göre tek sıkıntısı ön çamurluklarda davlunmaz yok, 2-3 kışta bi ön çamurluklar uçlardan çürümeye başlıyo, ön tarafa davlumbaz takınca o sıkıntıda yok. Ha bide sürekli stabilize yolda kullanınca ön düzene çok çabuk dağılabiliyo. Ama şehir içinde öyle sıkıntıları yok.. Yazın sıcakta aşırı trafikte hararet sıkıntısı olabilir, fanı düz bağlayınca öyle bi sıkıntıda kalmıyo.
Kısacası sıkıntısı sorunu olsa bile çözülmeyecek türden degil![]()
hmm, bunlarn vitesler felan tamamen yerde yada böyle biraz yukarıda gibiydi sanırım.. şimdi bi örnek verecemde arkadaşlar kızacaktype-R ların ki gibi yani böyle topuzu suratına bakanlar var birde tamamen yerden vites gibi olanları vardı, biliyorum bu arabaları, cocukken o type-r vites kolu modeli olandan vardı bizim
![]()
arkadaşınız bütçesi belli alacağı aracın ona minumum masraf çıkartan parçaları pahalı olmıyan bir araç lazım
o paralara en uygun alacağı aralar
flash
kuş serisi
taunus
bu üç araçtan birini alsın bence hem parçası hemde ustası bol olan araçlar satmak istediğindede rahat rahat satabileceği araçlar
skodalar güzel araçtır az yakar ama satmak istediğinde bu saydığım araçlar kadar seri satamaz
Seat ibiza olabilir 90 - 93 arası..
Düşünürseniz vw1303s superbeetle var bi yakınımda ,kırmızı.
kesinlikle kazasız çürüksüz ip gibi hatları olan kurcalanmamış bir beetle,boya ister
Ankara aracıymış , İst'da son 4 yıldır plakası hala 06.
ve artıları var mangels jant pilot koltuk vb.
Mekanik olarak mükemmel,geçenlerde bikaçgün ben kullandım
beğenmesem asla önermem vw düşünürseniz bi görün derim.
Zira ne enkazlara neler istiyolar görüyorum.
Muayenesi 09/11'de bitmiş,
LPG mevcut ama pasif durumda fakat ruhsata işli.
Muayene masrafını düşüp 5.000TL'ye verecek
hiçbiryerde ilanı yok bu arada...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)