Maslak ve Ayazaga civarlarinda sabah 9.30dan beri araliksiz yagiyor :)
Printable View
Maslak ve Ayazaga civarlarinda sabah 9.30dan beri araliksiz yagiyor :)
halkalida 1 saat oldu baslayali heryer beyaz
Beylet simdi anladim bu trafik kar yuzunden degilmis, 21 !araliktan kacis trafigiymis
İnsanımızda ki özgüvene hastayım gerçekten yazlık kabak lastiklerle bana hiç bişey olmaz ben bunla her türlü rampayı çıkarım diye lafta hava atmaya bayılır ondan sonra hem kendi perişan olur hemde onlarca insanı perişan eder..
Tabi bide arabayı kaydırıp gelir sana vurur bi onlar akıllı zaten biz bosuna alıyoruz kar lastigi.. Daha kredisini ödediğim sakındığım arabaya gel vur yazlık lastik vardı kaydık de hey güzel Allahım ne güzel iş..
aboow haliniz harap vallahi billahi :D daaha 1.5cm kar ya var ya yok :D heryerin azına sıcılmıs.
ama belediyelerde ve karayollarında suc..Hava tahmnni bılıyosun,kar buz olcagıda aşikar..çık sabah saat 5te yola sal tüm ekipleri ,tuzla yolları ..tuz ve çakıl ile..yağan kar yere tutunamasın olsun bitsin..
Yönetim şekline bak anasını satiyim,yerler buz tutsun,kar hele bi yagsın ıyıcene,insanlar biraz kaza yapsın.Akşam üstü bi çalışma bi tuz bi bişey.Sonra haberlerde ;
karayolları tuzlama çalışmaları son hız devam etmekte,gunduz yaşanan yogunluk blabla.Ve şimdi goruyosunuz karayolları çalısıyor.(1tane kamyon gecer formalite)..
Sonra ilerleyen saatler,evet sayın seyirciler son dk bıldırıyoruz.Bogaz koprusu ve haliçte araçlar buz pateni yapıyor adeta..
Aklınızı,planlarınızı seviyim yahu..Böyle şey olmaz olsun.
gebzeye gelebilsiniz yanlamak isteyenler :)
yaw allah aşkına belediye bişey yapmasın akşama eğlence yaparız yaw. İstanbul Park bizi bekle gelioz.
Allahtan yıllık izindeyim evde sıcak sıcak gs nin rakiplerinin belli olmasını bekliyorum :D
hay aliminyum ya kar lastiğim takılı değil garajda kaldı araba
Florya da birikmeye basladi sert frende kayiyor araclar ve yagmaya devam ediyor
tek başına yola çıkan kar lastiği ve zinciri olmayan bababın oğluda olsa yardım etmem aga
kağıthane civarında yerde bir gram kar var ve insanlar kaya kaya gidiyor.inş kaza bela olmaz
Sabahtan beri yolda kalanlar yuzunden trafikteyim
Benim keyifler gicir
Umarim devam eder butun gece disarida olucam karin keyfini yasamak lazim :)
Ama tavsiyem kar lastiksiz adim bile atmayin
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...80201670_n.jpg
Küçükçekmece/Cennet :)