benim arabanın el frenini iki tık indir, direksiyonu da düze getir sal gitsin aşşa
abi bin arabana düz yolda giderken direksiyonu sağ sol yap debriyajada bi bas çek yap yada 2den 3'e at sonra geri 2. vitese dön sonra ufak bi direksiyon hareketi
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
abi bin arabana düz yolda giderken direksiyonu sağ sol yap debriyajada bi bas çek yap yada 2den 3'e at sonra geri 2. vitese dön sonra ufak bi direksiyon hareketi
hava güzel olunca birde jantları-lastikleri değiştirmeye yakın yapıcam bunu zaten el freni tutmuyo olum...lastik kaldırımda sabit şu anda
arnavutköy beyazladı
yollar full buz
mahmutbey yolunda 10 a yakın araba gördüm "tutunamayanlar"dan Allah tan çok büyük bir kaza yoktu
arabanın vitesi 3 ten 2 ye alınca bile yolda 8 ler 9 lar çiziyordum
aman dikkat cemaat
Sonrası, kafadan aşağıya kaynar sular dökülecek, hayat bir film şeridi gibi akmaya başlayacak, el ayak bir birine dolanacak, frene asılacak ve kaçınılmaz son.
hava güzel olunca birde jantları-lastikleri değiştirmeye yakın yapıcam bunu zaten el freni tutmuyo olum...lastik kaldırımda sabit şu anda
bizimde çok az tutuyor ama tuttuğundada kiltiyor diye biliyorum bazen elfreninin indirsemde araba gitmiyor attık garaja kışlık jantlar tavan arasında lastiğe çözün bulamadık vakit ayırıp bu yüzden çıkartmıyoruz çok fazla arabayı
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim