Topkapi merter yonunde metrobua gectigini gormedim. 1 tane gordum onada insanlari fabrikada monte etmis olmalilar
Topkapi merter yonunde metrobua gectigini gormedim. 1 tane gordum onada insanlari fabrikada monte etmis olmalilar
74 model sehpa...
beylikdüzü beykent sananayi içi bile felç oldu.trafik kilitlendi..allah evine gitmeye calışanlara yardım etsin.
Beykent' trafiğini ben genelde şu şekilde atlatıyorum.
E5'ten dönüyorum Beykent'e doğru sonra tekrar İstanbul yönüne dönüp Opet'i geçer geçmez sağdan Beko'nun yolundan PerlaVista'ya doğru gidip PVista otoparkın içinden arka sokaklara giriyorum en kısa çözüm bu gibi şuaralar.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Fena degil 1saat otobus bekledik45dkda ali samiyene geldk mecdyekoyden.. evet gayet iyi...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
metrobuste bırgun bogulcaktım kısın kalabalıkta:S
www.honda-tech.com
Bakırköy'de şiddetini kaybetti iyice kaldırımdaki karlar eridi. Gece yağmazsa yarına kar falan kalmaz.
Ama Halkalı'ya eve nasıl geçicem bilmiyorum![]()
.
bugün istanbulda 344 tane kaza olmuş. birde mevzuyu gene tweter ve facebookda belli gruplar mayalara 21 aralığa bağlamaya çalışıyor nette![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Al iste haberlere vak,vatandastaymis suc.. Kar lastigi yokmus. Meteoroloji uyarmis insanlar bilincsiz yola cikmislar..
Ulan mete.ljo uyrdiysa tuzlamayi sen yapicaksin vatandasmi yapcak olaya bak yaa.. Hala ilkel 90laardan kalma kurekle tuz atiyolar. Allah bildogi gibi yapsin,yapmasi gerekeni yapmayan herkesin iki yakasi bi araya gelmesin insallah
Metrobus kazalarina bak,iettlwrde metrobuslerde kis lastogi niye yokk ??
- K -
________
Dr.Ecu
sakınn beylikdüzü tarafına ne gelin ne de beylikdüzünden çıkın, heryer kilit berbat, rezalet. yenibosnadan esenyurta 10 dkda geldim, esenyurttan kavaklıya 1.30 saat..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Kar lastigi takma mecburiyeti guzel oldu amaaa o lastigi takan insanlara birinin lastiklede olsa karda kuru havada davranildigi gibi davranilmamasi gerektigini anlatmak lazim .... servis minibusleride dahil yolda bildigimiz okuzzzz dolu ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)