yapma be ertekın belkı kuratarabılırız dıye sewınmıstık uzdun bızı be :(:(
Printable View
yapma be ertekın belkı kuratarabılırız dıye sewınmıstık uzdun bızı be :(:(
ah be çok üzüldüm cidden :(
fazla üzülme diyicemde cidden zor iş evde doğan bakımlı ev köpekleri bile belli aşılarını olmazlarsa ölebiliyorlar kaldıki bazı türlerin bazı hastalıklara daha çok hassas olduğuda bir gerçek. mesela alman ve rott larda kanlı ishal önceliklidir o yüzden onlara parvo c aşısı yapılmalıdır sonrası karma aşılar.. kaldıki bu köpek sokak köpeğiydi sen elinden geleni fazlası ile yapmışsın hemde çok fazlası ile ama ne desek boş üzülmemek elde değil ben bile yavrunun resmini gördüm şimdi öldüğünü duydum bir garip oldum duygulandım.. kaldıki seni düşünemiyorum..
Ertekin abi çok üzüldüm :(
Çok çok üzüldüm :( :( :( :( :( oooooooooooof
yetişemedim tühhh kola içiricektin be abi gerçekten yetişemediğime çok üzüldüm konuyu okudum ve tam yazıcaktım son msjı gördüm :(
Geçmiş olsun hayvanın karakterine alıstıtan sonra bu şekilde sonuclanması herkesi üzerdi
Hadi beeeeee
çok üzüldüm yaaa :( ...
Doğru söylüyosun abi.Bakamayan yada fazla yavrusu olan arkadaş olursa memnuniyetle alır gözüm gibi bakarım.Birdaha dışarda bulduğum bir köpeği almam çünkü bir hastalığı olupda böyle bağlanıp gene üzüntü yaşamak istemiyorum.Sokakdaki hayvanları sürekli besleyen biriyim gene devam ama sokakdan sahiplenmem sanırım birdaha.
işte bu haber çok kötü :(
Sokakta buldugun bir yavru icin elinden gelen herseyi yaptin. Keske herkes boyle duyarli olabilse...Dun gece tum konuyu okudum ve gercekten cok uzuldum.
çok üzüldüm çok üzücü bir olay :(
ıste kopek beslemek agır bır yuk kımı yerde ınsan ıcın yapmıcaın fedakarlıgı ve duyarlılıgı yapıyosun...sen cabanı gosterdın uzulmen kadar doal bısey yok kucucuk can goz gore gore gıttı senın yapman gereken bı yavru sahıplenmen...zaten su cabanı gordukden sonra kopegı yavrulayan sana o kopegı gozu kapalı verır...
Garibi bende sevmiştim çok tatlıydı :(
Valla şuan yokluğunu hissediyorum şimdi yaşasada dükkana yanına gitsem keşke.Sağlıklı bir yavru olusa seve seve bir ömür dostluk ederim.
Hayvanları ne kadar sevdiğimi en yakından sen bilirsin.Çok fena oldum valla kulaklarım kıpkırmızı kardeşim.
mınık olması daha cok uzdu benı:(
çok üzüldüm bilirim köpek sevgisini.....