ben dedim sana o kadar en iyisini yapmışsın nvc iptal etmekle
Printable View
benim almayı düşündüğüm araç bursa da Adem Baycan adındaki abimize ait motor komple kendisi tarafından yapıldı şuanda 400 hp güç verebilmekte, standart şanzıman daha yüksek güçlerde sorun çıkardığı için bu limitlerde bırakıldı. şuan için bildiğim tek sıkıntısı orjinal beyin üzerinde yapılan ayarlar ile kullanıldığı için üst devirlerde kesmesi belkide enjektörlerle ilgili bir sıkıntı olabilirde kontrol edilmeden net birşey söylemek doğru olmaz. benim asıl sormak istediğim konu bu araçlarda arkadan itiş nedeniyle virajlarda stabil olamaması yol tutuşun yetersiz olması yürüyen aksamla ilgili kronik arızalar. motorla ilgili arızalar yada dikkat edilmesi gereken noktalar neler.
zaten aldığımda bu aracı zevk amaçlı kullanacağım günlük olarak clio hem performası hemde yakıtı nedeniyle yeterli oluyor. nissanıda bu arada imkan oldukv-ca geliştirmeye devam etmek amacım.
bu arada kaporta parçaları ile ilgili sıkıntı olduğu belirtilmiş yine bursan bir arkadaşımız parça üretimi veya temini konusunda yardımcı olabilir (ihtiyacı olan arkadaşlar için)
Üst devirlerde kesmesinin nedeni ateşlemenin yetmemeside olabilir öyle bir problem var ise bobinlerle ateşleme Ünitesi'ni değiştirmen gerekebilir kesintiyi her turbo basıncında mı yapıyor yoksa yüksek basınç açınca mı yapıyor onu öğrenmen daha iyi olur birde s14 almaya karar verdiysen içine sinen arabayı al geç maddi olarak imkanın da varsa yavaş yavaş istediğini yaparsın zaten aldıktan sonra her geçen gün aracına baglanacaksın
Bu arada arabamı 15 gun icinde satabilirsem S13 yapıp trafikten cekecegim. Bu yuzden 15 gun icin 68.000 olan rakamı 60.000tl ye indirdim. Arkadaslarınızdan hızlı araba bakan varsa fazla dusnmesin. Benim zararım , onların kazancı...
Bu ilan ile yorumda bulunmak imkansız. Motor fotografı bile yok , ama motorun cok iyl durumda olmadıgı dusunuyorum.
Bir kac s13 sahibi toplansak body kit getirtsek avantajli olmazmi? Veya bir kac aya kadar dusunen varmi?
s13 arayanlar !
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1990 Model 20.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73658252
Küfür edebilirsiniz :)
rx8 ve modena karışımı fiberboy s13
arka tampon nedense bende leon havasi esindirdi. Aslinda arka spoylerde tanidik geldi.
evet bir fotoğrafta transam ı anımsatmıyor değil hani
S13 e neden donüyor millet :)
O araca bende ilgilendim musti hatırla 16 U 5959 plaka olan hani gücü ruhsata yazılı adam çok iyi biri ama o arac beyinden daha farklı konusu var sanki beynini satmış adam ayrı neden niçin düşündürücü birde bı ark forumdan 2 senedir hep aynı bilgi foto denildi o yüzden ilgilenmemiştim 320 beygir anca vardır diye hatırlıyorum turbosu stock diye biliyorum ben kendi arabamı 1.5 ay aradım temiz olsun diye :)
bencede tam tersi.
Bir sene s14a kullandim yaklaşik 1 senedirde s13üm var.hatta bi ara 2si birden durdu.
1,87 - 95kgyum.
s14 tavan basık ve kokpit daha dolgun.dolayisiyla bence daha dar.s13 tavan yüksek konsol sürücüye çok yakın degil.
yada şöyle diyelim renkler ve zevkler :)
S13 ün tavanı sunroof olmadığı için s14 e göre daha yüksek kalıyor döşeme daha yukarda ondan baş mesafesi daha fazla , ayrıca göğüs de geriye doğru yayıldığı için hissiyat olarak bana daha geniş iç hacim hissi veriyor .
S13 iyidir ..
satılık 4*114.3 5zigen :D
valla bende şu şanjımanın kamburuna takıldım spor koltuk takalım dedik kafam sunroftan çıkıp gitcekti hahaha kızağını ortaya aldık ettik koltuğun öle biraz daha aşağı indirdik ama hala yüksek hoş alıştım artık ama orj koltuğu oturunca bi garip geliyo bana artık hahaha:D:D
1 sene civarı s14a kullandım koltuğu hafif öne aldığım zaman başım sürekli tavana değiyordu boyum 193 gibi birşey bu arada bu yazda s13 aldım iç hacmi tavan mesafesi çok daha geniş bir araç Oflunu arabasını biraz kullandım geçenlerde kullanım amacı biraz daha harcore olucaksa s13 bence daha rahat
VID-20120129-00067 - YouTube
antreman günleri..
video güzel :) bizim niye pistimiz yok :(
araç sahibinin söylediğine göre sadece üst devirlerde yapıyor. ateşlemeden ziyade sanki benzin yetmemesi gibi bir durum var sanki.
aynen bahsetmiş olduğunuz araç. araç sahibi gerçekten dürüst bir insan. aracında yapılan tüm işlemler kendisi tarafından yapılmış ve üzerinde de bahsettiğiniz gibi orjinal turbosu mevcut ama beyin takılıpta geri sökülmesi konusunda kesin bilgi sahibi değilim fakat bugüne kadar asla böyle bir konu geçmedi ve her seferinde de aem ems alıp takma ile ilgili konuşuyoruz. araç 2 sene ilanda kaldı o zaman istenilen rakam 35.000 tl olduğu için çoğu kişi arayıp saçma sapan tekliflerde bulunduktan hevesi kaçtı satmaktan vazgeçti. bende 2 senedir bir çok aracı inceledim işin açıkcası bu araç sahibinden dolayı içime sindi maddiyat kısmını ayrıca değerlendirmek lazım yoksa kesinlikle mustafanın araçta gözüm:D