tuhh yaa. :S :S cok uzuldum.
Printable View
tuhh yaa. :S :S cok uzuldum.
Çok üzüldüm arkadaşım :(
Ertekin bey, okudum mesajlari ve kopeginizin olmesine cok uzuldum.
Bende buna benzer bir durum yasadim yaklasik 10 sene once gozum gibi baktigim kangal kopegimi kaybettim. Acisini bilirim.
Sonucta bir mesajinizda da soylediginiz gibi, Allah can veriyor yine o aliyor.
bu kanlı ishalden kurtulus yok bende neler yaptım huskylerimin 3 yavrusu bu lanet hastalık yüzünden öldü kesinlikle gencçlik aşısı ve iş parazıt aşılarının yapılması şart köpeklerin yavruyken...
bu sebepten golden kaybettik tavana sıçrayan köpek yerinden kalkamıyordu
tüylerim diken diken oldu şu an.. :(
hadi yaa üzüldüm, senide tebrik etmek laım elinden geleni fazlasıyla yaptın..
Kardeş çok üzüldüm bidaha aklında bulunsun hemen vermen gerekiyor. Ben bir adet dalmaçyalı almıştım onun başına geldi köpeği eminönünden almıştım.
3 farklı veterinere götürdüm hepsi umudu kes gençlik hastalığı bu ölür dediler. Aldığın yere hesap sor dolandırıcı onlar hayvana bakmıyolar öleceğini bile bile satıyorlar dedi.
Ben gaza geldim ve bi koşu eminönüne gittim. Adama bağırıyorum adam direk abi ne bağırıyosun veteriner bilmez bu işi git bi tane aptamil al köpeği bırak bana 2 gün sonra gel dedi.
Son fırsat aptamil aldım verdim adama köpeğide bi kafese koydu önüne ufo koydu 2 gün boyunca günde 3 kere aptamil vermiş. Aradı beni 1.5 gün sonra yarın gel köpek canavar gibi dedi. Gittim hakkaten öyleydi.
Daha sonra bunu arkadaşlarımın köpeklerinde denedik ve hepsinde başarılı olduk. Keşke erken okusaydım konuyu ona üzüldüm.
çok üzüldüm gercekten:( evlat gibi
Çok üzüldüm, ben de 16 sene boyunca birlikte büyüdüğüm köpeğim ölünce çok kötü olmustum. Sen elinden geleni yaptın. :(
çok üzücü umarım iyileşir
üzüldüm valla.. ben de köpeğimin bigün elbette öleceğini düşündükçe çok rahatsız oluyorum.. gerçi daha ne ölümler görücez çok mutlu olmak için gelmedik sonuçta dünyaya.. son günlerinde rahat ettirdiniz enazından onun için iyi bişey bu mutlu olmalısınız siz olmasanız da sonuç aynı olucaktı ama daha üzgün ve çileli gidicekti ufaklık..
Ertekin abi gerçekten üzüldüm :( Fazla Üzme Kendini Diyeceğim Ama Lafta söylemesi Kolay Biliyorum bide iyi yönünden düşün Yarın Birgün Ahirette Sana Şefaatçi Olucak İnşallah.
gerçekten çok üzülüm. hala senin gibi iyi niyetli insanların olması ne kadar güzel. allahım bizlere uzun ömürler wersin.
Allah razı olsun dostlar vallahi yazılanları okuyunca moralim azda olsa düzeldi.Şaşırdım açıkcası insanın bukadar dost u görünce yunanistanı fethe kalkışası geliyor.Tek tek hepinize teşekkür ederim.
cok uzuldumm yawww helede yavru olunca daha bı ınsan buruluyor ınsannın
çok üzüldüm :( siz elinizden geleni yapmışsınız ama