ben kışlı kalmadım:D
Printable View
ben kışlı kalmadım:D
hava ufak ufak ısınıcak artık.
meteonun ve accunun xq.
ayni gunu bile tutturamiyorlar yagis konusunda. maltepe ,cadde vs yagmurluydu.canlu gosterim de bile bulutlu yaziyor. guvenipte cikilmaz bunlara.
Yaz özeti ; Nisan ayı ılık ve soğuk geçecek.Özellikle ilk 15gün dalgalı tam hasta edecek soğuk-sıcak dalgası var.Mayıs ise orta şekerli yine.Haziran-Temmuz arası normal sıcak geçecek.Ağustos ayında ülke geneli ciddi sıcak olacak fakat ortalamayı baz alırsak serin-normaller civarı bir yaz olacak.Yağışta yine batı kesim normallerde kalırken doğu karadeniz-doğu bölgeler ciddi yağış alacaktır.2016 sonbaharında ise la nina periyodu tam olarak başlar ve kış geç gelebilir.. Kısa vadede önümüzdeki 15 güne dikkat hasta edebilecek bir atmosfer hakim..
Emircim La Nina etkisi ile kışlar artık daha soğuk geçecek diyordun. Geç gelecek kış iyiye mi işaret kötüye mi ne dersin?
Sonbahardan itibaren etkili olacak la nina ama çok güçlü oranda olmayacak.Büyük ihtimal tam anlamıyla kış ocak 2.yarısını bulacaktır.El ninoya göre daha yavaş ama etkili bir tiptir.Dayanağım bu yani.Tabi bunlar ön görü ve %10'Luk verilerden gelen sinyal.. Ama gidişat güzel.Geriye dönüp bakarsak son 5yıldır iklim olarak yağış olarak gerçekleşen olaylar güzeldi.Şu aralar fazla takip edemiyorum genel "Hayat" koşturmasındayım :) GEniş bir vakitde daha detaylı inceleme yapıp sizlere sunacağım
Birkaç gündür istanbuldaki bu pis hava nedir böyle ,bir yagmur yağsada şu havadaki pislikleri yere indirse yoksa yakındır nefes alamayacagız
haftasonu havalar soguyacak deniyor.herhalde 10 derecenin altına düşmez.
İstanbul'da hakkaten 2 gün yağmur yağsın hava gerçekten iğrenc.
5 nisan - 10 nisan arası güzel bir sıcak olur.15 nisan mayıs başı arası biraz dalgalı.gündüz 12-13 gece 5-6 derecelerde bir süre gezinme devam eder.Adam akıllı yaz mayıs ortası gelir.İç kesimlerde haziran başı.İç kesimlerde 40gün yağışları var,nisan yağmurları var ilerleyen dönemde.Dolu için dikkatli dönem ise nisan 5 ile başlar.Zaten doluda anlık uyarı yapacağım herkes rahat olabilir :)
Hava durumuna baktık bulutlu görünüyordu. Balkona çamaşır astık az önce bi yağdı geçti.
Fakirliğin gözü kör olsun almadık kurutma makinası hava durumuna bakıp çamaşır asıyoruz :D
12 -13 derece çok soğuk ya... Anlaşılan t-shirt için kafadan 1 ay daha beklicez :/
ohh 22-23-24-25 diye hava ısınıyor beyler haftasonu yanacaz :D Umarım böyle gider , geri soğumaz...
Pazar gunu Korfez pıstı ıcın tahmın yaparmısın kardesım,cok onemlı....