Ayrica o balonu atmak isteyen neyle takip edecek yerden cok .merak ediyorum bu arada.bir balon cihazıyla falan 200 euroya mal oluyor.ayrica o balonu sisirecek hidrojeni nasil uretecek atmak isteyen onuda cok merak ettim
Ayrica o balonu atmak isteyen neyle takip edecek yerden cok .merak ediyorum bu arada.bir balon cihazıyla falan 200 euroya mal oluyor.ayrica o balonu sisirecek hidrojeni nasil uretecek atmak isteyen onuda cok merak ettim
Güzel güzel bu haftadan sonra tam kış moduna giriyoruzaralığın 20sine kadar soğuk hakim
Kartepe-Uludağ planları yapılabilir
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bu arada yarın öğleden sonra anadolu yakasına ben kar bekliyorum. Sabahtan zaten bütün istanbul yağışlı.
IN BOOST WE TRUST
tamam da senin attığın sabit balon değil. Ben sabit gözlem balonundan bahsediorum. Çapı 3 metre.
IN BOOST WE TRUST
Şuanki havanın durumu nedir yahutshirtle geldim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
"pazar ptesi bir kar yağacak var ya 1 hafta kalkmayacak" diyen biçok kişi duydum bu hafta içi. şimdi bakıyorum meteoroloji de accuweather da bu söylentiyi destekleyecek seyler göstermemiş. nedir bu işin aslı ona göre plan program yapalım![]()
bu seneki kış çok sert olacak diyorlar allah dışarda olanların yardımcısı olsun.kapı önlerine su ve yem koymayı unutmayalım lütfen.ahada önümüzdeki haftaki durum.
![]()
Cok sjkur geldim trye
Yollar berbat tr icin konusursam egef karmar yagmaz bilgilendiriyim
Sofiadan sonra tr yaklasirken kar in k si yok bikere..
- K -
________
Dr.Ecu
MGM yeniden bi güncelleme çekti haftasonu ve özellikle hafta içi kara çevirdi şu ana kadar takip ettiğim her yer zaten hafta başında çok ciddi soğuk ve kar beklentisi içinde
Yağsa fena mı olur ya![]()
Kartepe için pazar günü jandarma zincir ister mi acaba?Eminim sadece kışlık lastik yeterli olur ama geçen sene jandarma izin vermemişti binek araçlara..
Kartepeye gideceksen kar lastiğine çok güvenme derim.Geçen kış gittiğimde kar lastikli bir çok aracın çıkarkende inerkende sıkıntı yaşadıklarına şahit oldum.biz zincirli araçla bile arkasının sürekli kayması yüzünden sıkıntı yaşadık.Buzlanma çok oluyor bence kendini sağlama al yanında zincir bulundur...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)