Gecen senede ocagin 15 inden sonra yagmaya baslamisti yanlis hatirlamiyorsam bu sene de ayni olur herhalde.. Gecen sene kar lastigim olmadigi icin kullanmamistim ama bu sene aldim kara haziriz artik geceleri yanlama meetinglerinde bulusuruz insallah
Printable View
Gecen senede ocagin 15 inden sonra yagmaya baslamisti yanlis hatirlamiyorsam bu sene de ayni olur herhalde.. Gecen sene kar lastigim olmadigi icin kullanmamistim ama bu sene aldim kara haziriz artik geceleri yanlama meetinglerinde bulusuruz insallah
bende bgn kar lastıklerımı taktım ne olur olmaz :)
belringo da 4 adet orjinal ebatlarında starmaxx kış lastiği sağlam bir yağsada yanlama pratiklerine başlasam. :D
arkadaşlar bi araştırma yapmam gerekiyo ama bulamadm böyle bir bilgiye nereden ulaşacağımı
x bi tarihe ait son 5-6 yıllık hava durumuna nereden ulaşabilirim
atıyorm
02 aralık 2010-2011 falan diye?
varmı yardımcı olablicek
Döner pişkin salon boş biyruuuunn
Weather Forecast & Reports - Long Range & Local | Wunderground | Weather Underground
:D:D
aynen koray abi :)
Hayat bana guzel :)
http://i1265.photobucket.com/albums/...ps65a980b1.jpg
abi alttarafdan bi yerden buldumm
ararken bi ara ingilizcem bitti diyesim geldi :D
teşekkür ediyorum ikinizede
enter location kısmına İstanbul'u yazacaksın ve enter'e basacaksın :)
Sonra karşına çıkan ekranda tahmin bölümünde sağ üst köşedeki view calendar'a tıklayacaksın. Ve bu linkteki ekrana ulaşacaksın :)
History | Weather Underground
Kar yok,heyecan yapmayin...
Bugün pastırma sıcağı kıvamında güneş vardı havada
Bati Atasehirde aniden firtina gibi hava cikti. Yarim saat once sut limandi. Demek sert hava geldi. Gelsin de artik zaten. Araliga girdik.