User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
133 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Köpeğim ölüyor yardım

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garip ismini koymuştuk
    Hayat zaten ona sokaklarda doğarak darbesini vurmuştu
    O safkan sokak köpeği olarka hayata yenik başladı zaten
    Birde bu hastalık gerçekten Garipe yakışmadı
    Ne güzel Çorluya gelince sevicez onu sabretsin azcık iyileşsin
    Valla Garip i iyileştirmek için resmen yırtınıyorum sen biliyosun ne kadar değer verdiğimi köpeğime.

Alıntı TFSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi helal olsun sokak köpekleri konusunda duyarlıymışsın herkes yapmaz şu yaptıklarını.
    Sağolasın.

Alıntı H.CNGZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerinizin aynısını birebir yaşadım şuan köpeğim 4 yaşında ve taş gibi. Şimdi yapılması gerekenler veterinerde yapıldı ise, ağızdan hap tarzı bir ilaç veriliyor ve aşı. Bunların sonunda köpeği ılık bir yerde tutun, önüne ılık süt ve içine çok çok ufak ekmekler atın. 1 gün 2 gün yemiyor ancak kendini idare edecek şekilde az az yiyiyor. Arada kusması normal , dediğim gibi veterinerde yapılanlar yapıldıysa max 2 güne iştahı açılacaktır.
    Sahip çıktığım günden beri vet e gitmediği gün sayısı 2-3 gün heralde iştah bitti hayvan sadece su içiyor oda zorla

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanlı ishalin tedavisi var gunde 3defa min aşı olcak.Sureklı gozetımde tutucaksın (kuucukken kopegım gecırdı allah tekrarını yasatmasın.ve suan yasıyo 6yasında masallah). Ama cok fazla ugrasman lazım hatta kanlı ıshalden bronsın kaldı nefes alıp vermesınde bıseler degıstı halada aynı kalıcı oldu hasar ama yasıyomu yasıyo . Almnyadan bı ılac ıstemıstı benım veterıner ama ınan ısmını hatırlamıyorum gerek kalmadan ıyılestırmıslerdı.Kanlı ıshal cok zordur ınsallah atlatır.
    Benimkinin direnci sizinkinden daha az demekki

Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemeğiyle beraber nişastada katmayı dene bol miktarda ishali kesebılırsın belkı ertekın
    Yav hiç bişey yediremiyorum neye katıcamki?

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah şifa versin umarım iyileşir garibim
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

VSO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa çok moralim bozuldu gece vakti garibim ne acı çekiyor kim bilir..yapılabilecek herşeyi yapmışsınız gözüken ciddi bi enfeksiyon kapmış gibi..umarım iyi olur burada koşup oynarkenki resimlerini paylaşırsın. çok severim köpekleri ben de ilgiliyim.. bu kadar saydığın şeye 2 gündür atlamıyosa..ki deliler gibi yemesi lazım umarım iyileşir çok üzüldüm..
    Special thanks to; Utku Selamoglu.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    al eline sırıngayı.Dırencten cok sevgıyle guc bulur kopekler

Al abi elıne sırıngayı bas ıcıne sırke muz su ve ishal kesici tozu aç ağzını dırek ıcır agızdan.
    Hıcbısey olmaz .Mecbursun hayattta kalmasını ıstıyosan.Bıde gıt veterınere ıc hastalık parazıtlerıne bısey yapamıyorum dıye bısey mı var ne bıcım baytarsın bu kopege bısey olsun tarzında cıkıs onun olmesını ıstemıyorumde sevgını bellı et..Hersey yoluna gırer ınan bana.Ama kendını bu sekılde kandırma sakın ola ki ' sizin ki daha dirençliymiş demek ki ' gibi..Ben bılırım ne cektıgımı.Sevmek ıstıyodum kuyrugunu 2sallıyodu 3.de bayılıyodu boşboş bakıyodu etrafına.Yuruyemıyodu bıle sevgi+bakım+sevgi=uzun ömür
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada daha 1.5aylık kopege(ki fotolardan anca okadarlık gıbı duruyo kucuk bıle olabılır) Tavuksuyu vs vermeyın.Kucucuk hayvan hazmedemezkı hazımsızlık yapar.Sut urunlerının tamamını vermemenız gerekıyo(aynı zmnda ıc parazıt yapar) kuru mama alıp yavru kopekler ıcın azıcık yemeyı kolaylastırcak sekılde suyla ıslatıp versenız yeterlı ztn ıcınde hersey var.Kopek gelısımını tamamlasın sonra n verırsenız verın.Gelısım cok onemlı ama tabıkıh erzmn ıcın sadece ve sadece kuru mama(6senedir)

5yaşında çocuga rakı balık sofrası kurmakla es deger sut ve sut urunleri+kendi yediğimiz yemeklerden vermek hele hele yavruyken
    Zaten en başta konserve mama aldım hindilisi ördeklisi 2 tane aldım yavru köpek için (puppy) ama yemiyorki.Ilık suyla ezdim onları gene yemedi vallahi tırlatacam.Kendim doğursam bukadar uğraşırmıydım bilmiyorum

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yav hiç bişey yediremiyorum neye katıcamki?
    hocam tutun kafasını şırıngayla hafif hafif ağzına verin ortalığı inletecek ama ne yapalım onun için. şimdi yanına gitmeye tırsıyorum ilaçları hatırlayıp üstüme saldırcak diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zaten en başta konserve mama aldım hindilisi ördeklisi 2 tane aldım yavru köpek için (puppy) ama yemiyorki.Ilık suyla ezdim onları gene yemedi vallahi tırlatacam.Kendim doğursam bukadar uğraşırmıydım bilmiyorum
    Yemıyokı eywallahta hayvanın gucu yok o suan sadeece etrafa bosbos bakıp ulan ıcımde bıseyler oluyo ama sana nası anlatsam dıye dusunup arada hıckırıp uzgun bos bakan bı suratla etrafa sıcıyodur.

oturttur kucaga ac agzını bı elınle daya şırıngayı.Istemesse yemesın.(sıkar manasında)
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al eline sırıngayı.Dırencten cok sevgıyle guc bulur kopekler

Al abi elıne sırıngayı bas ıcıne sırke muz su ve ishal kesici tozu aç ağzını dırek ıcır agızdan.
    Hıcbısey olmaz .Mecbursun hayattta kalmasını ıstıyosan.Bıde gıt veterınere ıc hastalık parazıtlerıne bısey yapamıyorum dıye bısey mı var ne bıcım baytarsın bu kopege bısey olsun tarzında cıkıs onun olmesını ıstemıyorumde sevgını bellı et..Hersey yoluna gırer ınan bana.Ama kendını bu sekılde kandırma sakın ola ki ' sizin ki daha dirençliymiş demek ki ' gibi..Ben bılırım ne cektıgımı.Sevmek ıstıyodum kuyrugunu 2sallıyodu 3.de bayılıyodu boşboş bakıyodu etrafına.Yuruyemıyodu bıle sevgi+bakım+sevgi=uzun ömür
    Zaten dükkanda hep onla uğraşıyorum.Şırıngayla öyle şeetsem soluk borusuna kaçmazmı?ciğerleri doldurmayalım?

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavaş yavaş verince bir şey olmuyor benimki yarısını dışarı atıyordu yedikleri yetti ona

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten dükkanda hep onla uğraşıyorum.Şırıngayla öyle şeetsem soluk borusuna kaçmazmı?ciğerleri doldurmayalım?
    yok bişy olmaz bende kedime yavruyken öyle veriyordum vitaminleri fln ya yutuyordu mecburen boğasına kaçarsada refleks olarak öksürüyordu bşy olmaz

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bısey olmaz dırek agzının ortasında degılde yanagın kekanrından az az sık gitsin

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bısey olmaz gıdıpte tazzıklı fıskırtarak verme bellı bıyerden sonra ztn yavas yavas dıl hareketlerıyle yutmaya baslıcak .bıkerede degıl bıkacseferde ver arayı cok tutmadan

yutsun bekle ver
    yutsun bekle ver

gibi dusun.daha once hıc agızdan beslemedıysen baska bı arakdasın acsın agzını sen ufak ufak verırsın dedıgım sekılde.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın artık bütün kozlarımı oynıycam.Sabah ilk iş veterinere götürücem sonrasında duruma göre bir şekilde o miğdeye sıvı halde besin sokacam aht ettim artık.

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan süt içmesi de ishalinin devam etmesine sebep olacaktır ama yemek yerse ishalin devam etmesi sizi korkutmasın, canlanmaya başlayacaktır.

Veterinerlerde süt tozu satılıyor yavru köpekler için, bunu biberonla minik yavrumuza ılık suya katıp içirin, en güzel taktik de ağızlarının kenarından yavaş yavaş vermektir, yarısından fazlasını yutar kalanını dışarı çıkartır

Yavru köpekler için ishal korkulu bela ama hem kendi gücüyle hem de sizin desteğiniz ve ilginizle atacaktır, ona yanında olduğunuzu belli edin, sevin, özellikle temasta bulunun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde kopegimin basima gelmisti kanli ishal.veterinerlik fakultesine goturdugumde cok gec demisti doktor.gençlik hastaligi demisti anne sutu emmeden ayrilmis annesinden demisti ve uyutmustu.anne sutu gelisim ve direnc icin her canlida cok onemli.mesela kuslarimda da kursagindan kustugu siviyi alamayan yavrularin öluyor.alan ise solucan gibiyken 3 gunde yumruk kadar oluyor

desccant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun umarım iyileşir
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galiba şuanda ilkokulda öptüğüm kızda geldi hahahah
    Ne başarırsanız başarın, size yardım eden biri mutlaka vardır.
    Athea Gibson

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH yardım etsin yavrum ya cok tatlı....
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor bi durum , allah şifasını verir , 4 5 yaşlarını görürsünüz ilerde inşallah.Ayrıca kaderine terketmeyip , merhametli davranıp ilgilendiğiniz içinde allah razı olsun.

Bu arada daha 1.5aylık kopege(ki fotolardan anca okadarlık gıbı duruyo kucuk bıle olabılır) Tavuksuyu vs vermeyın.Kucucuk hayvan hazmedemezkı hazımsızlık yapar.Sut urunlerının tamamını vermemenız gerekıyo(aynı zmnda ıc parazıt yapar) kuru mama alıp yavru kopekler ıcın azıcık yemeyı kolaylastırcak sekılde suyla ıslatıp versenız yeterlı ztn ıcınde hersey var.Kopek gelısımını tamamlasın sonra n verırsenız verın.Gelısım cok onemlı ama tabıkıh erzmn ıcın sadece ve sadece kuru mama(6senedir)

5yaşında çocuga rakı balık sofrası kurmakla es deger sut ve sut urunleri+kendi yediğimiz yemeklerden vermek hele hele yavruyken
    Abi köpek konusunda zerre bilgim yok ama bi arkadaşım köpeğe çikolata verilmemesi gerektiği , aksi taktirde kör olabileceği ile ilgili bişey söylemişti.Aslı varmıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zor bi durum , allah şifasını verir , 4 5 yaşlarını görürsünüz ilerde inşallah.Ayrıca kaderine terketmeyip , merhametli davranıp ilgilendiğiniz içinde allah razı olsun.

Abi köpek konusunda zerre bilgim yok ama bi arkadaşım köpeğe çikolata verilmemesi gerektiği , aksi taktirde kör olabileceği ile ilgili bişey söylemişti.Aslı varmıdır?
    Aynen öyle.Köpeğe şeker ve şeker ihtiva eden şeylerin verilmesi böyle sonuçlar doğurabiliyor.Köpeklerde bağırsak sistemi insanlar kadar gelişmiş değil.Soğan zarı bile köpeği çok hasta etmeye yol açabilir.
    Teşekkür ederim umarım düzelir ölmez ve 10-15 sene benle olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)