Naptın Ertekın abı noldu yavrucak :(
Printable View
Naptın Ertekın abı noldu yavrucak :(
Sabah veterinere götürdüm fakat köpeğin resmen pili bitmişti.yerden hamur gibi kaldırdım artık kemikleri elime batmaya başladı,veteriner durum pek iç açıcı değil dedi serum verdi birde antibiyotik ve vitemin takviyesi yaptı iğne ile.Canı Allah alır Allah verir ama bu durumda kurtulması pek olası değil zaten şuuru kapanmak üzere dedi.Cumadan sonra küçük boy aptamin aldım ve birAz sulu şekilde yapıp ılık vaziyette şırıngayla zorda olsa ağzının kenarından yutturdum.Tabiki yarısından fazlası döküldü ama baya bi yuttu ama akabinde hayvan kustu.şuan gene yatırdık ama sanırım ölmek üzere.kulaklarım ateş gibi üzüntümden.
abi sirke verin.son çare biraz sulandırın aptamile katın birşeyle karıştırın. durumu çok kötü olmuş benimki bu kadar değildi :(
:( çok üzüldüm yaw keşke elimizden birişey gelse ...
çok üzücü yaaa:( allahım kolaylık versin yaa
gerçekten üzüldüm allah sabır versin size umarım mucize gibi görünen gerçek olur..
Bilirim bu üzüntüyü gözümün önünde resmen çığlık atarak can vermişti, 3kg civarıydı sizinkine bakılırsa sizinki de o civarda birşey, daha az üzülmeniz için dibinde durmayın çünkü baya zor yaşaması biliyorum bırakıp ta gidilmez ama yapıcak hiçbirşey yok bence :( 5 gün boyunca 1dk bile bırakmadım ama kurtaramamıştım, son aşamada dolaşım sistemine sıçrıyor virüs :(
kahretsin yaa, nasıl olmaz bi çaresi aklım almıyo. çok üzüldüm, ben anlamam açıkçası, çok kedi köpek baktım çocukluğumdan beri ama hiç başıma gelmedi böyle bişey. burda veteriner arkadaşlar vardı, isim hatırlamıyorum ama kedim için konuşmuştum bende, belki başka bişey bilen çıkar. başka veterinere götürseniz ne bileyim :( sıcak tutun bari, iş yeri ortamı nasıl bilmiyorum ama hiç üşümesin :(
Yaş mama ver sakın kuru mama verme ev yemegide verme
yemesse su ile karıştır şırınganın ucuna boru tak içeriye göndert ama bunu sen deneyimsiz ise yapma cigerlerine gönderirsin hayvanın
Valla üzülüyoruz ama elden gelen ne varsa yaptım ben.üzüntüden saçmalamaya başladım artık etrafa.Burda çok fazla veterinere telefon ettim götürdüğüm veterinerin dışında hemen hepsi aynı şeyleri söylediler.iş ortamı yani çok sıcak değil dükkan sonuçta ama kulubesi çok güzel ve yalıtımlı.altına polar battaniye serdim.bugün gerçekten çok parçalandım ama bilemiyorum artık.valla içini açıp bakasım var oderece saçma düşüncelerdeyim üzüntüden.
köpeiğiniz için çok üzüldüm bende köpeğimi kaybetmiştim bılırım acısını.yalnız dıkkat etmenız gereken bır noktada kendı saglınızdır.dışkısını elınızde yara varsa cıplak elle ellememeye özen gosterın,inanın insanlar ıcınde cok kotu sonucları olabılıyor.tekrar gecmıs olsun umarım kurtulur.
Köpek hala aynı durumda mı herhangi bir düzelme var mı sana bı numara vericem bu gün kesin Ulaş ona benim numaram 0544-340-52-56 Gokhan burdan gormessem ara beni abimin numarasını vericem halleder inşallah bı türlü
Bu hayvanın kurtulması çok zor.Muhtemelen gençlik hastalığına yakalanmış.Veterinerlere de kızmayın çünkü olaya duygusal bakmıyorlar hayvan sahipleri gibi.
Arkadaşım yapabiliyorsan uyuttur hayvanı acı bari çekmesin daha fazla.Sonra da bir barınaktan kendine başka bir yavru al.Böyle bir şeyin insandaki etkisinin en iyi tedavisi yeni bir yavrudur.
yavrum bişeydende haberi yok derdinide anlatamıyo ne acı çekiyodur şimdi...
0 212 530 38 24 bu numarayı mutlaka ara çiğdem hanım sadece aşı yapmayı bilen veterinerlerden ziyade fazlaca ameliyatı var umarım yardımcı olabilir...
veterinerlik en zoru. İnsan hadi hastalığını anlatır şuram ağrıyo buram ağrıyor diye. Küçücük köpek nasıl anlatsın yaw. Veterinerde ne kadar anlarsa artık. Yazık valla.
Arkadaşlar köpeğim garip az önce gözlerini kapadı.Artık öldü..16 gün yanımda baktım heralde bi 12 günü veterinerde geçti.şuan kendimi bi kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum hep aklıma ilk bulduğum gün geliyor.yazın denize götürme akşamları gezdirme hayellerim vardı.vicdanen rahat ım ama aşırı derecede üzgünüm.yardımlarınız ve desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.