|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vw polo 6r
|
Artık aracımdan gelen seslerden dolayı kafayı yıcek durumdayım daha 3aylık olmasına ragmen gerek sanzımandan gelen sesler gerek amrtisorden gelen lakır lukur sesler benı geregınden fazla pısman ettı servıse goturdugumde ıse dogus otonun vurdumduymazlıgı sınır bozucu bırdaha ne dogustan araba alırım nede tavsıye ederım acaba polo kullanıcıları sızlerınde sıkayetlerımı varmıdır?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Cok sasirdim valla, gecmis olsun
Acarlar VW'e gittiniz mi? Cengel'de oturuyorsunuz sanirim yakin sayilir, orada ilgi- alaka olarak cok memnun kalmistim ben, tavsiye edebilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kiz arkadasima aldik gerci daha 400kmde ama cam acikken dikkat ettigim dsg olmasina ragmen arabanin altinda biryerde bosluk var sanki biraz daha yol yapsin goturucem servise
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
başka servisleri denednmi
__________________________________ SATILIK > 97 Model, Honda 1.4is http://bit.ly/KACobH SATILIK > HONDA CIVIC 1.4 is EGSOZ SİSTEMİ http://bit.ly/IgHJrh SATILIK > 4x100 JANT + LASTİK http://bit.ly/INNEV7 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
tesekkur ederım. gıttım acarlarada normal dıyorlar ama gercekten rahatsız edıcı derecede sesler var . gecen hafta servıste yıne beklerken dsg 1.6 tdi geldı ve arkadasla laflastık aracı devamlı yag yakıomus anlamadım gıttı devamlı sorun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Benim kiz arkadasimada aldik su an arac 27 bn kmde masallah tik demio ben cok memnunum acikcasi ama bole sikayetler vw grubunda cogalmaya basladi jettalar danda bole sikayetler duyyorum surekli.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Benim sag onden ufak bi ses geliyordu uzun suredir var, sonradan mi basladi hatirlamiyorum da, 45bin bakiminda detayli kontrol ettik hic bir problem cikmadi, motor kulagindandir, yapar oyle deyip gectiler ![]() Yuksek desibelli bir ses olmadigi icin de takilmiyorum acikcasi, baska ses de yok cok sukur ki ben 15bin km'dir coiloverli, 12bin km'dir 18 jantli kullaniyorum, masallah diyeyim
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Bende anlamış değilim bu VW den gelen şikayetleri Golf IV , Golf V , A3 , Scirocco , Golf VI bütün bu araçlara sahip oldum en az 15.000km olmak kaydı ile hepsini kullandım , şimdiye kadar bakımlar ve kazalar dışında servise gitmedim araçlarım için nede bir şikayetim oldu. Ya kullanıcılar araçlarına hiç acımadan kullanıyor yada ben çok şanslıyım ama bu kadar araçtada şans olacağını sanmıyorum. 1 seçenek bence daha ağır basıyor , biraz daha özverili kullanılsa bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum. DSG ile ilgili ses problemide aracın kuru kavrama olmasından dolayı olduğunu biliyorum. Bu 7 ileri DSG ler çıktığından beri hep böyle bir şikayet var fakat yurt dışındaki VW kullanıcılarınında servisten aldığı cevap şanzımanın yapısından kaynaklı bir ses olduğu.
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Evt benim bahsettigim ses sanziman olabilir ama hic hos bi ses degil daha 500km bile yol yapmadiginiz aractan gelince insanin biraz midesi bulaniyor __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ozellikle dur kalk fln yaparken cami acinca duyuyorum
Onun disinda 16 jant ile cok sessiz ve konforlu bir arac __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ......
|
dsg lerın hepsınden o ses gelır ozellıkle parke tas yola gırdıgınde o sesın cozulmesı zor cozemıyorlar...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Bizde aldık yenı polo daha 4000 km de çok memnunuzz...
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: LEON styl'a
|
acaba bu dsg sistemini tam oturtamadılarmı
bi kaç sene sonraki dsg şanzımanlı araçlarda böyle sorunların olacağını sanmıyorum aynı tsi tekenolojisinde olduğu gibi 2007 modeller hep sorunluydu ama 2008 lerde sıkıntı yoktu |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: R56fındıkTurbo - MB1.8eKoSpec - HZ.500Sec
|
Gayet iyi niyetli insanlar, bir şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır. Ramazan bey var, servis müdürü. Kendisiyle görüşürsen çok kafa dengi bir adamdır. Bi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır ![]() edit : Benim çalıştıgım sure DSG Şanzımanlardan kaynaklanan bir çok sıkıntı yaşanmıştı. bu maalesef bir gerçek. Ama garanti kapsamında bir takım işlemler yapılıp giderildi diye duyum aldım. Çok kısa aralıklara sahip oldugundan bazı sesler gelmesi normal. Hatta benim bi arkadasımda bu sebepten ötürü çok rahatsız olmuştu ve sattı aracını.. Tavsiyem git yardım iste, parçalayacagını soyle arabayı bir şekilde yardım ediceklerdir. Gayet usta çalışanlara sahip. Doğustan daha cok tavsiye ederim orayı..
Son Düzenleyen Kekuti*; 11-01-2012 20:17. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Bu dsg ler 2005 lerdeki Opel'in easytronic muhabbetine benzedi.
Dsg'nin bu tip sorunları kronikleşti gibi. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Polo 6r
|
aracimi 1 sene oldu alali 13 000 km de kw v1 coilleri takalı 500 ila 700 km arası oldu en dip basıkta orjinal amartsörlerden bendede tak tük ses geliordu en ufak cukurda ama coillerde hiç bir sıkıntı yok orjinal amartsörlerde frenler cok berbattı tutmuyordu genel olarak tüm pololarda bu sorun var.. ama coilleri takinca o sorun ortadan kalkti
aracın rolantisi yok o yüzden 1de kalkişta sirkeleme yapabilir 2 ye atarken sirkeleme yapabilir ama ayarini tutturdunmu en ufak 1 sirkeleme bile yapmiyor ilk zamanlar alişasıya kadar sürekli sirkeliyordu araç sonuçta yüksek torklu 1.6 tdi 90 beygir uzun yol canavari.. denizliden antalyaya gelirken 200 e cok rahatlikla ulaştim (220 yapan arkadaşlarımda var gerçekten süratli bi araç) virajlarda ise 160 dan aşşaği düşmedim en keskin virajlarda ise 140 120 girdim tabi orjinal amartsörleriyle uzun yolda gerçekten cok güzel 1 araç ama şehir içinde kısa mesafelerde aracı öldürüyorsun tat alamıyorsun..... eerki altındaki polo ise 16inc canttan yukarı takmıyacaksın ha ben 17 18 takıcam diorsan golf yada leon benzeri araç alıcaksın hea oda yetmez 30 40 50 inch takıcaksan ozel üretim alıcaksın
Son Düzenleyen Taykun; 11-01-2012 20:34. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |