Valla benim Sabah Sabihadan uçuşum vardı 6 uçağı iptal oldu ki 6 saatindeki bütün uçuşlar iptaldi benim 07:10 sadece 25dk rötarla geldim. Mutluyum![]()
İzmire kar dediler yağmur yağıyor şakır şakır![]()
Valla benim Sabah Sabihadan uçuşum vardı 6 uçağı iptal oldu ki 6 saatindeki bütün uçuşlar iptaldi benim 07:10 sadece 25dk rötarla geldim. Mutluyum![]()
İzmire kar dediler yağmur yağıyor şakır şakır![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
40 yılda bir arabayı açık otoparka park ettim ve dolu yağışı başladı.
Emir İstanbul için güncellemen var mı
14:00'dan sonra başlayacak yarına kadar hiç durmayacak bilgisi halen geçerli mi?
Marmaradaki basınç dalgalanması sistemi etkiledi ama haftasonu gelecek olan sistem için zemin hazırladı. O fena vuracak heralde.
IN BOOST WE TRUST
Şuan Erenköy'de aynı şekilde temiz bir sıkıntı yok.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Açın önceki sayfaları okuyun,sabırsız olmakta üstünüze yok.. Beklentiyi düşük tutun ama anadolu yakası şanslı dedik öylede olacak.Avrupa bu saatden sonra pek bişey beklemesin.Saat 14:00 den sonra oturup filmi izlersiniz.Ankara'nın yüksekleri karla karışık yağmur alır ama akşam 4-5 gibi il geneli kara döner.etkili olur mu zor gibi.. Çok fazla yağmur yağdı.. Bozulan bişey yok,ama daha önce üstüne basa basa dedim bu 1.seviye,sonrası 2 ve 3.seviye diye gidiyor.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Çekmeköy'de bile yollar açık, sanırım 14:00'daki yağış için Emir de beklenti içerisinde.
Bekleyip tadını çıkaralım![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Allah dualarımı kabul etti. Halkalıda hayat normal, yagış felan durdu. umarım bir an evvel gider bu sistem.
Tango-1 never dies.
bursa bembeyaz şuan etkisi arttı uludağa çıkçak arkadaşlar niyetlenmeyin bile 4x4 subaru ile bile zorlanılıyor dikkatli olun
SM PERFORMANCE
nirvana zirvemizde hazır.. Tablo benden yorumlası diğer bilenlerden gelsin![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)