User Tag List

Sayfa 799/999 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
18969 sonuçtan 15.163 ile 15.181 arası

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasından hareketle çok sıkıntı yaşar mıyız acaba?

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 ocak - 22 ocak dilimi.. Bütün ülkeye acil alarm verilesi bir durum gözüküyor..
    nasıl yani

şuan k.köy günlük güneşlik 10derece

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma günü için tüm haber kaynakları yoğun kar diyor

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasından hareketle çok sıkıntı yaşar mıyız acaba?
    geçen perşembe günü de aynı şey oldu yol kapandı giden araçların hepsi geri döndü. cumartesi için kartepeye gitmek ciddi risk çıkamama yol kapanma durumu muhtemel.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

serhat_evl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim.
    Her yerin bir uslubu bir düzeni var.
    Senin evine gelip evinde misafir olan birine cahil dersem bana kapıyı gösterirsin.
    Biz sana kapıyı da göstermedik, dedik ki bu forumda bu hareketin yanlış. Önce oku öğren özümse.
    Ülkenin hali de aslında bu. Emek veren insanlara Cahil diyebilmek, yolda otomobil kullanırken empati yapmak yerine o yol benim hak benim demek. Ülkenin hali senin yaptığın benzer yaklaşımına karşı, doğru bildiğini savunanlar sayesinde düzelir inşallah.
    Halen Cahillikten kurtarmaktan falan bahsediyorsun... Yazdığın yorumlara itimat etmek için önce sana itimat etmek bu forumun özelliklerindendir.
    Bak kötü biri olduğunu düşünmüyorum bu nedenle halen forumdasın ve bence ortamı anladığında sende hak vereceksin, ama bu algıyı zorlayacaksan gelip bu foruma üye olan sensin, sana üye olan biz değiliz forum da bir mecburiyet değil senin için ...

Bu konuda daha fazla kişisel konuları konuşmayıp konunun özünden devam edelim.
    Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
    Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat_evl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
    Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.
    ben senin tahminini gördüm eline sağlık özenip güzelce yazmışsın.. üslup hatası v.b oldu daha fazla konuyu deşelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diğer arkadaşlarda buraya bol bol verilerle yazsınlar yorumlasınalr birbirimizin açığını kapatalım.Ben bana cahil dememiş duymamış gibi sayıyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalım kırmayalım kendimizi.. Bilgilermizide sakınmayalım.. Tekrardan yaptığın tahmin için eline sağlık umarım kendini geliştirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be ilk kez bir tartışmanın bu forumda medenice insan gibi iletişim kurularak çözüldüğünü gördüm yeni yaşıma girdim resmen, Cidden anlamıyorum bazı insanları hırtlığı zontalığı delikanlılık erkeklik sanıyolar heralde, Merak etmeyin insan gibi medenice konuşunca totoş olmuyosunuz, İnsan oluyosunuz...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü kız istemeye Zekeriyaköy'e gideceğim. Kar durumu konusunda son gelişmeler neler sistemde değişiklik var mı?
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabın tahminleri hakkıdna ne düşünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalırmıyız?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabın tahminleri hakkıdna ne düşünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalırmıyız?
    Kar lastiğini geçtim quattro ile kesin yolda kalmazsın
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abime lazımdı allroad ona verdim R8 leyim şu anda, 245/35/19 305/30/19 pirelli sottozero serie 2 kış lastiği var.

R8 in quattro sistemi iş görürmü bakalım. yakalanırsam garaja kadar kazasız belasız ulaştırsında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben senin tahminini gördüm eline sağlık özenip güzelce yazmışsın.. üslup hatası v.b oldu daha fazla konuyu deşelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diğer arkadaşlarda buraya bol bol verilerle yazsınlar yorumlasınalr birbirimizin açığını kapatalım.Ben bana cahil dememiş duymamış gibi sayıyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalım kırmayalım kendimizi.. Bilgilermizide sakınmayalım.. Tekrardan yaptığın tahmin için eline sağlık umarım kendini geliştirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
    Anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim kardesim evet cahilce dedim ama bunu hakaret icerikli demedim yanlis kelime kullandim kabul ediyorum ama bunu bir kufur hakaret asagilama olarak kullanmadim
    Yanlis anlasildim tekrardan senden ozur diliyorum. Zaten o mesajdada sana senin bilgili bi insan oldugunu oyle dusunmenin beni sasirttigini soylemistim. Buyutmememiz bu olayi cok guzel sonucta ikimizde insanlarla biseyler paylasmak icin bu isi yapiyoruz. Benim yasimi merak edenler olmus. Ben 22 yasindayim ve lise 1 deyken bu modelcilik tahmin islerine bulastim ortalama 7 yildir bunlara kafa yorarim. Bunu yapmamdaki amacta cevremi arkadaslarimi bilgilendirmek. Ayni amac icin calistigimizi dusunuyorum egerki tahminlerim silinmezse tahminlerime devam etmek isterim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel kitle için iyidir,ön görüleride mantıklı.+Melik Ahmet TAÅ�TAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanışmışlığım vardır mgm'de işini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel kitle için iyidir,ön görüleride mantıklı.+Melik Ahmet TAÅ�TAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanışmışlığım vardır mgm'de işini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gece karlı gözüküyor, yerler buz, buzun üzerine tekrar yağdığında sanırım şartlar çok zor olacak, hanımın arabayı parketmekten helak oldum, evin önü komple buz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emir;ben bu sistem icin senden once tahmin yaptim,benide yanina alsana
    Tutarsa maasda verirsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba tekrardan tahminimi paylaşacağım sistem ufaktan girmeye başladı bugun ve yarın yağmur şeklinde devam edecek yağışlar cuma akşam ve gece istanbul genelinde kar şeklinde etkisini gösterecektir.Cuma günü sabah 10-12 derecelerde seyredecek olan sıcaklık cuma gecesine kadar hızlı bir şekilde -2 derecelere kadar düşecek.Ben bu sistemde avrupa yakasının çok güzel kar yağışı alacağı görüşündeyim.Cuma günü soğumanın erken yaşanması halinde iş çıkışında sıkıntı yaşanabilir dikkat.Bu sistemin beklenenden fazla soğuma yapmasını bekliyorum.Geçen aldığımız sistemden ötürü deniz ve toprak sıcaklıkları uygun seviyelere düştü.Soğuk hava pek bir dirençle karşılaşmadan giriş yapacak.9-10 ocak tarihlerine kadar kar yağışları yer yer kuvvetli olmak üzere devam edecek.Kar yağışının en yoğun olacağı tarih ise 7 ocak cumartesi olacaktır.9-10 ocak tarihlerinde ise sea effect şeklinde yağışlar olmasını beklemekteyim.Bu sebepten ötürü 9-10 ocak tarihlerinde beklenenden fazla ani ve kısa süreli yoğun kar yağışları olabilir.Sistemimiz uzun soluklu bir sistem 4-5 günlük ömrü var ve bu 4-5 günde sıcaklıklar + dereceleri göremeyecek gibi duruyor bu sebepten dolayı güzel kar birikimi yapmasını bekliyorum
    Kar kalınlığı için benim tahminim 20cm ve üzeridir.Aşağıda paylaştığım görselde ekstrem olarak istanbul için kar kalınlığı 70cm lerde görünüyor.Ne diyelim ucu açık bir sistem.Siklon anadolu ve karadeniz üzerinde ikiye ayrılıyor.Her an herşey olabilir sağlıcakla kalın[IMG][/IMG].Hepinize iyi forumlar bunuda buraya bırakayım;

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu kadar uyarılar üstüne arabayı direk kapalı garaja koyucam. hava artı dereceleri görmeyecek konusu baya korkuttu.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (!!!)Son güncellemelerden sonra acil uyarı yayınlama gereği duydum lütfen cuma gününden itibaren çevrenizde yaşayan evsizleri ilgili birimlere bildirin zira aşırı soğuk bir hava olacak.Sıcaklıkların İstanbul'da yer yer -6 -7 derecelere düşmesini beklemekteyim lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri koruyun.Araçlarınızı sakın sakın yollara çıkarmayın.Umarım donma vakalarıyla karşılaşılmaz.(!!!)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)